Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 mrzí ma ze to teraz nevyšlo držím palce aby sa budúci mesiac podarilo...
@jasminka77777 neeboj dalsi mesiac to urcite vyjde😉
@kotatko12345 budem v to verit 😇😇😇
@jasminka77777 Ja tam praveze vidim cosi. Ale nie som si ista...
@jasminka77777 Trošku som ti ho upravila a zvýraznila, kde vidím dušíka. Ale tieto testy vraj duchujú...
@ejuska2586 ved prave,ze som sa docitala ze duchuju..aj ja tam vidim trosicku 😇aka znacka testu je najlepsia?
@jasminka77777 Lady Max od Dr. Maxa. Alebo Woman secret, ked nemas v dosahu DR. max lekaren. Ale tie Lady Max su najlepsie.
@ejuska2586 dakujem za radu pojdem ho kuknut 😊
@luta13 nevadí tak mne sa tam vidí slabý duch no ten podklad to skresluje a nie som si istá
zeny prsia kedy zacinaju byt citlive pripadne nalievane?Myslim zaciatocne priznaky,Je to podmienka ci je to individualne ?
@miirka25 Tiez mi pride negativny. Uvidis za par dni...
@ejuska2586 uvidíme 🙂 len neviem čo s tou MS, som z toho akási zmätená.
@miirka25 Ved preto pisem, ze uvidis. Mohla byt neskor ovulacia a tym padom sa posunie aj menstruacia. Alebo nepride, lebo si tehulka. Uvidis....
@luta13 dakujem aj ja tam vidim ducha ☺ale este dnes som nerobila test lebo chodim do prace a som nemala cas ist do mesta si ho kupit ,chcem sa poradit posledna ms bola 8maja a teraz mala pris do 18 ta podaj by neprisla 😉ale sem tam ma picha v bravom boku pod brusko v lavom a 2 tyzdne do zadu ma v kuse boleli krize a aj v prsiach citim trochu tlaky potom trosku ma palia bradavky na prsiach no ta nwm ja uz jednu dcerku mam ale chceli by sme aby mala este surodenca 😘uz sa snazime rok dr.mi povedal ze mam lenive vajicka ale cely rok co si kupujem testy tak este nigdy som nemala ani ducha az teraz
Ja zacinam mat pocit, ze navsteva pride tento mesiac skor... Ked som pozerala ms kalendare za predch. 3 roky, tak rozpatie je 23-28 dni... Priemer 25-26... A dnes mam pocit ze uz to aj pride... Je 21dc :/ jasne, ze som ani dnes neodolala testovaniu s bielym vysledkom, aj ked viem, ze je moc skoro, ked ovu bola asi 15-16.6....
@bibuska2 Vidim tam 2 ciarocku
@ejuska2586 Moja oni su kompletne?? a bohuzial nemam 100% aby mi nerozmazavalo foto. jeziiis fakt uz tam nic nebudem pridavat lebo tam su poniektore chore zeny...