Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Potrebujem poradiť alebo skôr pohladiť dušu, včera som sem dávala fotku rozpiteho tehu testu kde bol dusík ráno potom som prišla večer z roboty a test po riadnom zaschnutí vyzeral oveľa lepšie duch pekne viditeľný okom, na fotke je to trosku horšie vidieť ale je tam.. bola to značka mamatest comfort.. dneska ráno som si spravila opäť tu istú značku testu ale bola asi pokazena lebo mi neukázalo ani tu kontrolnú značku test vôbec nereagoval na nič tak som si kúpila další ale už som ho nerobila z ranného mocu a bol to 25kovy test intimed. Ten bol biely ako papier .. ms mala byt dneska a zatiaľ nič, myslite si že to mohlo konečne vyjsť?? 👶🏻🤔🙈 prikladám fotku testu s duchom
@dasaa Ahoj Daska, prave si ma zastihla, ze som sa sa vratila z druheho ultrazvuku. Som v 8.tyzdni, babatko sa krasne vyvija, tabulkovo. Doktor nam pogratuloval k vitalnemu tehu, tak sme trosku rumazgali od dojatia. No ja som stale pn, tlak 65/50, to neprehanam. A vracam od rana do veceradivadla. Ale hovorim si, ze som doma, v klude, bez stresu, v tieto ryzdne je to extremne dolezite. Manzel ma opatruje, vyvara, mame taku pohodu. Ty sa ako mas?
@soncita22 je toto tammozne, ciara ako buk. ja som mala rovnaku ciarku v cca rovnaky den, akoze Ty a uz veselo tehulkujem so vsim vsudy 🙂
@arthemiis mne sa tam vidi dusik, 25kovy ukaze az po dni ocakavanej menstr. Ako pisali baby, ak mas moznost kupit lady max od dr maxa, tak tam vidis v den menstr uz v akukolvek hodinu. Alebo potom mne sa pacil aj, pepino (tesco, billa,dm), len je tensi a trosku viac lovis ciarku. ale zato nezanechava nachule od farby ako tento Tvoj, takze aj minidusika tam jasne vidis 🙂
@biela_sova Som zvedava ako to dopadne so mnou..stale som tu hladala ostatnym dievcatam duchov a pozerala ci nieco uvidim a trenovala si oci na duchov a dnes rano na mna vykuklo toto! 😄 Ak tam bude aj zajtra rano tak mam super necakany darcek premojho draheho k zajtrajsim meninam! 😊💕🙏
@biela_sova ahoj moja som rada ze babo krásne rastie. Ja som už 10 týždeň. Dňa 23.3 v piatok bol pre mňa hrozný deň začala som veľmi krvácať skončila som v nemocnici. Rýchlo som volala manzelovy nech príde domov zo zahraničia bo deti som nemala kde nechať. Nakoniec švagriná bola s deťmi dva dni a hneď manžel po dvoch dni prišiel domov. V nemocnici mi hneď spravili sono že babo je v poriadku dali mi hneď injekcie a na druhy deň lieky. Už som doma ešte pred odchodom mi spravili sono ci je všetko v poriadku. Babo bolo v poriadku co som bola veľmi rada. Teraz ešte beriem lieky 3xdenne a mam mat kludovy režim. Snažím sa vecsinou oddychovať ale sem tam nie čo spravím. Na sono idem 15.3.tak som zvedavá co mi Dr poviem.
@dasaa No mozno to bol len hematomik, ale aj to vie velmi vystrasit. Takze mame kludovy rezim obe. Teba s dvomi detmi pobehujucimi obdivujem, ze vobec vladzes...musis, no... Tak si drzme paste...co Ti dali, aky liek? Progesteron (duphaston), alebo nieco na zastavenie krvacania?
@ingba
@ruzovykvietok obe mate krasne testy tu vo fore...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Uzivajte vsetko a bez zbytocneho negativizmu...Babätka mate isto zdravucke a spokojne vo vasich bruskach 😉
@chmurkaxy Gratulujem Ti a zaroven Ta obdivujem, ze si prezila tolko biochem...Wau, Ty mas teda vydrz, ale myslim, ze kazda zena takto dlho bojuje, kym nema krasne // ako Ty na testoch posledne dni...Drzim palceky, nech vsetko dobre dopadna a nech si mozes uzivat zdrave tehulkovanie...Myslim, ze zasluzene 😉
@luckalee ahoj teraz az citam Tvoj prispevok spred dvoch dni...Je mi luto, ak si prisla o babätko...Mas to tazke, ked muza nemas stale doma - zila som tak 2 roky sama len so synom, muz pracoval v DE a chodieval domov raz za 2 mesiace na tyzden, takze poznam to velmi dobre!...Ale bojuj a chod si za svojim snom, inak budes banovat, ze si to vzdala...Viem, o com hovorim, som velmi tvrdohlava a tuzba po babätku je najsilnejsou tuzobou v zivote zeny!...Stale tuzim este po jednom 😒 ...Takze hlavu hore moja mila a bojuj...Verim, ze coskoro sa tu budes chvalit skutocne silnejucimi duchmi a MS sa neobjavi na dlhu dobu...Boh Ta zehnaj! 🙏 ...Prajem pekny den 🌷❤
@miroslavaa31 Ak si v pohode, tak kontrola za 3 tyzdne bude fajn 🙂 ...Malo by byt pocut uz aj srdiecko bijuce si myslim...Ak mas foto testiku, hod sem...Inak gratulujem a prajem bezproblemove a zdrave tehulkovanie 😉
@bibuska2 bola si u Dr., pichol Ti nieco...Spominas tu folikul atd...Na Tvojom teste z 5.3. ja vidim //...Nechapem 😲 ...Skor si myslim, ze si tehulka a ako sa tu uz spominalo, injekciu Ti dal na udrzanie tehu...No uvidis na dalsej kontrole...Som z toho nejak vedla a nechapem to cele...Ale drzim palceky, nech je to nakoniec tehu 😉

@soncita22 to vyzerá super!