Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
ahojte dievčatá, neviem či si ma pamatáte, pridala som pred dvoma týždnami test pozitívny aj s tým že bolo vidno vak ale dieťatko žial bolo mimomaternicové, bola som v nemocnici a mali mi robiť kyret a operáciu, podla toho kde bolo babatko uchytene tak laparoskopiu, nechceli ma nejak operovať že sa im to celé nezdá a budú čakať, hcg mi strašne rýchlo stúpalo, nezdalo sa im to hlavne preto že dieťatko zachytené na vajčeníku sa nevyvjalo a nerobilo mi to problem nejaký, že bolesť alebo tak, nakoniec mi včera na sone a po zobratí krvy videli bábätko aj v maternici a bilo srdiečko, takže ja som otehotnela s dvoma detičkami a jedno žial skončilo mimo, neviem ako to je možné ani to celé neviem spracovať, doktorka mi hovorila, že sa jej to nezdalo a nechcela ma operovať a je rada, že sa čakalo, neviete si predstaviť aká som šťastná a pritom v šoku, akurát sa bude riešiť čo teraz s ým vaječníkom a všetko dokopy, takže som v nemocnici a čakám, zajtra zas ultrazvuk tak dúfam, že len dobré správy..
@fire_proof ahoj.... práve dnes som na teba myslela, že ti asi napíšem ako sa máš. Veľmi verím, že to 1 dieťatko donosis do úspešného konca.
Naozaj je to veľmi veľmi nezvyčajné, no musí to dopadnúť dobre. Verím tomu . Držte sa a daj nám vedieť ako sa vám darí. 💕
@fire_proof ach to je ale... zazracna priroda, zivot... drzim palce nech to s miminkom dotiahnete do uspesneho konca....
@ingba tak to mam ešte šancu na taku pepino 🙂 ja som dnes podľa ovu 4+1 a podľa ms 4+3. ale zo všetkých testov mi tentoraz Pepino najpomalsie tmavne. Najrychlejsi bol Maybe Baby,potom Clearblue s pluskom a potom Mamatest a Dr.Max. Pepino až dnes dal lepšiu čiarku. Ale oproti tvojej je to duch 😁 ostatné odfotim,keď prídem domov.
@vyvka ahoj zial podla mna tam nic nie je..pridavam foto :/
@veronika2703 dakujem za Upravu 🙂
@vyvka nemas za co 🙂 a kolko dni ma do ms? mozno len skoro testuje
@veronika2703 2 dni ma do Ms ale netusi kedy Bola Ovulka .. 🤦♀️
Tak Uvidime ...
🙂
@vyvka ja 4 dni do ms..tak viem ako sa citi..tiez testujem o dusu 😂
@veronika2703 Ja som mala len nedelu ovulku ale
Tak ma to laka 🤦♀️
Keby som nemala doma tehu testy by to bolo ovela jednoduhsie ..
Dufam ze si najdeme krasne kolajnicky 🙂
Potom pridaj test 4 dni do Ms by si uz test mal Nieco ukazat ak mas 10tkovy 🙂
@vyvka nic tam nie je zatiaaal 😏 v pondelok mam dostat tak uvidime..uz to bude takmer rok tak uz by som za to dala cokolvek...viem ako sa citis ty, mna tiez od ovu palia prsty a testovala by som najradsej od rana do vecera kym tam tie 2 ciarky nenajdem 😃
@veronika2703 Ja vsade vidim
“ duchov “ na kazdom tehu teste ... 🤦♀️🤦♀️
A tak dufam ze len testujes skoro a coskoro sem pridas pekne dve //
My sa ties uz dlhsie snazime mam za sebou aj potrat
Nekonecne navstevy lekarov atd ... uz by som chcela aby sa to skoncilo ..
🙄
@dadulik6 tento nerobí kanáliky robí krásne čiarky. Prajem veľa.stastia 🍀🙏
@tonjadabik2 a vidis nieco alebo si to len nahovaram a mam vidiny vsetko je to az poobede testovane z ranneho mocu az v sobotu budem

@jarkam721 zatial nevidim nic, aj ked sa mi tam nieco mari, no nejde mi to nijak upravit....Alebo mam uz vidiny dnes...Skus este testovat za 2 dni...Drzim palceky, nech sa objavi vyrazny dusik 😉