icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
7. mar 2018

@jarkam721 zatial nevidim nic, aj ked sa mi tam nieco mari, no nejde mi to nijak upravit....Alebo mam uz vidiny dnes...Skus este testovat za 2 dni...Drzim palceky, nech sa objavi vyrazny dusik 😉

sangre
7. mar 2018

@jarkam721 ahoj zamna cisty

jarkam721
7. mar 2018

@luta13 ďakujem uvidim. Skúsim ďalší test v nedeľu. Ak nepríde mrcha

mawiya
7. mar 2018

@chmurkaxy ta dufam ze na mna chytis alergiu. 😁😁😁😁

fire_proof
7. mar 2018

ahojte dievčatá, neviem či si ma pamatáte, pridala som pred dvoma týždnami test pozitívny aj s tým že bolo vidno vak ale dieťatko žial bolo mimomaternicové, bola som v nemocnici a mali mi robiť kyret a operáciu, podla toho kde bolo babatko uchytene tak laparoskopiu, nechceli ma nejak operovať že sa im to celé nezdá a budú čakať, hcg mi strašne rýchlo stúpalo, nezdalo sa im to hlavne preto že dieťatko zachytené na vajčeníku sa nevyvjalo a nerobilo mi to problem nejaký, že bolesť alebo tak, nakoniec mi včera na sone a po zobratí krvy videli bábätko aj v maternici a bilo srdiečko, takže ja som otehotnela s dvoma detičkami a jedno žial skončilo mimo, neviem ako to je možné ani to celé neviem spracovať, doktorka mi hovorila, že sa jej to nezdalo a nechcela ma operovať a je rada, že sa čakalo, neviete si predstaviť aká som šťastná a pritom v šoku, akurát sa bude riešiť čo teraz s ým vaječníkom a všetko dokopy, takže som v nemocnici a čakám, zajtra zas ultrazvuk tak dúfam, že len dobré správy..

ja17ay
7. mar 2018

@fire_proof ahoj.... práve dnes som na teba myslela, že ti asi napíšem ako sa máš. Veľmi verím, že to 1 dieťatko donosis do úspešného konca.
Naozaj je to veľmi veľmi nezvyčajné, no musí to dopadnúť dobre. Verím tomu . Držte sa a daj nám vedieť ako sa vám darí. 💕

ikonica
7. mar 2018

@fire_proof ach to je ale... zazracna priroda, zivot... drzim palce nech to s miminkom dotiahnete do uspesneho konca....

ingba
8. mar 2018

Tak posledný. Pondelok sa idem objednat k dr. A dúfat že bude všetko v poriadku.

KRÁSNY MDŽ VÁM PRAJEM 🤗😘

chmurkaxy
8. mar 2018

@ingba s takýmto testom určite bude 😍 gratulujem! koľko si dpo?

ingba
8. mar 2018

@chmurkaxy neviem podla ms som 6+1 a podla ovulacie 5+1 tak uvimime nakoniec ako to dopadne . Tento mesiac sa mi ovulka posunulu na 7dní pred ms .

luckalee
8. mar 2018

Kocky, mate skusenost s tymito ovu testami? Dnes som 12DC, muzik mi pride v nedelu, bude doma iba par dni. Joooj hadam dovtedy zosilnie 😢😢😢

chmurkaxy
8. mar 2018

@ingba tak to mam ešte šancu na taku pepino 🙂 ja som dnes podľa ovu 4+1 a podľa ms 4+3. ale zo všetkých testov mi tentoraz Pepino najpomalsie tmavne. Najrychlejsi bol Maybe Baby,potom Clearblue s pluskom a potom Mamatest a Dr.Max. Pepino až dnes dal lepšiu čiarku. Ale oproti tvojej je to duch 😁 ostatné odfotim,keď prídem domov.

cica1650
8. mar 2018

@luta13 ahoj,tak ubehli dva tyzdne a slubila som ze ta oznacim,dnes som sla na kontrolu no gyndos ma od vcera dovolenku😠,skoro ma raplo,mozem zas cakat do buduceho tyzdna,takze neviem nic 😢

mouse14
Autor odpoveď zmazal
mouse14
8. mar 2018

@luckalee ahoj.Skus si urobit ovu testy okolo 14:00.Aspon dve hodiny predtym ziadne tekutiny nepi.V tom case je hladina Lh najvyssia.Drzim palce.

luckalee
8. mar 2018

@mouse14 vďaka, skúsim až v sobotu, skôr je to aj tak jedno🤣

ingba
8. mar 2018

@chmurkaxy určite áno ja som tiež mala take slabulinké

vyvka
8. mar 2018

Mohol by mi niekto prosim vas upravit fotku alebo .. povedat ci tam Nieco vidite ..??
Test nieje moj je mojej svagriny no hada sa so mnou ze ..tam nieco je babo velmi chce ..
a ja fakt nic nevidim tak som chcela radu od vas 🙂 dakujem

veronika2703
8. mar 2018

@vyvka ahoj zial podla mna tam nic nie je..pridavam foto :/

vyvka
8. mar 2018

@veronika2703 dakujem za Upravu 🙂

veronika2703
8. mar 2018

@vyvka nemas za co 🙂 a kolko dni ma do ms? mozno len skoro testuje

vyvka
8. mar 2018

@veronika2703 2 dni ma do Ms ale netusi kedy Bola Ovulka .. 🤦‍♀️
Tak Uvidime ...
🙂

veronika2703
8. mar 2018

@vyvka ja 4 dni do ms..tak viem ako sa citi..tiez testujem o dusu 😂

vyvka
8. mar 2018

@veronika2703 Ja som mala len nedelu ovulku ale
Tak ma to laka 🤦‍♀️
Keby som nemala doma tehu testy by to bolo ovela jednoduhsie ..
Dufam ze si najdeme krasne kolajnicky 🙂
Potom pridaj test 4 dni do Ms by si uz test mal Nieco ukazat ak mas 10tkovy 🙂

veronika2703
8. mar 2018

@vyvka nic tam nie je zatiaaal 😏 v pondelok mam dostat tak uvidime..uz to bude takmer rok tak uz by som za to dala cokolvek...viem ako sa citis ty, mna tiez od ovu palia prsty a testovala by som najradsej od rana do vecera kym tam tie 2 ciarky nenajdem 😃

vyvka
8. mar 2018

@veronika2703 Ja vsade vidim
“ duchov “ na kazdom tehu teste ... 🤦‍♀️🤦‍♀️

A tak dufam ze len testujes skoro a coskoro sem pridas pekne dve //
My sa ties uz dlhsie snazime mam za sebou aj potrat
Nekonecne navstevy lekarov atd ... uz by som chcela aby sa to skoncilo ..
🙄

dadulik6
8. mar 2018

Baby nerobi tento test falosnych duchov alebo kanaliky? Mate s nim dobre skusenosti?

bibuska2
8. mar 2018
tonjadabik2
8. mar 2018

@dadulik6 tento nerobí kanáliky robí krásne čiarky. Prajem veľa.stastia 🍀🙏

dadulik6
8. mar 2018

@tonjadabik2 a vidis nieco alebo si to len nahovaram a mam vidiny vsetko je to az poobede testovane z ranneho mocu az v sobotu budem