Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@emili31 Ty musis citit, co chce Tvoje srdce a Tvoja tuzba ak je stale silna, chod si za nou, lebo neskor budes banovat...Ak nemas vela casu zo zdravotneho dovodu, tak ja by som do toho isla teraz...Mat zdrave deti je dar od Boha, ak mas mat este jedno dietatako, tak ho mat budes, lebo Nebo Ti ho posle...Rozhodnutie je len na Tebe...Drzim palceky, nech vam to este raz vyjde...Neboj, ked zvladas 2 malicke deticky, zvladnes aj tretie...Si urcite skvela mamicka 😉...Prajem Ti krasny den ❤
@luta13 moc dakujem za povzbudenie 🌹 chceli by sme, ja som to stastie nemala mat surodencov (bohuzial boli obaja nechcení :( 😢) tak to citim (asi to bdue zniet divne) ale nech sa mi vratia aspon v podobe mojich deti...a teda skusime, ak Pan Boh da bude ak nie nevadi...a mozno casom alebo uz nepride..nech sa deje ako ma...😉
@emili31 je mi luto, ze si nemala surodencov ☹...Pochopila som to spravne, ze Tvoja mama isla 2x na potrat, ci?...Prepac, ze sa takto verejne pytam, no Ty si nacala temu ☹...Ak to takto citis, ze chces este babätko, chod za tym, nic nepokazis, mozes len ziskat...Drzim vam velmi palceky 😉
@chmurkaxy mucinka moja. Nejdem ta tu chlacholit na to sme si uz presli kadecim. Pokial bude hcg klesat tak sa aj mimomaternicove poriesi same. Nebezpecne by bolo keby stupalo. Ja som mala uz cez 7000 pred operaciou. Urcite este sleduj. Testuj ak budu silniet urcite buduci tyzden k lekarovi. Nebezpecne mmt je po 7tt. Kedy by mohlo dojst k rupture vajcovodu. Ale 90% zien ma spinenie pred pretrhnutim. Ty hlavne nestresuj. Musime vydrzat lebo od toho 10 dpo do 25 dpo su testy a hodnoty velmi rozne a tehu sa sprava kadejako. Ale viem az pridobre ako ti je. Ja tento mesiac tak krasnu teplotu. Skoro nikdy som tak peknu nemala a dnes 11 dpo a test ako rybka hovorila bielucky ako bruchalove zuby. No aaspon mozem pomoct cez vikend kopat na zahrade. 😂😂😂 zlatko hlavu hore. Viem ze cakas dlho. Teraz hlavne klud a uvidis do pondelka. Mmt sa neboj na to je este casu.
@nufinkanufka ahoj... niečo sa tam črtá 😊
@ja17ay super dakujem, som len 4. od KET.
Baby dufam ze ma neukrizujete
Som len 6 DPO a ano uvedomujem si ze je to skoro na testovanie a ano uz som asi Milion krat povedala ze pockam ale kedze mam tolko tehu testy tak si to nikdy neodpustim 🤦♀️😁
Aj ked viem ze na Tehu teste bude este tazko Nieco ... napriek tomu by som chcela vediet vas nazor
🙂 🙂 Tu su testiky 😁
Dufam ze tu niesom jedina ktora je tak strelena .. 😆😌
@nufinkanufka ahoj za mna negativne
@sangre dufam, ze sa mylis, o dva dni skusim znova
@nufinkanufka nieco sa ti tam crta

@luta13 luty co sa tyka mna ,,.myslim ze tie cinske testy co mame maju tak blbo zafarbeny kanalik, ze je silno sedy a pri uhle presvita ako druha ciarka, na ktoru sme zvyknute a myslime si ze asi to bude duch..jj normalne mam MS...tento cyklus sme sa s muzom dohodli ze skusime, ale neviem nejak...neviem sa rozhodnut..na jednej strane moj vek (33), PCO, lieky, muzov vek 36...na strane druhej dve deti 2,5 a 12 mesiacov....zase by sme mali rozdiel rok aj 9m....ja neviem...mne cca o par mesiacov uz zacne naplno haprovat cyklus cize tak...neviem ...dve male deti a do toho babatko, nezvladnem to :(neviem luty