Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nufinkanufka to vidno hned .. aj z dialky ze tam nieco je
@vyvka myslis to vazne???? Cim viac sa nato pozeram, tym menej to vidim. Hlavne na tych neupravenych
@nufinkanufka
@vyvka dufam.aj ja kocky ze sa mylim.drzim.palce
@nufinkanufka no ja to vidim ... nechaj sa prekvapit ak vydrzis skus o 2 dni
@vyvka urcite skusim🙂 uz by mala byt viditelnejsia. Snad bude.
@ludka0611 no ja tam nieco vidim a myslim, ze tmavne. Vela stastia❤
@nufinkanufka ale je to z vrchu nadol,práveže vybledol :( druhý od vrchu bol robený vo štvrtok a bola krásna ružová čiarka na foto zle vidno .... No a v piatok sa objavil už len mini dusík aj to po dlhšej dobe ....
No ahojte Babulky zlaté.....dlho som tu nič nepridávali,nakoľko teraz babo nerobkame lebo niesom psych.v pohode a dávam si do kopy vahu z Duphastonu....poznáte to.No ide o to že pár dní sa citim,,divne" ako po opici alebo tak na chrípku a som nervózna ako pes Dingo.Nechraneny keksik sme mali tento mesiac iba raz a aj to len rychlovka a hneď vana.Bolo to na 9dc čiže neplodne dni.Teraz som 11dpo a urobila som si testlebo mám menstruacne bolesti prave a to mám do menzesu 7dni.Prvý test je hneď po ocikani a druhý je po 5minutach....je tam niečo? Alebo kanalik?????
@zvedava_cica ahoj, no mne sa tam nieco zda aj na prvej foto slaby dusik
@zvedava_cica ahoj na druhej foto mas krasnu druhu ciarocku 🙂
@boglarkaszabova veď práve že aj mne ale nechce sa mi veriť že 11dpo by bol taký dúšik? A aj to že ziadne snaženie.....ale tie silné priznaky ma dotlacili urobiť si test......no divneeee že
@vyvka nieje to ozik ten kanalik,keď to bolo po limite chvíľku?
@zvedava_cica 5 minut by som nepovedala ze je po limite a kanalik urcite nie ved je pekna ruzova
@zvedava_cica anooo skus o 2 dni urcite bude ovela silnejsia 🙂
@zvedava_cica podla mna je tam krasna druha ciarocka....drzim palce

@vyvka