Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@haannka dakujem.....sama som zvedavá
@zvedava_cica vidim tiez druhu /
@nufinkanufka na druhom.obrazku je vidno druha /
@nufinkanufka aj som.ti to.upravila pekne ju vidno🤗takze je to tam
@sangre jeeej super si zlataa dakujem😘😘😘
@nufinkanufka drzim.silno prsty nech vestko je jak.ma.byt

@sangre velmi ti dakujem, velmi si prajeme aby nam to uz vyslo. Dufam, ze bude silniet😘
@nufinkanufka urcite bude drzim vsetky ✊🤗
@nufinkanufka nie je to druha ciarka :( ...mne toto robilo stale tieto testy, maju silnu sedu ciarku..ak su z ebayu alebo take za 0,40c tak nie je to duch...uz to mam otestovane..v den MS uplne podobna ciarka a o dve hodiny mrcha
@emili31 No ja som s nimy mala len dobre skusenosti v predoslom tehu mi ukazali slabu ciarku uz 6 Dni pred ms
Neviem skor mi pridu ze duchuju ... predtym nestihli kedze som sa netestovala tak skoro dnes som len 7DPO
Asi je nepravdepodobne Aby tam nieco bolo ... 🤷♀️
Musim hlavne pockat len som netrpezliva
Inac mozno mas pravdu .. boli podozrivo lacne 😁😁
@emili31 a mala si ju ruzovu? Moja je ruzova, pozri
@nufinkanufka bola po uprave do ruzova ale az takato nie, toto uz vypada nadejne ...🙂
@emili31 ak pozries este dalsie stranky mam tam fotky zo vcera a tam je ciarka bledsia.skusim opat zajtra, musi byt silnejsia...
@zvedava_cica zazraky sa deju😂
@nufinkanufka skus rano hned...no ja po tych naisto duchoch uz som v tychto testoch skepticka...volakedy ked bol takyto duch som sa uz tesuila z tehu ale teraz nechapem co robia...
Ahojte baby. Mam otazku. Mala som dva dni pred ovuláciou a mali skúšali sme niekolko krat pocas 4 dni. Aka je šanca ze som mohla otehotnieť? Na test je asi skoro a okrem bolesti v podbrušku nic necítim.

@nufinkanufka vidím ju