icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vyvka
12. mar 2018

@patka905 ahoj ako sa ti dari

patka905
12. mar 2018

@vyvka ahoj moja zatiaľ mám po plodných dni tak uvidíme ale začnem piť už dnes folic acid čo si mi poradila
A ti si jak natom ?

vyvka
12. mar 2018

@patka905 Kedy si Mala ovulku ?
No ja cakam ci to vyslo nedelu bola ovulka tak Uvidime

patka905
12. mar 2018

@vyvka ja som mala stredu
Ale vidím pridavas foto s dušikami nie ?

vyvka
12. mar 2018

@patka905 No neviem ci tam Nieco je len by som chcela aby bolo skor az po Limite sa nieco obiavy .. ale
Po limite to velmi nechcem brat do uvahy vysledok moze byt skresleny a neplatny
Dnes som 8DPO takze asi je to este skoro na Testovanie
Aj ked vobec niesom trpezliva 😁

patka905
12. mar 2018

@vyvka verím ti pred mesiacom ja som mala ties dušiki a došla ms tak ja budem už len tedy testovať jak mi bude meškať ms alebo ten digi test je najspoľahlivejší podľa mna ale držím ti palce 🙏🏼

vyvka
12. mar 2018

@patka905 Ved to .. ze zbytocne peniaze vyhadzujeme za testy

patka905
12. mar 2018

@vyvka no to určite je najlepšie počkať aj keď sme neterpezlive 5dni do ms a kúpiť si ten digi a je po všetkom 🙂

vyvka
12. mar 2018

@patka905 No ja akurat cakam ...
Na odber krvy u lekara
Ktory by mal zistit ci prebehla ovulka ... ak ano
Tak sme tento. Mesiac tolko skusali kazdy druhy den a cez vikend kazdy den ze budem velmi nasrata ak to nevyjde 😆😆😆

nikinkals
12. mar 2018

Zienky, nezvyknem robit testy, poradite mi? Poslednu menstruaciu som mala 11.2.,mala som dostat dalsiu 8.3.,prislo spinenie 3 dni,rano len na toaletnom papieri, v nedelu nic a dnes rano troska svetlej krvi rano, ked sa utierala.. tak som si spravila test, su to dve fotky, prva je do 3minut)(ta na stojaka)..potom som kukla opat, tak do 5minut (ta na lezaka) zosilnela ta druha ciarka, behala som dnes po lekaroch, teraz si lahla a citim maternicu, ako ked maju prist moje dni, dnes mam 30 od menstruacie, je nadej, ze napriek spineneniu a tomu pocitu v maternici, ze budem v tom? Dakujem za radu

sangre
12. mar 2018

@nikinkals ahoj mas krasnu druhu ciarku vyzera ze si tehula 🤗

patka905
12. mar 2018

@vyvka joj moja ja tizez cez plodne dni kazdi deň ale držím nám palce
Mne bolelo na oboch stranách asi si mislim že to boli vajecniki alebo neviem čo nemohla som poriadne ani chodiť ale držím ti silno palce 🙏🏼

nikinkals
12. mar 2018

@sangre aj ked spinila a mam pocit(pobolieva maternica, ako ked mam dostat?) , ze dostanem mrchu:-/?

vyvka
12. mar 2018

@patka905 no obcas .. zena moze citit ovulku daj vediet ako.. si dopadla tento mesiac drzim ti palce 🤞

patka905
12. mar 2018

@vyvka Diki aj ti mne daj vedieť ties jak si dopadla

sangre
12. mar 2018

@nikinkals maternica pobolieva jak pred MS to je v poriadku a niektore kocky spinia to je tiez ok sa uhniezduje preto tie tlaky aj spinenie do cca tyzdna by to malo prestat ...mozno dva ....ak by si zacala normalne krvacat je zle zatim myslim ze vsetko ok

nikinkals
12. mar 2018

@sangre no uvidime teda,zajtra mam preventivku u gynekologicky,dakujem ti 🙂

sangre
12. mar 2018

@nikinkals tak drzim.palce nech je vsetko v poriadku 😍😉

zvedava_cica
12. mar 2018

Ahojjte kočky som.si istá že lady max duchuju,podla mňa je to kanalik jak hrom.....to bolo včera a dnes na obed iný test a nevidiet nič .Len keď ho v okne ponaklanam tak sa niečo ukazuje....som 12dpo 🙈 ja asi prestavam veriť testom....asi budem ozaj testovat týždeň keď budú meškať.....

tinni
12. mar 2018

@zvedava_cica ja vidim na oboch ciarku 🙂

0507
12. mar 2018

@zvedava_cica aj ja 🙂

zvedava_cica
12. mar 2018

Toto je druhý po limite....ten prvý dr max lady max urobí nádej a nič z toho....😔

sangre
12. mar 2018

@zvedava_cica ahoj na tom vrchnom prvom sa nieco tlaci na druhom neviem tam som si neni ista...som ti to aj upravila na pravej strane vidim na lavej moc nie

zvedava_cica
12. mar 2018

@tinni
@0507 ozik aj na tom druhom????? 😯😯😯 no počkám týždeň a skusim potom .haha 😂😂😂😂aj tak nevydržím ale skúsim udržať....som zvedavá či z toho niečo bude či nie.....

sangre
12. mar 2018

@zvedava_cica noo na tomto co si pridala nevidim 😕

zvedava_cica
12. mar 2018

@sangre ďakujem....no som taká zvedavá že čo bude....asi urobim výskum o testoch....

zvedava_cica
12. mar 2018

Kočky dajme si anketu....že ktorý test nám urobil plané poplachy

0507
12. mar 2018

@zvedava_cica pozri, ja dnes tento lady max, najskor tam nic nebolo a ked som ho asi po hodine isla vyhodit, nasla som toto...a vysomar sa z toho 🙂

zvedava_cica
12. mar 2018

Odpadnem teraz kuknem naň,po 5minutach a ľaľa to čooooo

nikinkals
12. mar 2018

@sangre dakujem, si mila 🙂