Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica to vyzerá pekne🙂 chcem sa spýtať že ovu test si si náhodou nerobila? Mňa zaujíma ci musí byť pri tehu ovu test vždy pozitívny :D
Noo kocky ja uz som.ztoho magor🙄😰ja som vzdy pouzila women secret a bud som bola tehu alebo nebola ja tymto papierikom fakt neverim a vidim po vasich skusenostiach ze opravnene😂😂😂
@zvedava_cica tak to vyzera ze je tam ✊
@0507 noooo presne.....podľa mňa to duchuje či čo.....alebo sme tehule obidve,aký si dc a kedy budeš zas testovat
@tinni jeeej ozaj? No budem určite ďalší priebeh zverejňovať.....uvidime čo bude 😍😍😍😍
@arcanne2 nikdy som ešte ovutest nerobila....ja už mám jedneho 5ročného a 2 MA za sebou ,toto by bolo 4tehotenstvo....
@sangre asi tak ,ďalší testovanie si kupim 4rôzne značky a testnem a uvidime ktorý bude klamať
@zvedava_cica dnes som 12-13dpo, toto bol posledny test, co som doma mala, takze si musim zaobstarat novy a ak nepride MS, tak testujem zajtra rano
@nagana no ja na den(stvrtok) , kedy mala dostať troska starej krvi, take spinenie na spicke tamponu, potom cez den nic.. na druhy den trolinka, sobota, nedela cista.. dnes rano troska krvi, ked sa utierala.. vravim si, ze uz by aj silne mala mat,tak len tak skusila test a vidis,potom pobolievanie maternice, ale uz prestalo, este take priznaky nemala teda :-/ a bojim sa i tesit, ze pride silna mrcha ☹, mas foto testu?
@nikinkals ja som mala naposledy také jemne špinenie keď som bola tehu potom som krvacala silno, potom zase slabo a nakoniec som musela ísť v 9ttna kyretaz lebo sa prestalo vyvíjať dakedy v 6tt ani akcia nebola vôbec, a to sa mi už stalo 2x. Mam dcérku v lete bude mať 5 a to bolo bezproblémové tehu ani som strach nemala nič, teraz tie myšlienky neviem vyhnať z hlavy, že čo zas bude. Toto sú testy zo soboty horne a dnešné spodné.
@0507 ja som tiež 12 dpo ale (keksik 9dc)teda ak sa podarilo v tedy ,ale jedine tá nechranena rychlovka prichadza do úvahy 😂😂😂😂 no a týždeň ešte do menzes
@0507 tt som si robila za palenie prsnikov a také tehotenske stavy
@zvedava_cica ja na zaklade merania bazalnej teploty, vcera mi klesla, tak som uz cakala ms a dnes zas pekne stupla, tak ma baby vyprovokovali k testovaniu 🙂
@mini007 jeeeeeej to je kraaaasne
@happy9911 paci sa snad pomoze
@augustovka dakujeeeem ale nic nevidim😥
@prskavka2223 ja som taka ista😌 a ja druhu ciarku vidim🙂
@happy9911 ale ja toto mam kazdy mesiac a pritom toto je test dr.max,ten babam neduchoval a mne kazdy jeden test toto robi ☹...je to vobec mozne? Co to sposobuje?
@prskavka2223 nemas cystu?
@nivea777 nemam,pred mesiacom som bola na zakroku,odstanovali mi polyp na maternici,ale uz od zakroku som mala aj normal MS aj podla gyn.kontroly uz mam vsetko ciste,fakt tomu nerozumiem ☹

@zvedava_cica toto je určite tehu 😉Veľmi držím palce!