icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zvedava_cica
13. mar 2018

@prskavka2223 ahoj asi sa mi zdá že ak mne dr max robi dychov.....

zvedava_cica
13. mar 2018

@zvedava_cica bože ako tatár.....oprava .....aj mňa sa zdá že že dr max robí duchov aj mne

prskavka2223
13. mar 2018

@zvedava_cica lenze mne to robi kazdy test aj ije znacky

luckalee
13. mar 2018

Ahojte, mate skusenost s miernym krvacanim cez ovulaciu??

luta13
13. mar 2018

@zvedava_cica ahoj, prva foto z 11.3. dusik, druha foto jasny ruzovy duch, alebo zacinajuca druha / 😉...Drzim palceky, nech tmavne 🙏😘

nufinkanufka
13. mar 2018

7.den po KET 💙❤

denuss
13. mar 2018

@nikinkals ahoj, neboj sa toho, ja som pri syncekovi spinila 10 dni v case MS a vsetko bolo uuplne v poriadku.a podbrusko vzdy pobolievalo, aj teraz som v 7tt a citim maternicu casto, obcas ako pri MS, niekedy tak inac..ved predsa sa tam deju velke veci😉

denuss
13. mar 2018

@luckalee ja som obcas spinila cez plodne dni, malo by to byt ok

luta13
13. mar 2018

@nufinkanufka krasne //...Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 🤰❤

luta13
13. mar 2018

@zvedava_cica myslim, ze Tvoj Lady max nerobi duchov, ale zacinajuce ruzove // 😉

nikinkals
13. mar 2018

@denuss uvidim co povie gynekologicka poobede, prajem nech mas bezproblémové tehulkovanie 😊

luta13
13. mar 2018

@denuss prajem zdrave tehulkovanie 🌷❤

nufinkanufka
13. mar 2018

@luta13 😘dakujem , aj sa tesim este len tak potichucky. Verim, ze sa dockame nasho drobceka❤💙

luta13
13. mar 2018

@vyvka Tvoje testy z 11.3. - na oboch vidim dusikov...Drzim palceky, nech silneju ❤

emili31
13. mar 2018

@nufinkanufka ty uz sem nepatriiiis hes hes hes do temy Decembroovkyyy 🙂 toto neni duuuch 🙂

luckalee
13. mar 2018

@denuss dakujem. Mam trochu strach, minuly mesiac sa tehu skoncilo rychlejsie, nez zacalo. Spinila som dost dlho po MS, tyzden nic a teraz znova spinenie 😕😕

nufinkanufka
13. mar 2018
luta13
13. mar 2018

@emili31 ja som mala z e-bay testy David pregnancy test a boli v pohode...10ks za 3,40+ postovne tam teraz maju...Tu istu znacku som pouzivala aj ovulacne...No ja som kupovala 30ks ovulaky a k tomu bolo 5ks tehutestov za nejakych 12euro dokopy 🙂

emili31
13. mar 2018

@luta13 ja to neviem objednavat :(...mam one step od lauritky...ale ak sa mi minu nejako pokukam kto predava tieto david pregn..diki moc za tip...Luty a vy ako??este chcete?

luta13
13. mar 2018

@emili31 ked by si tie testy chcela, snad Ti ich niekto objedna, kto bezne objednava z Ebay veci...No ja este by som tretie prijala, ale az tak za 3-4 roky, moj muz ani keby cokolvek, normalne mam pocit, ze ked mu to spomeniem, ze ho velmi psychicky tyram 😂😲😠...Ach, podaktori chlapi su fakt divni!...Prajem Ti krasny dnik 🌹🌞❤

denuss
13. mar 2018

@nikinkals dakujem😊aj ty si uzivaj tehotenstvo a nech je vsetko v poriadku!

denuss
13. mar 2018

@luta13 dakujem 😘

denuss
13. mar 2018

@luckalee ja som to mavala tak, ze mi skoncil MS a 2-3 dni na to som den spinila. tak mi zacinali plodne dni. ked som bola na prehliadke, bolo vsetko v poriadku a aj na nete sa docitas, ze mierne krvacanie alebo spinenie je pocas plodnych dni fyziologicke. podla mna sa nemusis obavat. ak si mala biochemicke tehotenstvo, mozno sa ti troska zmenili hormony alebo ako to nazvat, ja som kedysi ani nevedela ci mam ovulaciu a po dvoch tehotenstvach a porodoch som vzdy vedela, co sa kedy deje, bolesti a pod ..ja by som na tvojom mieste pockala, mozno aj hned otehotnies a budes sa zaoberat inym😊..

vyvka
13. mar 2018

@luta13 dakujem ❤️
Zajtra sa budem testovat ak vydrzim to bude 10-dpo myslis ze .. uz by tam Mohol byt dusik ??

vyvka
13. mar 2018

@nufinkanufka ahoj vidim ze mas One step tehotenske testy alebo sa Mylim ? Inac nieco slabunke sa ti tam zacina tlacit 🙂

nufinkanufka
13. mar 2018

@vyvka ano su to tie. Dufam, ze to bude ok, lebo som zacala troska spinit. 😢😢😢 snad to bude v poriadku

vyvka
13. mar 2018

@nufinkanufka moze to byt aj Uhniezdovanie 🙂

nufinkanufka
13. mar 2018

@vyvka na 7mi den? To uz by malo byt uhniezdene, nie?

vyvka
13. mar 2018

@nufinkanufka no Uhniezdovanie by malo byt medzi 5 a 10 dnom takze ... mozne to teda je

nufinkanufka
13. mar 2018

@vyvka snad to prestane a bude to ok