Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica bože ako tatár.....oprava .....aj mňa sa zdá že že dr max robí duchov aj mne
@zvedava_cica lenze mne to robi kazdy test aj ije znacky
Ahojte, mate skusenost s miernym krvacanim cez ovulaciu??
@zvedava_cica ahoj, prva foto z 11.3. dusik, druha foto jasny ruzovy duch, alebo zacinajuca druha / 😉...Drzim palceky, nech tmavne 🙏😘
@nufinkanufka krasne //...Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 🤰❤
@zvedava_cica myslim, ze Tvoj Lady max nerobi duchov, ale zacinajuce ruzove // 😉
@luta13 😘dakujem , aj sa tesim este len tak potichucky. Verim, ze sa dockame nasho drobceka❤💙
@nufinkanufka ty uz sem nepatriiiis hes hes hes do temy Decembroovkyyy 🙂 toto neni duuuch 🙂
@emili31 ked by si tie testy chcela, snad Ti ich niekto objedna, kto bezne objednava z Ebay veci...No ja este by som tretie prijala, ale az tak za 3-4 roky, moj muz ani keby cokolvek, normalne mam pocit, ze ked mu to spomeniem, ze ho velmi psychicky tyram 😂😲😠...Ach, podaktori chlapi su fakt divni!...Prajem Ti krasny dnik 🌹🌞❤
@luckalee ja som to mavala tak, ze mi skoncil MS a 2-3 dni na to som den spinila. tak mi zacinali plodne dni. ked som bola na prehliadke, bolo vsetko v poriadku a aj na nete sa docitas, ze mierne krvacanie alebo spinenie je pocas plodnych dni fyziologicke. podla mna sa nemusis obavat. ak si mala biochemicke tehotenstvo, mozno sa ti troska zmenili hormony alebo ako to nazvat, ja som kedysi ani nevedela ci mam ovulaciu a po dvoch tehotenstvach a porodoch som vzdy vedela, co sa kedy deje, bolesti a pod ..ja by som na tvojom mieste pockala, mozno aj hned otehotnies a budes sa zaoberat inym😊..
@nufinkanufka ahoj vidim ze mas One step tehotenske testy alebo sa Mylim ? Inac nieco slabunke sa ti tam zacina tlacit 🙂
@vyvka ano su to tie. Dufam, ze to bude ok, lebo som zacala troska spinit. 😢😢😢 snad to bude v poriadku
@nufinkanufka moze to byt aj Uhniezdovanie 🙂
@vyvka na 7mi den? To uz by malo byt uhniezdene, nie?
@nufinkanufka no Uhniezdovanie by malo byt medzi 5 a 10 dnom takze ... mozne to teda je
@vyvka snad to prestane a bude to ok

@prskavka2223 ahoj asi sa mi zdá že ak mne dr max robi dychov.....