Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@elly2009 sancu 2 dni pred ovulkou mas dost velku si myslim...Spermie sa dokazu udrzat v tele zeny 3-4 dni...My sme mali styk 3 dni pred ovulkou, neskor, a ani po ovulke uz vobec, takze som bola v tom, ze sme to nestihli a cakala som MS...Ale zazrakom mam doma 29-mesacneho betara maleho..Drzim palceky, nech je to tak aj u Teba 😉
@elly2009 skopirovane z jednej net stranky 😉
Väčšina párov, ktoré plánujú bábätko vedia, že v období ovulácie (spravidla uprostred cyklu) je najvyššia šanca počať dieťa. Preto sa mnohé „snažilkujúce“ páry upnú k dátumu ovulácie a sex si naplánujú na toto obdobie, pričom počas ostatných dní sa takmer vôbec nemilujú. Avšak nie vždy si žena dokáže dobre stanoviť deň ovulácie, takže je možné, že túto chvíľu nevystihnete.
Okrem toho, vhodným obdobím na otehotnenie je práve pár dní pred ovuláciou, pretože spermie dokážu prežiť v ženskom tele 3-5 dní a je tak dobrá šanca, že sa stretnú s vajíčkom. Po ovulácii je možnosť oplodnenia vajíčka už len 24 hodín.
V každom prípade, väčšiu šancu na potomka majú páry, ktoré sa sexu venujú pravidelne, asi trikrát do týždňa a nesústredia sa len na ovuláciu a správne načasovanie milovania, pretože takto ľahšie „trafia“ aj vhodné plodné obdobie.
@luta13 uplne suhlasim.ja som.toho zivy priklad uz druhy krat sme otehotneli 6dni po mojej MS takze nieco na tom.bude😂😂nieje pravidlo ze ovu musi byt v strede cyklu ...ako nejdem.sa mudrit lebo sa vtom absolutne neviznam nerobila som.nikdy ani.ovu testy ani.sa nesledovala ani.nic takze tak
@sangre som rada, ze nie som jedina, co "nahodne" otehotnela 3-4 dni pre ovulkou (robila som test 3 dni po styku a bol riadne pozitivny, cize ovulka mala prebehnut do 24hodin myslim.....)...No to, ze budem tehulka v ten cyklus ma ani vo sne nenapadlo 😉...Zazraky sa deju v nasich bruskach kedykolvek a najviac, ked je to necakane, je to uzasne...Ty teraz uzivaj rastuce brusenko, potichucky zavidim...Moj maly mal predvcerom uz 29 mesiacov...Velmi rychlo to uteka vsetko...Ten clanok o plodeni som okopirovala na jednej net stranke...Prajem krasny den a pohladkaj brusenko za mna 😘
@prskavka2223 Tvoj test z 12.3. - vidim druhu jemnucku ruzovkastu ciarku...Drzim palce, nech silnie...Ved predsa nie si mimozemstan! 😉
@luta13 ja uz mam taky pocit, ze som :D...kazdy test mi kazdy mesiac robi duchov a pokazde na den presne dostanem MS to uz neni mozne :D
Tehulky ... mamicky ake su tie
Tehotenske nevolnosti ..?? Sice som uz raz tehu bola no ziadne nevolnosti som nemala a nakoniec to aj zle dopadlo ...
Chcela by som vediet nevolnosti trvaju cely den alebo zopar hodin ?
Je mozne ze je to Len zopar sekundova zalezitost viac krat za den?

@nikinkals bolest ako na MS je pri tehu bezna, je to roztahovanim maternice a riadnym zavrtavanim sa babätka v brusku...Ja som mala pocit na MS a bolest v podbrusku asi na treti den po vynechani MS a trvalo to minimalne vyse tyzdna...Tak intenzivnejsie....Potom sa to zmiernilo a uz len sem-tam ma pichlo v brusku...Je to normalne, patri to k tomu...Neboj, vsetko je v poriadku...Vo stvrtok sa ozvi, hlavne bud v klude, to je pre babätko teraz najdolezitejsie...Tvoja dusevna pohodka...Uzivaj silnejuce testiky a odkladaj si ich na pamiatku ❤❤❤