icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sangre
14. mar 2018

@zvedava_cica je ich pekne vidno ani netreba upravovat//

vyvka
14. mar 2018

@zvedava_cica pekne pozitivne tehu testiky tak o 2 dni by som skusila dalsi alebo popripade digi ten ti tehu len pekne potvrdi 🙂

bibuska2
Odpoveď bola odstránená
bibuska2
Odpoveď bola odstránená
zvedava_cica
14. mar 2018

@patka905 ale je to po limite,v limite ani prd

vyvka
14. mar 2018

@zvedava_cica ahoj citam ze mas pekne dusiky po Limite ja mam teda ovela ovela slabsie teda len sa tam zacina nieco crtat no az po Limite ties nechapem preco

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2 ahoj na tvojoch tehu testoch sa mi nieco ... mari
Kolko dpo si ?

zvedava_cica
14. mar 2018

@sangre
@vyvka ĎAKUJEM baby moje zlaté.....dúfam tak to bude,ešte skusim v piatok ráno a keď nezosilneju tak ešte digi ak bude meškať ms.už mám za,aebou tolko sklamaní......hádam to.už bude fajn

zvedava_cica
14. mar 2018

@vyvka veď to.....no uvidime čo sa nám z toho vykúzli.....

patka905
14. mar 2018

@zvedava_cica ale sú pekne ružové skús zas ráno a hod sem foto držím palce 🤞

zvedava_cica
14. mar 2018

@patka905 zajtra ráno idem do práce.....ale v piatok ráno to sem dám

bibuska2
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
14. mar 2018

@vyvka ahoj 7 dní

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2 Je to asi skoro
Este na testovanie skus az na 10-12 DPO aj ja sa testujem stale neviem vydrzat no nestoji to zato zbytocne vyhodene peniaze

zvedava_cica
14. mar 2018

@bibuska2 nerozčuluj sa,nestihli ti to za to.Ak si tehulko tak babu sa to nepáči 😉 .povznes sa na to...každá je tu iná

bibuska2
14. mar 2018

@vyvka no máš pravdu rozhodla som sa že už žiadne testy nebudem robiť lebo som NATO veľmi upreta stále sklamanie len a to už nechcem dám voľný priebeh žiadne stresovanie od dr.som sa dnes dozvedela že mám obalený maternicu s tukom mám schudnúť a že to príde som trochu smutná lebo schudnúť nieje ľahko 🤔ale niečo preto aby som zhodila kilá určite urobím 😃 a tebe držím palce 🙏

zvedava_cica
14. mar 2018

@bibuska2 to je krásna motivácia....to dáš

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2 aj ja by som potrebovala schudnut ...
No ako hovoris nieje to Lahke u nas sa neustale kuchtia
Dobroty a ja som velky papkac 😁
Tak dufajme ze to vyslo tento krat ak nie aspon ... mame motivaciu dat nejake to kilecko dole ved ... co Zena neurobi pre babo ?? 🙂 sice mna na to dr neupozornil ale .. urcite by bolo lepsie zacinat tehu na nizsej vahe drzim paluchy nech to vyjde 🙂 🙂 inac co sa tyka testovania ja si neviem pomoct ..musim sa niecim zamestnavat aby som sa netestovala kedze momentalne nepracujem a som cele dni doma tak nic ine na robote nemam 😁😁

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2
A inac su tu stovky dobrych bab ktore vedia poradit utesic a desiatky ktore si vsimaju uplne blbosti ..
Kasli na take vobec nechty neboli tak zle este asi nevidela ... cierny lak na nechty 😁😆😁
A to ze jebane by ce pobiloo 😆😆😆😆😆😆👏
Topka !!
Aj ja som vychodniarka
A velmi ma to pobavilo 🤣

sangre
14. mar 2018

@vyvka akurat kukam.ze co to sa tu deje kde co.jake nechty tu kto komentuje presne tak
@bibuska2 toto by ani.nestalo.vobec za koment na taku pucu reagovat sem tam.sem.zabludia taketo individuuu co.narobis 😂😂

vyvka
14. mar 2018

@sangre no ved hovorim niektore baby .. vedia riesit uplne blbosti... je to kazdeho vec sme tu preto aby sme si navzajom pomahali radili a nie take to blbosti no
Ale ... vzdy sa najde aj taka to baba ktora vie pekne nastvat 🙂 😬😬

bibuska2
14. mar 2018

@zvedava_cica ďakujem 😘

bibuska2
14. mar 2018

@vyvka ja tak isto som stále doma ale verím Bohu že sa nad nami zamiluje ale mi musíme v neho dôverovať on je darca života 😍😘 veď s tých testov sme už choré aspoň ja lacné niesu to ide aj do peňazí a hlavu vždy pometenu už nechcem mať momentálne 3den cvičím a od 17:00uz nepapam 😄

bibuska2
14. mar 2018

@vyvka hahah 😂 musela som sa tak vijadrit😋až mi je ľúto že fakt veľa báb je tu ok až na tú jednú 🙃

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2 a ja mam zase vyhovorku ze pockam ci som tehu .. a ak nie tak zacinam na plno 🤦‍♀️😁😬
Daj vediet ako si dopadla ako sa ti dari s testami a chudnutim

vyvka
14. mar 2018

@bibuska2 odkial Mas taku nadavku ? Peckovku 🤣

bibuska2
14. mar 2018

@vyvka nerob to neodkladaj ja som sa tak zničila že som veľmi pribrala a teraz dať to dole je ťažšie

bibuska2
14. mar 2018

@vyvka ja ju stále používam keď ma niekto tak naštartuje ako dnes ta pani kráľovná Alžbeta😎💃💅

biba12
Autor odpoveď zmazal
zvedava_cica
15. mar 2018

Ahojte.....dnes žiadne testiky?