Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica pekne pozitivne tehu testiky tak o 2 dni by som skusila dalsi alebo popripade digi ten ti tehu len pekne potvrdi 🙂
@patka905 ale je to po limite,v limite ani prd
@zvedava_cica ahoj citam ze mas pekne dusiky po Limite ja mam teda ovela ovela slabsie teda len sa tam zacina nieco crtat no az po Limite ties nechapem preco
@vyvka veď to.....no uvidime čo sa nám z toho vykúzli.....
@zvedava_cica ale sú pekne ružové skús zas ráno a hod sem foto držím palce 🤞
@patka905 zajtra ráno idem do práce.....ale v piatok ráno to sem dám
@bibuska2 nerozčuluj sa,nestihli ti to za to.Ak si tehulko tak babu sa to nepáči 😉 .povznes sa na to...každá je tu iná
@vyvka no máš pravdu rozhodla som sa že už žiadne testy nebudem robiť lebo som NATO veľmi upreta stále sklamanie len a to už nechcem dám voľný priebeh žiadne stresovanie od dr.som sa dnes dozvedela že mám obalený maternicu s tukom mám schudnúť a že to príde som trochu smutná lebo schudnúť nieje ľahko 🤔ale niečo preto aby som zhodila kilá určite urobím 😃 a tebe držím palce 🙏
@bibuska2 to je krásna motivácia....to dáš
@bibuska2 aj ja by som potrebovala schudnut ...
No ako hovoris nieje to Lahke u nas sa neustale kuchtia
Dobroty a ja som velky papkac 😁
Tak dufajme ze to vyslo tento krat ak nie aspon ... mame motivaciu dat nejake to kilecko dole ved ... co Zena neurobi pre babo ?? 🙂 sice mna na to dr neupozornil ale .. urcite by bolo lepsie zacinat tehu na nizsej vahe drzim paluchy nech to vyjde 🙂 🙂 inac co sa tyka testovania ja si neviem pomoct ..musim sa niecim zamestnavat aby som sa netestovala kedze momentalne nepracujem a som cele dni doma tak nic ine na robote nemam 😁😁
@bibuska2
A inac su tu stovky dobrych bab ktore vedia poradit utesic a desiatky ktore si vsimaju uplne blbosti ..
Kasli na take vobec nechty neboli tak zle este asi nevidela ... cierny lak na nechty 😁😆😁
A to ze jebane by ce pobiloo 😆😆😆😆😆😆👏
Topka !!
Aj ja som vychodniarka
A velmi ma to pobavilo 🤣
@zvedava_cica ďakujem 😘
@vyvka ja tak isto som stále doma ale verím Bohu že sa nad nami zamiluje ale mi musíme v neho dôverovať on je darca života 😍😘 veď s tých testov sme už choré aspoň ja lacné niesu to ide aj do peňazí a hlavu vždy pometenu už nechcem mať momentálne 3den cvičím a od 17:00uz nepapam 😄
Ahojte.....dnes žiadne testiky?

@zvedava_cica je ich pekne vidno ani netreba upravovat//