Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@vyvka ja vidim, drzim palce aby silnela😊
@nufinkanufka dakujem za upravu .. 🙂 vies co ?? Obiednala som si cez ebay testy one step
a kazdy jeden je Iny teda. Na tom mam dusika dalsi biely a zase na dalsom dusik Myslis si ze su chybne testy ?
@nufinkanufka inac vsetky boli robene ten isty den
@vyvka tak to neviem, ja mam tiez one step, tak dufam, ze neklamu
@nufinkanufka jejj gratulujem to uz mas silne ciarky urcite Nie ..ja som mala v predoslom .. tehu one step ale .. boli spolahlive
O cosi tensie nez mam teraz no asi take ako mas ty teraz
A tento krat mi prisli trosku hrubsie tak uvidime zajdem si na normalny test z lekarne 🙂
@vyvka nieje to dr max? Podľa mňa ten robí brutálne čiarky
@nufinkanufka to je testované denne?
@zvedava_cica nie ja som v zahranici
To je One step
@vyvka ahaaa lebo ducha vidieť viac ako predtým
@zvedava_cica ano kazdy den a vcera su robene dva
@nufinkanufka máš to na veľmi dobrej ceste
@zvedava_cica dakujem. to je uuuuplne najlepsie💙❤😊😊😊 velmi sa tesime..
@mawiya ahoj mojko. už som po. Dodnes sme to nejak bojovali, že protipotratovy Duphaston rezim, ale už od utorka som splnila a dnes už v noci len tak bez varovania kusy na pol dlane.Tak už sa cistim aj sama.Este predvčerom bol pekný test.
Nuž, tentoraz to Agatka dobojovala do polovice 6tt. Chudatko.
@vyvka ked nevies, kedy mas mat MS, tak by som sa riadila ovulaciou, navyse ked vies presne na den, kedy bola.11DPO moze byt duch aj nemusi a mozes byt tehotna.v prvom tehotenstve som mala az 14DPO ducha, v druhom a tretom neviem, testovala som az po niekolkodnovom meskani, ale mam odlozene testy a vzdy bola ciarka ina..hodnota hcg moze byt rozna, takze neostava nic len byt trpezliva.ale ja na kazdom z tvojich testov vidim ducha a neverim, ze duchuju vsetky😊len to mozno rastie pomalicky takto na zaciatku a staci aj ked trochu viac pijes, je ina koncentracia a duch moze byt menej vidiet.ale tak to je len teoria, verim, ze za par dni budes vediet na com si a dufam, ze budes stastna😊
@chmurkaxy hmmm to mi je ľúto,drž sa 😢
@zuzapiky anoooooo je tam,kedy máš dostať
@zvedava_cica mam dostať o 3 dni som 11 DPO
@zuzapiky no super,tesim sa s tebou 😁
@zvedava_cica dakujem; ale uverím až keď nedostanem 🙂) ty máš tiež čiaročky len nesilnejú ? Dobre som pochopila? Kolko DPO si

@biba12 tu je .. vidis tam nieco ?