Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica ale sak sa tam daco miha, moj ma tiez 6 najstarsi, druhy ma dva 😁 chvalabohu neviem co je potrat, drzim prsty
Ahojte, 14.3. Bola ovu, nestihli sme nic, je este dnes nejaka sanca? 😢😢
@luckalee fuuuu vyskúšajte
Tak nic baby dnes som skusila posledny tehu testik a odovzdala som ich manzelovy
🤣🤣
Uplne ako vypraty v pervole snehovo biely vcerajsie dusiky neviem co mali znamenat ale dnes zase Biely
Dnes 12DPO pozrite baby na testik
Popripade by som bola rada za aku kolvek upravu ci naaahodov tam Nieco nieje 😪😪 ved nadej zomiera posledna 🙂
Dakujem vam 😍
@zvedava_cica och, tak som sa tesila, zase musel pracovne odist. V aprili ide na 3 mesiace do australie, teraz to bola posledna sanca pred odchodom... 😢
@vyvka
Ahoj... no strieda sa ti to v tých testoch ako na hojdacke. Tento posledný je veru biely, ale ešte to neznamená, že nemôžeš byť tehulka. Skús až pár dni pred ms testovať. Neskusala ešte robiť ovu testy predsa len? Keďže máš také dlhé cykly.... viem, že si dr potvrdil veľký 19mm folikul, a aj ovu potvrdil potom? To už som tu necitala. Ale držím palce každopádne 🙏👍
@vyvka
Aha... tak ked potvrdil ovu, tak super 😊. Nečakaj ms. Keďže máš takéto dlhé cykly , je možné že prvý test relatívny ti vyjde na 14-16DPO. Najlepšie testovať tak 4 dní pred ocakavanou, aj keď viem, že vydržať to je priam nemožné 😃, no neurychlime to žiaľ. Čo ma byt bude a na dobré sa oplatí čakať 💕.
@luckalee nevzdavaj to a sup do toho 3krát denne a nohy hore
@zvedava_cica ahoj a nieje to len odras toho bieleho kanálika čo ?
@ja17ay to mas pravdu a teda si Mi velmi pomohla som rozmyslala ze v predoslom tehu ktore teda bohuzial nedopadlo dobre .. som mala ducha neskorsie snazila som sa to vypocitat no neviem ci som na to isla spravne
Ale teda asi mas pravdu
Lebo naposledy pred otehotnenim som mala naposledy ms 7 novembra a dalsia mala dorazit
Az 10 Decembra to su 34 dni
A ak som teoreticky mala ovulku 14-15-16 DC
Neviem kedy bola tak som mala dusikov az
15-16dpo
Niesom si ista Kedze neviem kedy bola ovulka a testovala som sa asi 5 Dni pred ms a uz som mala viditelneho ducha ale hadam ze to 12DPO urcite nebolo
takze mozno mas pravdu ze pri dlhsich cykloch
Skor treba cakat trosku dlhsie aj ked som dufala ze ... sa tam uz zacne nieco aspon crtat 😞
ahojte 🙂 ake testy kupujete najcastejsie? daju sa aj tak cenovo lacnejsie? konkretne v lekarni dr max ? u nas v dedine v sukromnej lekarni mam pocit, ze necham majland ... nejsu len v baleni obycajne pasiky len ? dakujem za odpovede
@denuss
@zvedava_cica dakujem baby, vecer ideme na to 👊👊 starsi musia zspat, skor sa nam neda 😁
Babyyy ahojte poprosím Vás nebrali ste tu žiadna niekedy utrogestan? 🙂
@7adka77 beriem, co potrebujes?
@nufinkanufka napísala som ti postu 🙂
@bibuska2 tazko povedat nebudem ti klamat a hovorit ze ano si aby si nebola sklamana zatial je vidno ze by sa tam nieco tlacilo ale vies ake su testy niektore kolkym babam ukazovali duchov a nic z toho ....musis naozaj vydrzat a ked budu silniet tak nieje ocom pochybovat ale ozaj je este skoro ....testuj najskor v nedelu a uvidime ako to vyzera dezim palce ✊dufam ze bude silniet ale maj trpezlivost 🤗😉😊

No tak uvidím prestanem ich brať a skúsim v pondelok testnut