icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

bibuska2
16. mar 2018

No tak uvidím prestanem ich brať a skúsim v pondelok testnut

1234lubka
16. mar 2018

@zvedava_cica ale sak sa tam daco miha, moj ma tiez 6 najstarsi, druhy ma dva 😁 chvalabohu neviem co je potrat, drzim prsty

luckalee
16. mar 2018

Ahojte, 14.3. Bola ovu, nestihli sme nic, je este dnes nejaka sanca? 😢😢

zvedava_cica
16. mar 2018

@luckalee fuuuu vyskúšajte

vyvka
16. mar 2018

Tak nic baby dnes som skusila posledny tehu testik a odovzdala som ich manzelovy
🤣🤣
Uplne ako vypraty v pervole snehovo biely vcerajsie dusiky neviem co mali znamenat ale dnes zase Biely
Dnes 12DPO pozrite baby na testik
Popripade by som bola rada za aku kolvek upravu ci naaahodov tam Nieco nieje 😪😪 ved nadej zomiera posledna 🙂

Dakujem vam 😍

patka905
16. mar 2018

@vyvka je mi ti ľúto mojaaa tak silno som ti držala palce☹️ Hlavu hore moja

luckalee
16. mar 2018
luckalee
16. mar 2018

@zvedava_cica och, tak som sa tesila, zase musel pracovne odist. V aprili ide na 3 mesiace do australie, teraz to bola posledna sanca pred odchodom... 😢

vyvka
16. mar 2018

@luckalee asi nic ze ?

luckalee
16. mar 2018

@vyvka prepac, nevidim nic, len na tom prvom teste nieco naspodu, ale ciarka to asi nieje 😢😢

vyvka
16. mar 2018

@luckalee Nevadí ... no snad na druhy mesiac aj ked este stale dufam ze snad tento kedze som 12DPO malicka sanca tam este dufam ze je

vyvka
16. mar 2018

@patka905 no nevadi moja do Ms mam este daleko ... takze dufam ze
Sa tam este objavy ... ak nic tak snad na druhy mesiac hlavne musim pockat .. aspon tyzden
A az tak skusit zase no som trosku sklamana

patka905
16. mar 2018

@vyvka verím ti mojaaa poznám ten pocit no netreba sa vzdávať no pravda do ms máš ďaleko tak držím ti palce 🙏🏼

ja17ay
16. mar 2018

@vyvka
Ahoj... no strieda sa ti to v tých testoch ako na hojdacke. Tento posledný je veru biely, ale ešte to neznamená, že nemôžeš byť tehulka. Skús až pár dni pred ms testovať. Neskusala ešte robiť ovu testy predsa len? Keďže máš také dlhé cykly.... viem, že si dr potvrdil veľký 19mm folikul, a aj ovu potvrdil potom? To už som tu necitala. Ale držím palce každopádne 🙏👍

vyvka
16. mar 2018

@ja17ay ahoj no dr mi potvrdil ovu
S krvi
Takze ovu uz bola urcite len ms neviem kedy ma prist dnes som 12DPO a
Menstruacny kalendar ukazuje ze ms ma prist az o 10 dni tak sa mi to nEzda

ja17ay
16. mar 2018

@vyvka
Aha... tak ked potvrdil ovu, tak super 😊. Nečakaj ms. Keďže máš takéto dlhé cykly , je možné že prvý test relatívny ti vyjde na 14-16DPO. Najlepšie testovať tak 4 dní pred ocakavanou, aj keď viem, že vydržať to je priam nemožné 😃, no neurychlime to žiaľ. Čo ma byt bude a na dobré sa oplatí čakať 💕.

zvedava_cica
16. mar 2018

@luckalee nevzdavaj to a sup do toho 3krát denne a nohy hore

bibuska2
16. mar 2018

@sangre ahoj a mislis si že môžem byť tehu ?keď mám takýto testik

bibuska2
16. mar 2018

@zvedava_cica ahoj a nieje to len odras toho bieleho kanálika čo ?

denuss
16. mar 2018

@luckalee do 3 dni po ovulacii sa da otehotniet😊takze urcite je!

vyvka
16. mar 2018

@ja17ay to mas pravdu a teda si Mi velmi pomohla som rozmyslala ze v predoslom tehu ktore teda bohuzial nedopadlo dobre .. som mala ducha neskorsie snazila som sa to vypocitat no neviem ci som na to isla spravne
Ale teda asi mas pravdu
Lebo naposledy pred otehotnenim som mala naposledy ms 7 novembra a dalsia mala dorazit
Az 10 Decembra to su 34 dni

A ak som teoreticky mala ovulku 14-15-16 DC
Neviem kedy bola tak som mala dusikov az
15-16dpo
Niesom si ista Kedze neviem kedy bola ovulka a testovala som sa asi 5 Dni pred ms a uz som mala viditelneho ducha ale hadam ze to 12DPO urcite nebolo

takze mozno mas pravdu ze pri dlhsich cykloch
Skor treba cakat trosku dlhsie aj ked som dufala ze ... sa tam uz zacne nieco aspon crtat 😞

petka987
16. mar 2018

ahojte 🙂 ake testy kupujete najcastejsie? daju sa aj tak cenovo lacnejsie? konkretne v lekarni dr max ? u nas v dedine v sukromnej lekarni mam pocit, ze necham majland ... nejsu len v baleni obycajne pasiky len ? dakujem za odpovede

luckalee
16. mar 2018

@denuss
@zvedava_cica dakujem baby, vecer ideme na to 👊👊 starsi musia zspat, skor sa nam neda 😁

vyvka
16. mar 2018

@denuss ahoj citam ze pises ze 3 dni po ovulacii sa da otehotniet ja som si Myslela ze maximalne den
Po kedze vajko tam caka len kratko na spermie ci sa mylim ?? Budem rada ak mi to trosku vysvetlis 🙂

7adka77
16. mar 2018

Babyyy ahojte poprosím Vás nebrali ste tu žiadna niekedy utrogestan? 🙂

nufinkanufka
16. mar 2018

@7adka77 beriem, co potrebujes?

7adka77
16. mar 2018

@nufinkanufka napísala som ti postu 🙂

denuss
16. mar 2018

@vyvka mrzi ma, vysvetlenie pre teba nemam, ale asi pred mesiacom sa na to kamaratka pytala nasho dr. a povedal ze aj 3dni po ovu sa da otehotniet, moja svokra tak vraj tiez otehotnela a ja pravdepodobne 2 dni po ..mozno na nete by sa naslo blizsie info..

sangre
16. mar 2018

@bibuska2 tazko povedat nebudem ti klamat a hovorit ze ano si aby si nebola sklamana zatial je vidno ze by sa tam nieco tlacilo ale vies ake su testy niektore kolkym babam ukazovali duchov a nic z toho ....musis naozaj vydrzat a ked budu silniet tak nieje ocom pochybovat ale ozaj je este skoro ....testuj najskor v nedelu a uvidime ako to vyzera dezim palce ✊dufam ze bude silniet ale maj trpezlivost 🤗😉😊

vyvka
16. mar 2018

@denuss o tom som teda este nepocula pokusim sa to Vygooglit skor by som povedala ze su to vynimocne pripady 🙂