Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@denuss som zvedava, ci to bude platit aj na nas 😊
Ked nie,budeme musiet pockat. Budem sa venovat drobcom, od pobndelka zacinam strazit kamaratkynho syna, nevzali jej ho do skolky. Aspon sa trochu rozptylim a vyskusam si ulohu trojnasobnej matky 😂 mozno ma to potom uplne prejde 😁😁
AUTORTakže moje zistenia pre prax ....dr max alias lady max je totálna kravina!!!!!! Sú to testy ktoré dýchajú brutálne....NEPOUŽÍVAT!!!!!!
Dostala,som menzes 4dni skôr
@zvedava_cica no super akurat som kupila dr..max ...na overenie...čítala som ; že sú dobré :((
@zuzapiky ja mam s dr max testami dobre skusenosti..podla mna neduchuju..v tomto pripade by som skor povedala ci neslo o biochemicke..ta druha ciarka bola totiz dobre viditelna...
@veronika2703 tak ja uvidim až ráno; už som robila dnes dva ( pepino; one step) a na každom je čiarka ale cítim sa ako keby som mala každú chvílu dostať mršku
Ahojte, som tu nová, aj keď vás už chvíľku sledujem. Teraz si idem po radu ja.
3.1.som podstúpila v 13tt čistenie kvôli MA. Dr kázal počkať dva cykly, čo sa aj stalo. Ale mám podozrenie, že ovu sa mi posunula skôr.
1DC bol 3.3, podľa bolesti súdim, že ovu prebehla na 11DC. Včera 14DC som zakrvacala a ešte aj dnes mám slabý občasný ružový výtok. K tomu sa pridali celkom slušné bolesti krížov a podbruska.
Je možné, že ovu prebehla tak skoro? A že toto krvácanie mohlo byť uhniezdovanie? Ešte som mimo cyklu nekrvacala. Do MS mám ešte dva týždne. Mám s testom čakať dovtedy? Ďakujem za každú odpoveď.
@zuzapiky a kedy mas dostat?? ono mne lekarka povedala ze len 30% tehotenstiev sa realne konci porodom.. a ze tieto biochemicke byvaju casto a mnoho zien o nich ani nevie..preto by sme nemali testovat pred dnom ocakavanej :D ale chapem ze sa to nedaa. ja som taka istaa :D
@veronika2703 ja mám dostať o 2 dni; no to teda nedá 🙂) tento cyklus ich už padlo asi 5 🙂)
@zuzapiky ja to poznaam...som taka istaa :P ukaz ako ti vysli testy 🙂
@veronika2703 toto su tehu testy dnes
@bubu4125 môže byť aj uhniezdovanie ale aj špinenie pri ovu....
@zuzapiky krásne
@veronika2703 a toto OVU testy- 4 dni po sebe ; vraj tiež ukazujú tehu
@zuzapiky tak ale ty si uz jasnaaaa 🙂 gratulujeeem
@veronika2703 dakujem ale ešte sa len trošku vytešujem kedže citim predmenš. bolesti....ale to som cítila aj pri prvých dvoch )) tak snáď
@zvedava_cica Ďakujem, tak že len počkať čo sa bude diať

@vyvka urcite ano, je to skor vynimocne, ale sanca asi je ked su spermie sikovne😊dostatocne pohyblive a tak..inak aj ked som si citala o tom ako zena pozna svoje plodne dni, teraz nemyslim podla nejakeho kalendara,ale svoje telo, hlien, krcok a tak..tam bolo tiez pisane ze az 4 dni po skonceni plodneho hlienu su bezpecne neplodne.to potvrdzuje moju teoriu😊