Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@micayla997 aké dlhé mávaš cykly? Lebo myslím že čiarka by mala byť silnejšia... ja som mala naposledy 3.2. a už vyše týždňa mám koľajnice
@micayla997 skus testnut o dva dni. Ale ja som tiez mala take slabe tak neskoro, lebo som bola oplodnena uplne pred koncom cyklu a tak preto. Ale zasa nepride mi to uplne slabe, aby sme museli nahanat ducha.
No uvidíme bola som v piatok na sone doktor nič nevidel zobral mi krv a zajtra si mám volať o výsledky držte mi palce som na nozoch strašne túžime po bábätku ale divne je že menzes mi takto nikdy nemeskal ..
@micayla997 jasne že pozitívny ✊🏻 Veď to už nie je duch 👍🏻
@ceklis ďakujem za povzbudenie,na 4testoch som mala takéto čiarky a verím v tom že zajtra mi doktor povie dobre spravy ❤️ Náš Benjaminko túži po sestričke veľmi
@zuzana212722 Ja vidím 🙂) gratulujem
@prskavka2223 -. Takže na oboch je čiarka, aj v negatív to ukazuje.
Podľa mňa je to jemne ružové.
Ty ako to vidíš naživo?
Testuj o 2 dni
@chuchu86 no vidim to ruzove,len takto poriadne sa ukazala az po vyschnuti,kedze test ma urcity limit,ako aj hned po ocikani bol tam duch ale taky skoro neviditelny volnym okom a ked som na neho kuk po asi 3 hodinach skoro mi ta ciarka oci vyvalila....takze neviem ci to brat ako pozitivne alebo uz ako neplatny test.
@zuzana212722 a ked bol mokry si dusika nevidela? Pretoze akurat aj ja dnes tu riesim dilemu
@prskavka2223 - no hovorím skús o dva dní a uvidíme, držím palce 😉😊
@chuchu86 dakujeeeem 💜💜
@micayla997 gratulujem
@prskavka2223 nie nevidela až keď uschol tak ho ukázalo
@zuzana212722 tak sme dve co budeme trrpnut ci to vyslo naozaj alebo nas to klame
@prskavka2223 a čo máš za značky testov? Aká citlivosť? Už ti aj ms mešká?
@happy9911 áno ja vidím ties
@miska11115 ale velmi slaba :(
Vzdy som mysela ze po meskani den su kolajnice ne duchovia 😅

@micayla997 podla mna pozitiv 🙂 Kraaaasne dve ciarky 🐣