Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@happy9911
Kedy si ho robila. Teraz večer?
Skús zajtra ráno... zatiaľ je to u mňa tak 50/50. . Keďže mešká už 1 deň je to nádejné,..... no ešte stále môže byť skoro. Nie každá má šťastie na dve // krásne , už v 1 deň meškania 😐.
Ja som v "duchoch" na teste veľmi skeptická už, takže za mňa zatiaľ negatívne. Ale ráno múdrejšie večera 👍. Tak držím všetky ✊
Dr. Max teraz som ho pozrela a znova sa tam nieco rysuje takze asi predsa su vsetky testy na 1 kopyto :/
Mozem vediet ako dlho? My uz 7 mesiacov.. A pride mi to ako strasne dlha do a
@bibuska2 uvidime zajtra čosi povie doktor na sone ešte nič nevidel ale zobral mi krv v piatok uvidíme výsledky. Drzte mi palce ❤️
@zuzana212722 no vyskusala som kopec znaciek :D...praveze este nemeska mi ms len som skusila jeden den a ked som tam zbadala ducha uz mi podava prsty kazdy den :D :D
Tak kocky na 4 pokus od biochemickeho Sa zase podarilo...... Som zvedava Ci ms pride. Podla appky zajtra ma prist Mrcha... V Novembri druhy krat babo odislo, Mrcha prisla s par dnovym meskanim. zakazdym ale testy nesilneli. Teraz.. Vrchny 10dpo a spodny dnes 12dpo. Nasadeny mam duphaston od soboty tak uz len cakat. 1 x prsia nebolia, len cikam vela sem Tam brucho zaboli... Ani Sa netesim po tych skusenostiach... Musim len vyckat....
@hennyinnsbruck silneju ti krásne, gratulujem a treba myslieť pozitívne, hlavne žiadne zle myšlienky, netreba si nič privolavat. Toto bude dobre tehulkovanie, uvidíš 👌😊
@ja17ay dakujem.... hej tentokrat silneju tak uvidim... Volala som dnes s lekarkou koli duphastonu Ci som si spravne naordinovala ale koli terminu zavolam az buduci tyzden.... Zle myslienky nemam som taka neutralna....samozrejme dufam ze je to na dobrej ceste
@ja17ay tu su testy inej znacky
😂😂😂slabsie ukazuju ale aj tie silneju
@hennyinnsbruck ja som mala podobne a dnes som sám dozvedela z výsledkov že v mojom brusku je fazuľka ❤️ Držím palce
Baby dnes som dostala Mrchu 😤
Zahada vyriesena uz nikdy Viac sa nebudem testovat tak skoro tento cyklus som bola az posadnuta testovanim
Mam
Ponaucenie ... dufam ze na druhy mesiac sa pochvalim
Kolajnickamy 😢👏 idem dalej novy mesiac nova nadej napriek tomu ze som trosku sklamana
Bola som si ista ze to vyslo ved sme sa snazili kazdy druhy den a v den ovulky kazdy den teda cely Vikend
To som si myslela ze sa podarit musi no ako vidim nemusi napriek tomu vsetkemu 😞
snazilkam drzim silno prsty a tehulkam krasne tehulkovanie

@happy9911 no ja som pri oboch deťoch robila 25 tkový test v deň, keď mala prísť ms a boli tam koľajnice. Myslím však, že každý sme iný, tak ovulka mohla byť neskôr. Uvidíš