Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zoja82 vidim vidim ✊🏻
@julkapo je to Individualne... niektorym zenam ukazal tehu test .. dve // az tyzden meskania niektore uz 4 dni pred ms
Kedze si zrejme velmi kratko tehu tak hcg ti moze stupat pomaly
Pockaj do zajtra a testuj sa pozoruj ci ciarka je silnejsia hlavne sa nestresuj bude vsetko ok 🙂 tehu podla Mna si Len
To potrebuje trosku casu 🙂
@ja17ay asi Sa pomalinky trolinku zacnem tesit Vcera som bola rano u obvodaka velmi bolelo pri curani dostala som jednorazove atbk. Mam bakterie v moci. Ale dnes bolo lepsie uz.... Dufam to rychlo prejde
@julkapo moj posledny je na 14 dpo robeny.... Ale zas nie kazda ma rovnake testy. Skus o 2 dni... Ked bude silnejsie je to tam ked nie... Bohuzial...
@hennyinnsbruck ahoooj, srdecne Ti blahozelam, velmi sa s Tebou tesim, davaj na, seba pozor, nepodcenuj obliekanie, este je zima. Prajem Ti pohodove tehotenstvo. Uzivaj si to.
@hennyinnsbruck skúsim zase za dva dni, uvidím či to bude silnejšie alebo nie , menzes mi zatial neprišiel dúfam že to aj tak zostane.😊

Ahojte, prosím pozrite mi toto skúsenými očami, som 9dpo a skúsila som test teraz vecer, mala som kŕče na strane ovulky a prsia bolia ako vždy