Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@vyvka ahoj som tu nová na modrom koníku, ja som tento mesiac brala Clomid už tretí cyclus, mám s ním celkom dobré skúsenosti aj keď budúci mesiac ak to teraz nevíde tak mi zvýšil dávku.
Ja si celkom myslím že to vôbec neovplyvní , ja som bola tiež chorá snažila som sa nebrať veľa tabletiek ale paralen som vpohode brala
@elem227 ahoj dakujem za odpoved
Pre istotu ziadne tabletky neberiem ... mam uz len nadchu tak dufam ze to nijako neovplivni ovulku
Ak by prisla skor ci neskor mi vobec nevadi len aby Bola ... ja som brala clomid 3 mesiace na 3 cyklus som otehotnela no v 7tt som potratila a teraz
Beriem clomid zase .. takze mam uz len v podstate 2 mesiace na to aby zabral tak som sa rozhodla pre babske rady
Ako dlho mozes poberat clomid ?
Mne lekar povedal ze len 6 Mesiace
@vyvka ahoj no tak aj ja som počula že to je tých 6 mesiacov, ja som ho začala brat november a december keď som robila IUI .... po tomto neúspechu som zmenila lekára a teraz tento noví ginekolog mi dal na 3-4 mesiace znova Clomid + Gonasi (injekcia) ..... uvidíme toto je vpodstate prvý mesiac som 5 dní po ovulacii takze sa ešte načakám na výsledok
@elem227 aj my necele 2 roky
Mala som PCO bola som na laparke potom som sa pokusala o kade jake vytaminy ktore samozrejme nepomahali kedze som nemala ovulku o com som netusila
Az clomid pomohol ... no ale ako vidis zle to dopadlo
Este mas zopar mesiacov pred sebou urcite to vyjde musis len verit ...
@nufinkanufka nadherne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Konecne sa vam zadarilo po dlhej dobe, tesim sa s vami...Uzivaj vsetko 😉
@luckalee varovanim kamoskinho synceka sa len utvrdis, ze tretie dietatko je super rozhodnutie...Verim, ze budes tuzit po nom este viac 😉...Ale zas kamoskin syncek ma uz okolo 3 roky pocitam a Tvoja tuzba je byt tehulka a prezit to vsetko odznova a drzat si v naruci vonavy uzlicek 😉...To je neporovnatelne len s varovanim uz väcsieho dietata...Drzim palceky, nech vam to vyslo tento cyklus este, aj ked si presny den ovulky presvihla 🙏🤰🍀❤😘
@micayla997 krasny testik s //...Dr.max, ze?...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@zuzana212722 vidim //...Gratulujem a prajem nech silneju 😉...A len zdrave tehulkovanie 😉
@hennyinnsbruck testy krasne, drzim palceky, nech to tentokrat vyjde az do porodu len v zdravicku 🍀❤

@zoja82 skus si spraviť cez deň test