icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

dasaa
22. mar 2018

@zoja82 skus si spraviť cez deň test

zoja82
22. mar 2018

@dasaa skusim asi az zajtra..dnes sa pokusim vydrzat,uvidim co bude na rannom ked pridem domov

dasaa
22. mar 2018

@zoja82 už ti mešká menzes?

zoja82
22. mar 2018

@dasaa este nie,som len 27dc dnes,test som robila kvoli tomu ze som mala ist na rtg...ale prsia ma strasne bolia a su naliate a tiez podbrusko na strane spravneho vajecnika...

julkapo
22. mar 2018

@bibih ahoj dnes som si robila digi test a vyšiel negatívny a kazetový bol slabo zafarbený , už my mešká 3 deň , zajtra idem na preventívnu prehliadku tak uvidím čo mi povedia.😊

dasaa
22. mar 2018

@zoja82 podľa toho čo píšeš tak sú to príznaky tehotenstva.

zoja82
22. mar 2018

@dasaa bolo by to uzasne po 15mesiacoch skusania,ale skor sa bojim aby to neboli falosni duchovia..inak dnes mam pocity akoby ms mala prist..mas s tym skusenosti?vcera som isla spat uz o 8mej

bibih
22. mar 2018

@julkapo no drzim palce velmi. 🤞Daj potom vediet, ze ako. Mne neprisla ani dnes. Ale povedala som si, ze test uz az v nedelu. Hoci uz ma svrbeli prsty 🙈Aj tak idem v pondelok k lekarke. Ale ja ani bolesti, nic vobec :(

dasaa
22. mar 2018

@zoja82 napr ja keď som bola tehotná tak mňa ani prsia neboleli. Začali ma bolieť až v treťom mesiaci. Ak si tehotná ten pocit ze ma prísť menzes budeš mat. Ja som mala jemne bolesti pod bruškom ako keby menzes mal prísť. Bola som už stým zmierenia že príde ale neprišla.

luckalee
22. mar 2018

@dasaa pripajam sa , ani mna tento mesiac vobec nebolia, inokedy tyzden pred ms ma bolia na dotyk. Mam uz dve deti ale vobec si to nepamatam 😁

elem227
22. mar 2018

@vyvka ahoj som tu nová na modrom koníku, ja som tento mesiac brala Clomid už tretí cyclus, mám s ním celkom dobré skúsenosti aj keď budúci mesiac ak to teraz nevíde tak mi zvýšil dávku.
Ja si celkom myslím že to vôbec neovplyvní , ja som bola tiež chorá snažila som sa nebrať veľa tabletiek ale paralen som vpohode brala

vyvka
22. mar 2018

@elem227 ahoj dakujem za odpoved
Pre istotu ziadne tabletky neberiem ... mam uz len nadchu tak dufam ze to nijako neovplivni ovulku
Ak by prisla skor ci neskor mi vobec nevadi len aby Bola ... ja som brala clomid 3 mesiace na 3 cyklus som otehotnela no v 7tt som potratila a teraz
Beriem clomid zase .. takze mam uz len v podstate 2 mesiace na to aby zabral tak som sa rozhodla pre babske rady
Ako dlho mozes poberat clomid ?
Mne lekar povedal ze len 6 Mesiace

elem227
22. mar 2018

@vyvka ahoj no tak aj ja som počula že to je tých 6 mesiacov, ja som ho začala brat november a december keď som robila IUI .... po tomto neúspechu som zmenila lekára a teraz tento noví ginekolog mi dal na 3-4 mesiace znova Clomid + Gonasi (injekcia) ..... uvidíme toto je vpodstate prvý mesiac som 5 dní po ovulacii takze sa ešte načakám na výsledok

elem227
22. mar 2018

@vyvka je mi veľmi ľúto že si prišla o dieťatko musí to byt nesmierna bolesť

vyvka
22. mar 2018

@elem227 uz je to zamnou .. snazim sa
Ist dalej kedze to bolo na zaciatku tehotenstva .. tak sa to dalo zvladnut aj ked nikdy na to clovek nezabudne .. s dalsou ms prisla aj dalsia nova sanca .. len skor mam Obavy ze ... nezaberie clomid ...
A zacinam panikarit

elem227
22. mar 2018

@vyvka mne tento mesiac keď som bola na eco povedal že mi veľmi nezabral bol tam iba jeden dominantný folikul a dal mi aj dvojnásobnú dávku infekcie pichnúť a budúci mesiac mi zvýši dávku .....
môžem sa opýtať ako dlho sa snažíte?
My vyše roka 😔

vyvka
22. mar 2018

@elem227 aj my necele 2 roky
Mala som PCO bola som na laparke potom som sa pokusala o kade jake vytaminy ktore samozrejme nepomahali kedze som nemala ovulku o com som netusila
Az clomid pomohol ... no ale ako vidis zle to dopadlo
Este mas zopar mesiacov pred sebou urcite to vyjde musis len verit ...

bibuska2
22. mar 2018

Ahojte baby chcem sa spýtať na váš názor

vyvka
22. mar 2018

@bibuska2 na prvej vidim slabu ciarku a na poslednej nic

elem227
22. mar 2018

@vyvka ďakujem ti pekne držím palce aj Vám 🍀🍀🍀

sangre
22. mar 2018

@bibuska2 prvu foto som ti upravila daco sa ti tlaci

luta13
22. mar 2018

@nufinkanufka nadherne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Konecne sa vam zadarilo po dlhej dobe, tesim sa s vami...Uzivaj vsetko 😉

luta13
22. mar 2018

@chmurkaxy teraz az citam, co si pisala 16.3. ☹... Je mi to velmi luto...Prajem skore zotavenie tela i duse a novy zaciatok a snad uz do zdarneho konca...Posielam vela stasticka 🍀🍀🍀😘

luta13
22. mar 2018

@zuzapiky vidim //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
22. mar 2018

@luckalee varovanim kamoskinho synceka sa len utvrdis, ze tretie dietatko je super rozhodnutie...Verim, ze budes tuzit po nom este viac 😉...Ale zas kamoskin syncek ma uz okolo 3 roky pocitam a Tvoja tuzba je byt tehulka a prezit to vsetko odznova a drzat si v naruci vonavy uzlicek 😉...To je neporovnatelne len s varovanim uz väcsieho dietata...Drzim palceky, nech vam to vyslo tento cyklus este, aj ked si presny den ovulky presvihla 🙏🤰🍀❤😘

luta13
22. mar 2018

@micayla997 krasny testik s //...Dr.max, ze?...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
22. mar 2018

@zuzana212722 vidim //...Gratulujem a prajem nech silneju 😉...A len zdrave tehulkovanie 😉

luta13
22. mar 2018

@tabik na Tvojom teste z 19.3. vidim slabuckeho dusika....Neviem, ci si odvtedy testovala, citam forum teraz doradu, tak neviem, ci si este pridavala testy...Drzim palceky, nech sa objavia vysnivane // 😉

luta13
22. mar 2018

@hennyinnsbruck testy krasne, drzim palceky, nech to tentokrat vyjde az do porodu len v zdravicku 🍀❤

luta13
22. mar 2018

@vyvka skoda, ze MS prisla...No drzim palceky a NETESTUJ skoro zbytocne, lebo scvoknes...Co ma prist pride v necakanu dobu...Verim, ze uz coskoro...Boh Ta zehnaj! 🙏🍀❤