Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@maj2011 To ma mrzi...
@miirka25 skusila som upravit a je tam ciarka divaj 😀
@7adka77 Samozrejme. Vcera bolo horuco, hybala si sa cez den. Preto sa cez den merat nesmie. Ovplivnuje ju milion faktorov. A niektorym zenam teplota zareaguje neskor.
@kata011 Sprostost to nie je. Je to velmi presny ukazovatel. Ale fakt treba byt precizny a venovat sa tomu. Ja vdaka meraniu BT poznam svoj cyklus ako nikdy predtym. Presne viem, kedy je ovulka, kedy pride MS aj ci na mna nieco lezie... Ale fakt sa tomu treba venovat.
@tonjadabik2 jeeeeej ďakujem 🙂 No ešte sa nebudem tešiť po víkende skúsim spraviť ešte jeden... Alebo že by som spravila po obede clear blue ten digitálny???
@tonjadabik2 Mojko, ty si bola chora - podla mna ti kvoli tomu klesla BT az neskor. Aj choroba to ovplivnuje...
@miirka25 a kolko ti meska???
@miirka25 Ja tam vidim jasneho dusika aj bez priblyzenia fotky, aj po priblyzeni. Sleduj dalej, ci bude tmavnut. Drzim palce.
@ejuska2586 kedy?
@miirka25 Clearblue este nerob - najprv odsleduj, ci tmavne. Lebo jedna vec je, ze sa vam evidentne zadarilo, ale podla vsetkeho bola bud neskor ovulka, alebo ti pomalsie stupa HCG, kedze ti meska a mas este len slabeho dusika. Pockala by som, po vikende testla zas a ked bude tmavsia, mozes si kludne spravit aj clearblue - pre svoju radost...
@ejuska2586 ahaa uz chapeeeem jasneee hej bola som chora tam dole ale uz som vyliecena.ahaa ta pretoo je mi to jasnee chapeem
@tonjadabik2 Teraz naposledy, ked si mala teplotu okolo 37 aj po mrske. To bolo podla mna z tej choroby - pisala si vtedy, ze si chora jak pes...
@tonjadabik2 poviem ti tak, posledná MS bola 18.5... takže týždeň mi mešká by som povedala.. ale už som sama z toho zmätená, takže tak...
@ejuska2586 hej sak som ms vtedy dostala a bola 37,1 hej vtedy som bola chora ano moze byt..som zvedaca tento mesiac ako to pojde.ci alchemilka zaberie a stane sa zazrak alebo nie.. Neviem
@miirka25 noo tal cakas babo..co riesis? 👶
@tonjadabik2 nooo sa tešíííím... ale nechcem to ešte zakríknuť, lebo 14.2 sme o babo prišli, tiež iba takýto duchovia boli stále...
@miirka25 Ja som to tak mala v októbri 2016 a hneď v novembri som normálne otehotnela. Keby nebolo mojej extrémne silnej imunity, ktorá bábätko v 9. týždni zabila, tak by som už bola v 7. mesiaci... Takže treba byť pozitívne naladený a veriť, že tentokrát to vyšlo a Ty si budeš užívať bezproblémové tehotenstvo s úspešným koncom... Držím silno palce. Po víkende pošli foto ďalšieho testíku spolu s týmto a uvidíš, že bude silnejší...
@miirka25 modli sa kazdy vecer. Budem ti drzat palce. 🙏
@ejuska2586 dúúúfam, že máš pravdu a všetko dopadne teraz dobre. Po víkende hodím ďalší test... 🙂
zvykli vam robit one step tehutesty kanaliky?
Žienky, posledné vyšetrenia za sebou. Tak konečný stav je len ten, že mám vysoké NK bunky. Čiže ak otehotniem, tak budem brať infúzie na zníženie NK buniek a Fraxiparín si budem pichať (alebo iný nízkomolekulový heparín). Veľmi sa teším. Toto zvládneme a verím, že keď otehotniem, bude už všetko tak, ako má byť a my sa konečne budeme môcť tešiť z nášho malého batôžteku šťastia a Sofinka zo súrodenca...

@7adka77 ja som mala minule 37,1 a dostala som tiez ms.. Nechapem ale ideme daleeej