Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@emili31 skusila som upravit, no nejde mi to dobre upravit, je to velmi slabulinky dusik, pokial je pravy a neduchuje falosne testik...Tvoja upravena fotka je fajn, na nej vidim dusika...Asi este testujes skoro...Skus o zopar dni zas a nepozoruj sa tolko, lebo scvoknes 😉 ...Velmi drzim palceky 🙏❤
@dasaa Neboj, baby mali hematom a vstrebal sa, dnes uz deticky behaju veselo po svete. Len si kup ten liek na vstrebavanie a uzivaj. Ja mam termin zatial na 17.10, presunuty z 22.10, ale teda uvidime v 13.tyzdni, ze vtedy Ti povedia na poradni taky presnejsi termin. Dovtedy babo rastie, ako sa mutu chce, tu zrychli, tu spomali, tu ide normalnym tabulkovym tempom 🙂 ale potesilo ma. ze rastie ako ma, to ano 🙂
@luta13 Dakujem velmi pekne, pohladkala som. Hovieme si, nestazujrm sa. uz aj nevolnosti ustupuju, tak mam zrazu vela energie 🙂
@luta13 dakujem.kontroloval srdcove komori su vsetky ,hlavicku ,a mechur a neviem.co este lebo ja som.nic nevidela obrazovku mal len na seba tak aspon.foto spravil jednu 🤗🤗drahy mu stal.za chrbtom a snazil sa mi zreprodukovat co tam.asi videl 😂😂no zlaty bol kazdopadne doktor ze zatial vsetko v poriadku tak som.bola v pohode no tesim.na utorok
Prosím chcela som sa spýtať , či môžeme po ovulácii spolu normálne spávať či mám radšej počkať 15 dni kým my nepríde menzes . Za všetky odpovede ďakujem. Lebo mne ukázal tehotenský test na 12dpo že mám dve //, a potom sme spolu spali , má to daake vplyv nato či ? Ďakujem.
@hennyinnsbruck Drzim palce, nech sa ti podari s tym seknut. Pri dcerke som na zaciatku tiez fajcila, ked som prisla na to ze som tehotna, tak som si sla zapalit :( Nemala som to "stastie" ako niektore ze im je z cigariet zle, ja som mala v prvom trimestri extremnu chut na cigu, v druhom vobec a posledny mesiac tehotenstva mi to vyslovene vonalo, ked som sla okolo niekoho kto fajcil. POcas tehotenstva som si od manzela potiahla parkrat. Lekar mi povedal, ze plne podporuje to, aby som prestala fajcit ci tehotna ci netehotna. Tiez, ze ale ak mam mat stres a abstaky, nech si radsej potiahnem, nemusim vyfajcit celu a zamerat sa na zdrave stravovanie a hlavne doplnat vitamin C. Tiez, ze ked uz som tehotna, je prestat fajcit dost neskoro, lebo prve tyzdne bez cigy sa telo zbavuje vsetkych skodlivin viac a rychlejsie, nastavi sa na akysi detox a ten bordel ide do krvi, cize by plod mohol byt zatazenejsi viac.

@emili31 presne!