icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

metoyou12
23. mar 2018

@emili31 presne!

luta13
23. mar 2018

@sangre je to individualne, je mozne, ze ked fajcili 1-2 cigy denne, ze mali deticky nakoniec zdrave,ale su aj pripady, ked deti zdrave neboli uplne...Je to len o stasti...A o zene, ako sa sama rozhodne...Kazda si je strojcom svojho stastia a svojej buducnosti 😉

emili31
Autor odpoveď zmazal
luta13
23. mar 2018

@sangre krasna fotka, wau...super, ze vsetko bezi ako ma...Tesim sa uz na fotky z velkeho sona 😉

zoja82
23. mar 2018

@metoyou12 mna tiez už oklamalo toľko testov.. Toto je dr.max? Lebo ja som na tom mala niečo podobne minuly mesiac

luta13
23. mar 2018

@bibuska2 na prvej - vrchnej foto vidim ducha druhej /...Urcite este testni a nedrz dlho v moci pruzok...Mozno si dlho namacala a preto sa Ti tak rozpil...Odrataj si sekundy, kolko je uvedene v navode 😉

emili31
Autor odpoveď zmazal
emili31
Autor odpoveď zmazal
luta13
23. mar 2018

@metoyou12 skus inu znacku testu, napr.Lady max, alebo Pepino tu boli dobre testy, co sledujem 😉...Drzim palceky....

emili31
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
23. mar 2018

@sangre no 15dni som dpo

luta13
23. mar 2018

@emili31 skusila som upravit, no nejde mi to dobre upravit, je to velmi slabulinky dusik, pokial je pravy a neduchuje falosne testik...Tvoja upravena fotka je fajn, na nej vidim dusika...Asi este testujes skoro...Skus o zopar dni zas a nepozoruj sa tolko, lebo scvoknes 😉 ...Velmi drzim palceky 🙏❤

emili31
Autor odpoveď zmazal
luta13
23. mar 2018

@emili31 Pekny dnik prajem 🌷🌷🌷

biela_sova
23. mar 2018

@dasaa Neboj, baby mali hematom a vstrebal sa, dnes uz deticky behaju veselo po svete. Len si kup ten liek na vstrebavanie a uzivaj. Ja mam termin zatial na 17.10, presunuty z 22.10, ale teda uvidime v 13.tyzdni, ze vtedy Ti povedia na poradni taky presnejsi termin. Dovtedy babo rastie, ako sa mutu chce, tu zrychli, tu spomali, tu ide normalnym tabulkovym tempom 🙂 ale potesilo ma. ze rastie ako ma, to ano 🙂

biela_sova
23. mar 2018

@luta13 Dakujem velmi pekne, pohladkala som. Hovieme si, nestazujrm sa. uz aj nevolnosti ustupuju, tak mam zrazu vela energie 🙂

sangre
23. mar 2018

@luta13 urcite ano ako.ja to vobec nepodporujem len.hovorim ze co boli take tuhe fajciarky ,ze lekarka nakoniec ze radsej nech si tu jednu cigu daju ako byt nervne

sangre
23. mar 2018

@bibuska2 hmmm🤔no skus spravit v nedelu a uvidime budem cakat som.zvedava

sangre
23. mar 2018

@luta13 dakujem.kontroloval srdcove komori su vsetky ,hlavicku ,a mechur a neviem.co este lebo ja som.nic nevidela obrazovku mal len na seba tak aspon.foto spravil jednu 🤗🤗drahy mu stal.za chrbtom a snazil sa mi zreprodukovat co tam.asi videl 😂😂no zlaty bol kazdopadne doktor ze zatial vsetko v poriadku tak som.bola v pohode no tesim.na utorok

julkapo
23. mar 2018

@luta13 ďakujem ale dnes mi prišiel menzes po 3 meškania. 😢😢😢. Možno nabudúce.

julkapo
23. mar 2018

Prosím chcela som sa spýtať , či môžeme po ovulácii spolu normálne spávať či mám radšej počkať 15 dni kým my nepríde menzes . Za všetky odpovede ďakujem. Lebo mne ukázal tehotenský test na 12dpo že mám dve //, a potom sme spolu spali , má to daake vplyv nato či ? Ďakujem.

bonica
23. mar 2018

@luta13 dnesny nic tam.neni

biba12
23. mar 2018

@julkapo 🙂 🙂 🙂 môžete a úplne normálne 🙂

vyvka
23. mar 2018

@julkapo vetsina zien ..ani nevie ten cas ze su tehotne .. a normalne sexuju bez akych kolvek zabran ..Podla mna
Kludne mozes ak nespinis nekrvacas ..nevidim v tom problem

julkapo
23. mar 2018

@biba12
@vyvka ďakujem Vám pekne ,

misscelaneous
23. mar 2018

@hennyinnsbruck Drzim palce, nech sa ti podari s tym seknut. Pri dcerke som na zaciatku tiez fajcila, ked som prisla na to ze som tehotna, tak som si sla zapalit :( Nemala som to "stastie" ako niektore ze im je z cigariet zle, ja som mala v prvom trimestri extremnu chut na cigu, v druhom vobec a posledny mesiac tehotenstva mi to vyslovene vonalo, ked som sla okolo niekoho kto fajcil. POcas tehotenstva som si od manzela potiahla parkrat. Lekar mi povedal, ze plne podporuje to, aby som prestala fajcit ci tehotna ci netehotna. Tiez, ze ale ak mam mat stres a abstaky, nech si radsej potiahnem, nemusim vyfajcit celu a zamerat sa na zdrave stravovanie a hlavne doplnat vitamin C. Tiez, ze ked uz som tehotna, je prestat fajcit dost neskoro, lebo prve tyzdne bez cigy sa telo zbavuje vsetkych skodlivin viac a rychlejsie, nastavi sa na akysi detox a ten bordel ide do krvi, cize by plod mohol byt zatazenejsi viac.

misscelaneous
Autor odpoveď zmazal
bonica
23. mar 2018

Co po iete podľa mňa nic, len biely pasik

bibuska2
23. mar 2018

@sangre to aj ja

vyvka
23. mar 2018

@bonica no je tam len biely pasik