Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mirkabe gratulujem ❤️
Baby ako ratat menzes-aj zo spinenim -spinenie dva dni,ci priamo krvacanie? A mohol infolic zabrat pocas dvoch mesiacov?kamoske meskaju 4dni .Dakujem
@eliska1986 menzes sa ráta od klasického krvácania, inofolic zabrať mohol.
Jaj baby; tak dlho som sa netešila....dnes potvrdené- bábo odišlo 4+3 teší ma aspon to; že ma nemusia čistiť. Máme počkať do dalšej menzes a môžeme sa snažiť ; len tlačí vek....
Úplne negativny
Ahojte babenky @biela_sova @luta13 dnes som mala kontrolu u gynekológa. Dnes má ani nevysetril len si precital papiere co som bola v 12tyzdni na sone. Povedal ze dnes nebude vyšetrovať koli hematonu len ze naďalej mam brat lieky a ďalšiu kontrolu mi dal 10.4.
@biela_sova a ako sa máte ako babo kontrolu kedy máš?
@domulka22 dajaky divny test, radsej zopakuj
@simonkazga no dako divne zaschol 😒
@dasaa Dobre tak, ze nevysetroval, aby Ti nieco neposkodil sondou, nerozrusil hematom. My mame ust na kontrolu presne o tyzden, to bude ta na zaciatku 13.tyzdna, takze mame pred tym respekt. Ale snazim sa mysliet pozitivne, teda, ze tehotenstvo pretrvava (vcera mi opat zacali nevolnosti ako spred mesiaca), a aj ze babo bude zdrave. Stale sa setrim, ved zdravotny stav mi ine ani nedovoluje, tak dufam, ze to bude stat za to ;)

Ahojte, test je belsi, nez sneh co nam od rana pada 😕 muz mi odchadza na tri mesiace do cudziny, bol to nas posledny pokus pred cestou. Vsetkym vam prajem, nech sa vam splni vas senn, my sme sa dohodli, ze to zatial nechame tak. Drzte sa a dakujem 🏵🏵🏵