Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@boglarkaszabova krasne babätenko, uzivaj nadalej vsetko 😉
@luta13 no práveze ja mam PCO a za sebou 2x iUI a potom 1x IVF, na Slovensku, potom v Čechách , ..takže suma sumárum o baby sme sa snažili dosť dlhu dobu. A som aj doktorka. Ja Ťa nemám záujem o nič bombardovat,test pozitívny buď je, alebo nie je. Zväčša by mal vyhrať zdravý rozum, nad vierou
Tak predpokladám, že téma je otvorená a vyjadriť aa môže každý a keď sa nestotoznujete s názorom hocikoho iného, ako svojho vlastného, tak si spravte zavretu skupinu niekde inde ako na Open profile sociálnej sieti kvázi. To že niekto nevidí ducha a ktovie čo iné a napíše, že testy sa z dovodu narastajuceho HCG majú robiť v určitej sledované dobe od styku, je objektívny udaj
@luta13 dakujeme ❤

@luckalee Je mi luto, ze vam to nevyslo teraz, kym bol doma, no verim, ze tri mesiace ubehnu ako voda a potom sa na vas usmeje stastie - budete si velmi vzacni a aj laskanie bude verim ze, silnejsie, ako doteraz, po tak dlhej dobe odlucenia 😉...A potom sa nam tu pochvalis svojim duchom na teste, alebo uz rovno krasnymi silnejucimi //...Drz sa zatial a ver, ze pride to necakane...Prajem, nech Ti tie 3 mesiace ubehnu co najrychlejsie 😘