Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luckalee poznám tento pocit...pokúšali sme sa pól roka. Ale pomohlo mi to že nemyslela som na to aj ked to bolo ťažké. A zrazu som si všimla že mi mešká ms 10 dni a to som mala len takú čiarku ak ta to povzbudí a teraz som v 6tt držím palčeky ❤️
@micayla997 jeej, dakujem 😊 mne dnes meska siesty den
Kočky, pls, kedy bola ovulka neviem. Mam to posunuté, keďže som po MA, no dnes test takto. Nikdy, naozaj nikdy som nepozerala tak dlho a tak silno na test. Neviem ci vidím lebo chcem, ale každopádne, prosím o názor a ak nejaká kocka vie dat do negatívu. Od sexu s mm som cca 9 dní. Áno, je to skoro, ale veľmi ma svrbeli prsty.
@katka101018 ja tam nic nevidim :(
@ikonica nevadí. Ešte mám nádej, možno je len skoro. A ďakujem.
@katka101018 ahoj asi mi svitori.No vidim taky obris vedla tohotenkeho pasika
@katka101018 ono 9dni od sexu nie je to iste ako œ dni po ovulacii ci 9dni od pocatia... mohli ste mat sex pred 9dnami no k oplodneniu mohlo dojst pred 6 dnami kedze spermie cosi preziju v zene a ovula nemusela byt presne ked ste mali sex... cize asi pockaj na den neocakavanej ms.,.
@eliska1986
@ikonica kočky, ďakujem. Ste zlaté. Každopádne, o par dni testnem znova. Nevydržím dlho čakať. ;)

@sangre uz nebudem robit, pojdem rovno na gyndu ak nepridu do utorka, asi nieco nieje ok 😢