Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@0507 nevyzerá to ako kanálik
@bibih DPO= dni po ovulácii 😘😉
@ikonica
@lenulienka1008 dik, baby, ved uvidime
dnes som si povedala, ze uz netestujem, uz pockam ci pride MS alebo nie 🙂
@simonkazga dakujeeeeem😇
@monika2101 dakujem ;)
Baby, chytilo ma zúfalstvo. Dnes som v 5tt+4 dni doteraz bez problémov a po tych krásnych testoch čo som sem dávala dnes takýto... A k tomu ráno mierne spinenie a cez deň prešlo do krvácania akoby som mala normalny menzes.Minula som už dve vložky čiže normálne krvácanie. Zajtra ráno idem na gyndu. Myslíte, že ešte máme šancu?
@andulkaa2003 no niekedy krvacanim nic nie je stratene, ale... 😞 samozrejme, ze to nic dobre nevesti joj a tedtik mi pride biely 😞 velmi drzim palce vsak, aby sa udrzalo a neznamenalo to to najhorsie!!!! 🙏🙏🙏
@bibih ďakujem celý deň som sa v práci držala, teraz som dorazila domov a už ma to po psychike chytilo. Hrozne je ze uz ani test nemám pozitívny a to som ho mala takýto .ďakujem hádam to dopadne dobre
@andulkaa2003 ahoj ak mas biele testy bude nejaky problem. Mala si tehotenstvo potvrdene aj lekarom? Ak nie tak je skor pravdepodobne ze sa babatko nevyvijalo a odumrelo. Alwbo mohlo ist o mimomaternicove. Krvacat si zacala lebo ti hormon hcg klesol. Ale samozrejme to su take hypoteticke kecy a vsetko potvrdi az lekar. Drzim palce.
@andulkaa2003 myslim ze to bolo biochemicke.Ja som to presne tak mala test obelel.Ale na dalsi.mesiac.som hned otehotnela a je z toho babak.Je mi luto.
@andulkaa2003 ahoj ☹ stalo sa mi presne to isté, išla som vtedy na pohotovosť, už sa mi pomaly spúšťalo krvácanie a hcg som mala len 20, aj testy biele, digitálny ukázal tiež - ..šlo o biochemické tehu...držím palce, nech to nie je tvoj prípad ...teraz som tehotná tiež a trošku som zašpinila, keď mi menzes meškal pár dní, ale už sa to vďaka bohu neopakovalo a zatiaľ všetko ok..snáď ..držím palce
@andulkaa2003 skus hned letet na pohotovost... mne tak dcerku zachranili duphastonom a nejakou inekciou do zadku... ak je akcia srdiecka treba skusit vsetko
Baby, ďakujem za vaše reakcie. Uvidím čo mi povie zajtra na gynde. Je to ťažké, ale radšej teraz než neskôr 😐😢
@monika20111990 ja vidim na vdetkych troch cosi.Je to ruzove?
@lela123 a co povies na tento? Jeden z nich v negative.
@lela123 naozaj?
@lela123 ano do ruzova to je
@andulkaa2003 ahoj, ja som pri dcerke krvacala tiez v 6tt, na pricine bol hematon, o par tyzdnov sa vstrebal a uz bolo vsetko ok. no tie biele testy nevestia nic dobre, prepac, ze to takto narovinu pisem, ale hormon musi stupat, inak sa babetko nevyvija..drzkaj sa a neboj, bude dobre a verim, ze sa uz skoro budes tesit zo zdraveho tehotenstva
@monika20111990 je tam nieco, ale testujes velmi skoro..drzim palce
@denuss dakujem to ja len tak viem ze sa ma z ranného moču a prisla som piatej z roboty a ze si urobím len tak a ked som to videla som si povedala ze mi sibe asi alebo tam nieco vidím dakujem 🙂
@denuss mala som nádej, že krvácanie nemusí byť hneď zlé len ten biely test mi ju zobral. Ďakujem krásne, pevne verím, že áno ❤
@tained ahoj mne sa tiez mari..

@bibih den po ovulacii 😉