Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mamina87 Krásny dušík. Gratulujem a prajem, nech silnie...
@ejuska2586 dakujem moc 😊😊😊
@mamina87 Gratulkaaa 🙏 👶
@tonjadabik2 kujem pekne 😊😊
@mirkovci aj ja som si dnes robila test ale nic nevidim ako som pozerala tak pozerala ale som len 10 dpo......po roku som mala ovulaciu, snazili sme sa tri dni ale som bola akurat vyliecena zo zapali mocovych ciest, den na to bola ovu co som doprala antibiotika tak sme sa pokusali a tri dni potom mi zacal znova zapal mocovych, je mierny, neberiem teraz lieky nakolko cakam ci budem alebo nebudem tehu, gynekolog mi teraz antibiotika neodporuca nakolko sme sa snazili tak len prirodnou cestou to liecim ale tiez chcem cim skor zistit ci sa zadarilo alebo nie lebo ak nie hned si chcem ist pre lieky nech sa toho zapali zbavim, nie je silny ale kazde rano palenie mierne cez den nic ani v noci len rano.........myslite ze na 10 den od ovulky je sanca na ciarku, dnes som si robila poobede ale bol ciry velmi moc ako voda lebo piijem jej na litre takze aj tak by nezachytilo........
@mlil77 zápal močových ciest som mala pred mesiacom a tiež som sa preliecila voľné dostupnými liekmi. Mňa bolí zub a ani rengen mi nevedeli spraviť ani dať niečo na zapal...tak budem len čakať čo bude ďalej. Už aom.objednana na gyndu nech so mnou niečo robia lebo rok sa snažíme a stále nič
@ejuska2586 skusila som len tak clear blue digi a negativny 😒 tak teraz co???
@mirkovci ale ja tam vidim ciarku
@tonjadabik2 ja som skusila aj digi dnes a negativny....
@miirka25 ja neviem ja vidim dusika..
Vysledky zo včerajšieho odberu ,som tehotna❤ hcg 330, v pondelok zase na odber
@morandia Gratulujeeeeem drzte.sa Cmuk
Ahojte zienky tak dnes som zase sklamana ako vzdy prisla Ms 😔
@tonjadabik2
@tryromy
@ikonica dakujem Vam velmi pekne,ja som taka šťastná, ze neviem co zo sebou 😝 otazocka hcg 330 je ok ?v 4 tyzdni som..
@miirka25 Cakat.. O 2-3 dni mozno nieco bude. Asi je este nizke HCG, alebo ten predchadzajuci falosne duchoval...

@michaellab Uvidíš o 2-3 dni. Držím palce...