icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

hestia1
9. apr 2018

Ahojte baby prosim vas chcela by som len vediet co si o mojom teste myslite ci je chybny alebo sa konecne zadarilo dakujem 😉

vyvka
9. apr 2018

@sasenka6 ahoj Ja zijem v zahranici takze nemam skusenosti .. s dr.max
Myslis ze one step ma Malo farbiva ???

hestia1
9. apr 2018

Toto je pepino kazetovy len ide my len oto ci je to pozitivne alebo ci to mam brat ako chybny ci sa mam tesit alebo preistotu nie

vyvka
9. apr 2018

@hestia1 je rozmoceny teda .. je tam rozliate farbivo alebo chybny ...skus inu znacku
Zatial
Ziadnu druhu ciarku nevidim

hestia1
9. apr 2018

dakujem moc len sa chcem uistit ak by mal este niekdo s tymto skusenost tak poradte ci to moze bit tehotenstvo 🙂

sasenka6
9. apr 2018

@vyvka prikladám foto. Tam kde sú one step tak ten posledný , nič tam neni a z toho istého mocu prikladám aj iný test ale zistila som ze nieje dr max ale je to woman secret

sasenka6
9. apr 2018

@hestia1 ahoj ja by som skúsila este jeden test

hestia1
9. apr 2018

@sasenka6 dakujem urcite skusim o tyzden

vyvka
9. apr 2018

@sasenka6 Fiha ... pekna ciarocka na 9DPO
Teda priznavam ze v predoslom tehu som testy one step Mala ... tie palickove a jeden som
mala kazetovy one step
Na kazetovom 4Dni pred ms bola
Krasna silna ciarka a na palickovym slabunka manzel ju skoro ani Nevidel ...
Tak teda Nieco na tom bude ... sice neviem kolko dpo som dnes kedze som si tento mesiac nerobila ovu testy ale predpokladam ze 8DPO
Beriem tabletky na podporu ovulky clomid a minuly mesiac som
Mala ovulku 14-15DC
A podla Hlienu a bolesti aj tanto mesiac to takto bolo samozrejme
Nemuselo ideme na Plno kazdy 2-3 den takze dufam ze ... som Ovulku neprepasla aj keby bola
Neskor .. len som
mala
Malu dusicku ze ... budem mat aspon Naznak Niecoho

Na 8DPO aj ked je skoro som velmi nedockava a napriek tomu Ze si poviem ze sa testovat nebudem ... a vydrzim tak nevydrzim 😁😁

vyvka
9. apr 2018

@sasenka6 toto je moj dnesny test .. jedna foto upravena druha Nie ...
Ja samozrejme na kaZdom si najdem mini dusika ale pochybujem ze nieco budes vidiet
Fotka je robena po Limite nestihla som v limite

Vidis tam mini dusika alebo len ja tak Velmi chcem aby tam bol ?? Tie testy su divne .. ak si zasvietim bleskom tak vobec nic tam Nieje ale ak sa pozriem na dennom svetle nieco sa mi tam
mari .. ale to musim vazne robit sasky masky aby som
Nieco videla a ani neviem teda coto je 😁😁😁

sasenka6
9. apr 2018

@vyvka ja tam nič nevidim 😕 je to moc osvietene

vyvka
9. apr 2018

@sasenka6 no asi to skor bude tym ze je to skoro alebo Tehu niesom ale skusim aj iny test dala si mi chrobaka do hlavy ze co ak .. tie testy su Zle

ja17ay
9. apr 2018

@hestia1
Ahoj, no test je rozpity, nie je pozitívny, uz sa mi to stalo 2x, tak ho neber do úvahy 😟

arthemiis
9. apr 2018

Tak fotka čo som sem dávala pred pár dňami nebol duch ale len omyl :( ms prišla 😢

7adka77
10. apr 2018

@tained ahoj pekný test a kolky deň ti mešká ms? Ja som tiež spinila( teda myslela že je to normálne ms) v čase ms asi 9 dni ale strašne slabo tak som si spravila test a pozitivny nechápala som. Pak som isla dr ten nič nevidel (5 tt) povedal že počkáme či nepride normálna ms o týždeň nato sim zase začala špiniť ale už hnedo až tmavocerveno tak som isla ku gyndovi že asi je potom a on videl už gestacny vak a povedal že vse ok že nevie prečo spinenie hneď mi dal utrogestan. Klop klop od vtedy žiadne spinenie. Takze kľudne chod nech ti to pozrie . Podľa mna to bude v poho. Ja som zatial v 11 tt a dúfam že už to bude ďalej v poho. Držím pasticky 🙏 aj tebe aj mne 😃. Spinenie na začiatku podľa mna môže byt veru normálne.

adka6666
10. apr 2018

Ahojte dievčatá, mám otázku posledná ms bola 18.03.2018, pravidelne beriem antikoncepciu ale tento mesiac som si ju dala o týždeň neskôr (hlava deravá), sex sme mali 6 deň ms s tým, že anti som ešte nemala. Už asi týždeň mám pocit že sa mi prsia zväčšili (aj v podprsenke sú viac natlačené) a aj bradavky sú viac citlivé, v podbrušku ma sem-tam pichne, ale včera prišla dosť nepríjemná bolesť v podbrušku, dala som si paralen a dnes je to trochu lepšie ale podbruško je stále nejaké divné... ďaľšiu ms mám dostať 15.04.2018 otázka znie kedy si môžem spraviť test? a či si myslíte že môžem byť tehu?

bibih
10. apr 2018

@adka6666 podla mna uz mozes, mozno nieco malo bude vidiet. Ale najlepsie je robit v den ocakavanej menstruacie.

krajcovicka
10. apr 2018

@ikonica supeeer✊🏻😘✊🏻

vyvka
10. apr 2018

Tak a som tu zase 😁
Mam taky problem dnes som si robila first responsive test neviem ci s nim niekto ma skusenosti ? Zijem v zahranici preto ta znacka po Limite zhruba o hodinku po
Som si nasla
Na teste volnym okom viditelnu druhu ciarku v limite bol
Negativny
Moj telefon to nevie dobre odfotit snad nieco uvidime na Zivo je pekne cervena a viditelna ale po
Limite coto znamena ? Stretli ste sa s tym Niekto??

sasenka6
10. apr 2018

@vyvka na tej strednej fotke ju vidím 🤗

bibih
10. apr 2018

@vyvka ja na poslednej 🙂

vyvka
10. apr 2018

@sasenka6
@bibih
Ale bola tam az po Limite zhruba nejaku Hodku na zivo je ju vidiet krajsie no neviem co si Mam Mysliet

sasenka6
10. apr 2018

@vyvka niesom síce tak dobrá v úprave ako baby ale skusila som ju upraviť 🙏🏻👌🏻

vyvka
10. apr 2018

@sasenka6 dakujem za upravu na tej fotke ju pekne vidim

sasenka6
10. apr 2018

@vyvka vyzerá to nádejne držím palčeky ✊🏻🙂

chuchu86
10. apr 2018

@vyvka - ahoj, tá čiarka je moc tenká, ja by som skôr povedala že je to kanálik.
Prepáč

vyvka
10. apr 2018

@chuchu86
Mozno mas pravdu myslela som si ze kanalik By nemal byt pekne rUzovy nevadi pockam
Par dni snad sa mylis

polovnicka92
10. apr 2018

Vidite to? Je to kanalik?? 🙂

vyvka
10. apr 2018

@chuchu86 trosku upravene foto myslis ze kanalik ??
Pytam sa Lebo vobec neviem ako by mal vyzerat kanalik
Nech viem do Buducna 🙂

sasenka6
10. apr 2018

@vyvka podľa mna to kanálik nieje , pretože aj kontrolná je taká tenucka čiarka