Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
je tam dusiik moja 🙂
Skusim vyskusat este iny test, ale neviem ci tomu nejako verit (zatial) okrem casteho chodenia na malu mi nic ine nie je
@dracik07 aj ja tam nieco vidim
Aky test by ste mi doporucili, ktory hlavne nerobi duchov
@dracik07 ty si kt. Robila
@sunflower109 mne to pride ako ryska :/
@polovnicka92 no ono to nazivo je ohraničené na bledo ružovo tak neviem ešte asi skoro na test len málo dpo a večerný moč ...uvidíme ;)
@sunflower109 drzim Ti prsty mne dneska tiez vysiel taky ale na foto nie je dokopy nic vidiet 🙂 mas aj nejake priznaky ??
@polovnicka92 príznaky tiež myslím že na tie ešte skoro mám akurát zväčšené prsia a strašne citlivé bradavky aj celkovo prsia už 5dni čo som nikdy nemala len deň pred ms čo som vedela že bude
@polovnicka92 hej ono tie fotky tak skresľujú kúsok, ťažko zachytiť reálny obrázok
@sunflower109 skus o par dni testnut potom daj vediet co ako
@polovnicka92 tak uvidíme ako bude, vy sa dlho snažíte?my už dva rôčky :( testnem možno o dva dni lebo nebudem doma v čase očakávanej ms, jedine ak by som testy vzala so sebou
@bibuska2 mne sa tam nieco zda
@bibuska2 je mi to luto,nic tam nevidim
@julkapo koksooo tolko farbiva 😁 ale nieco tam asi je ✊🏼 to je aky test prosim Ta?
@monika2101 je to test myslím že robený s krvou aj u lekára taký robia
@julkapo to kde si kupila taky test a ja vidim ciarku
@monika2101
@vyvka
@polovnicka92
@vyvka
Test som si kúpila na internete a píšu tam že sa môže robiť už 8 dpo tak som skúsila a vyšlo mi tak ako vidíte, test sa vola Zap Hgg krvný tehotenský test.

@adka6666 urcite ☺