Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@vyvka mne sa paci Tvoja ciarka 🙂) uz nech je codalej silnejsia !
@polovnicka92 dakujem ..neviem na to prist aku ma farbu 🤦♀️🤦♀️ Co ty testovala si sa ??
@vyvka mne to pride ruzove a to doslova 🙂 tesim sa ..ano dala som so tej druhej diskusie duch na tests 🙂
@tyxoe
Ani nehovor, ja každý deň a večer 100krat bozkávam svoje deti a rodičov pri každej príležitosti len tak chytím za ruku , alebo ich objimam... každá chvíľka s blízkymi je mi vzácna.
My ok, len este sa nezadarilo, uvidíme tento mesiac, 2 deti boli na 1 šup 😆 a na tretie čakáme, veľmi by sme ho chceli, ale nechávame to zatiaľ na nás dvoch, bez liekov a dr. Muž mi často cestoval práve v čase ovu, ale vždy sme dúfali, že sme to stihli, tento mesiac sa to už snáď podarí 😏
@polovnicka92 teraz som videla v negative
Ju pekne vidim .. sme natom rovnako
Pride mi to ze testy si zomna robia srandu ... bud
Mi robia ryhy zahybi sede ciarky ale ako naschval na tom mieste kde by mala byt druha ciarka
@vyvka suhlasim s Tebou a presne aom zvedava ako dopadneme
@vyvka verim ze mam
Zienky zostali mi testy z ebayu značka one step . aj tehu testy cca 50ks aj ovu testy cca 80ks . Ak by mal niekto záujem predám za symbolickú cenu. Ja ich uz nebudem potrebovať . Kľudne napíšte správu 🤗
@vyvka ahoj , ja som mala pár kusov od známej a testovala som s nimi po pichnuti pregnylu aby som si odsledovala kedy sa vyplaví Hcg a skúsila som posledný one step zároveň aj s woman secret a na one step nič a na woman secret celkom fajn duch . A objednala som z ebayu tie one step a kým mi došli tak uz ich ani nepotrebujem lebo sa zadarilo. Ja ich hodnotím neutrálne nakolko sú lacné a oplatia sa keď chce niekto testovať každý deň a nemusí kupovať tie drahé z lekárne 🙈
@sasenka6
No som na tom podobne aj ked neviem ci teda ide tehu
Kedze zijem v zahranici ..Tak one step ale kazetove predavaju v lekarnach .. zda sa mi ze nanom mam
Sedo ruzovu druhu ciarku slabunku ale tie s ebayu
Na kazdom je ryha alebo su poskrabane alebo ako to nazvat a hlavne snehovo biele 😁😁 tak Neviem .. ci by som im
mala verit ..
tento mesiac z toho nic nebude. Boli ma v podbrusku a prsia su citlive, ale test ziadna zmena (iny typ). Do ms mam este cca 8-11 dni a asi 8-10 dpo.
Všetkym vam drzim palceky nech to vyjde aspon vam 🙂
Ahojte žienky, prosim vedeli by ste mi niektora poradit alebo mali ste niektora pocas tehotenstva biely vytok na nohavickach(bez zapachu) ? Momentalne som v 15tt. Dakujem 🙏😘
@boglarkaszabova biely vytok je v tehu uplne v poriadki
@sunflower109 podľa mňa sa tam niečo črtá 😉👍🍀. Skús iný typ testu
@dracik07 mám len tieto top baby test 10ks som si objednala cez net ale isto skúsim aj iný mám deň dva do Ms tak dúfam že nepríde aspoň 9mesiacov 🙂
@boglarkaszabova anoo uplne v poriadku a bude ho coraz viac😂😂

@ja17ay ejhaa no i tak nadeje uz si nerobim pokial nebudem vidiet ze silnie...aj mna to mrzi no zivot je vrtkavy naozaj treba si vazit kazdu chvilku...a ty ako vsetko ok?