icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tyxoe
12. apr 2018

@ja17ay ejhaa no i tak nadeje uz si nerobim pokial nebudem vidiet ze silnie...aj mna to mrzi no zivot je vrtkavy naozaj treba si vazit kazdu chvilku...a ty ako vsetko ok?

polovnicka92
12. apr 2018

@vyvka mne sa paci Tvoja ciarka 🙂) uz nech je codalej silnejsia !

vyvka
12. apr 2018

@polovnicka92 dakujem ..neviem na to prist aku ma farbu 🤦‍♀️🤦‍♀️ Co ty testovala si sa ??

polovnicka92
12. apr 2018

@vyvka mne to pride ruzove a to doslova 🙂 tesim sa ..ano dala som so tej druhej diskusie duch na tests 🙂

ja17ay
12. apr 2018

@tyxoe
Ani nehovor, ja každý deň a večer 100krat bozkávam svoje deti a rodičov pri každej príležitosti len tak chytím za ruku , alebo ich objimam... každá chvíľka s blízkymi je mi vzácna.

My ok, len este sa nezadarilo, uvidíme tento mesiac, 2 deti boli na 1 šup 😆 a na tretie čakáme, veľmi by sme ho chceli, ale nechávame to zatiaľ na nás dvoch, bez liekov a dr. Muž mi často cestoval práve v čase ovu, ale vždy sme dúfali, že sme to stihli, tento mesiac sa to už snáď podarí 😏

vyvka
12. apr 2018

@polovnicka92 teraz som videla v negative
Ju pekne vidim .. sme natom rovnako
Pride mi to ze testy si zomna robia srandu ... bud
Mi robia ryhy zahybi sede ciarky ale ako naschval na tom mieste kde by mala byt druha ciarka

tyxoe
12. apr 2018

@ja17ay do tretice vsetko dobre a podari pomalicky ale isto 😊 musime verit no nie ?

sticker
polovnicka92
12. apr 2018

@vyvka suhlasim s Tebou a presne aom zvedava ako dopadneme

bibuska2
12. apr 2018

@tyxoe ahoj podľa mňa áno si tehu potichučky gratulujem a držím palčeky

daniela2227
12. apr 2018

@vyvka verim ze mam

biba12
12. apr 2018

@vyvka vieš čo, mne toto ako kanál nepríde a pozerala som aj ten druhy test, tam tiež niečo je. Urob zajtra ráno. Držím ti palce.

vyvka
12. apr 2018

@biba12 akej Farby By mal byt Kanalik ??

sasenka6
12. apr 2018

Zienky zostali mi testy z ebayu značka one step . aj tehu testy cca 50ks aj ovu testy cca 80ks . Ak by mal niekto záujem predám za symbolickú cenu. Ja ich uz nebudem potrebovať . Kľudne napíšte správu 🤗

vyvka
12. apr 2018

@sasenka6 ahoj momentalne mam .. one step testy ake s nimy mas skusenosti ??
Palickove mam
Snehovo biele ale
Na kazetovom sa nieco mari .. neviem ci su. Spolahlive

sasenka6
12. apr 2018

@vyvka ahoj , ja som mala pár kusov od známej a testovala som s nimi po pichnuti pregnylu aby som si odsledovala kedy sa vyplaví Hcg a skúsila som posledný one step zároveň aj s woman secret a na one step nič a na woman secret celkom fajn duch . A objednala som z ebayu tie one step a kým mi došli tak uz ich ani nepotrebujem lebo sa zadarilo. Ja ich hodnotím neutrálne nakolko sú lacné a oplatia sa keď chce niekto testovať každý deň a nemusí kupovať tie drahé z lekárne 🙈

vyvka
12. apr 2018

@sasenka6
No som na tom podobne aj ked neviem ci teda ide tehu
Kedze zijem v zahranici ..Tak one step ale kazetove predavaju v lekarnach .. zda sa mi ze nanom mam
Sedo ruzovu druhu ciarku slabunku ale tie s ebayu
Na kazdom je ryha alebo su poskrabane alebo ako to nazvat a hlavne snehovo biele 😁😁 tak Neviem .. ci by som im
mala verit ..

sasenka6
12. apr 2018

Zienky este mi zostalo 5 aplikátorov nepouzitych samozrejme,lubrikacneho gelu podporujúceho otehotnenie . Kto ma záujem správa🤗

vyvka
12. apr 2018

@sasenka6 ahoj a pomohlo ??

sasenka6
12. apr 2018

@vyvka tažko povedať použila som 3 aplikatory počas ovulky v jednom cykle ale na 18dc som bola aj na KET a zadarilo sa ale nevieme ci prirodzene alebo z umelého 🤔

tyxoe
12. apr 2018

@bibuska2 dakujem kazdy prstik sa mi hodi 😙

dracik07
12. apr 2018

tento mesiac z toho nic nebude. Boli ma v podbrusku a prsia su citlive, ale test ziadna zmena (iny typ). Do ms mam este cca 8-11 dni a asi 8-10 dpo.
Všetkym vam drzim palceky nech to vyjde aspon vam 🙂

boglarkaszabova
12. apr 2018

Ahojte žienky, prosim vedeli by ste mi niektora poradit alebo mali ste niektora pocas tehotenstva biely vytok na nohavickach(bez zapachu) ? Momentalne som v 15tt. Dakujem 🙏😘

zuzsat
12. apr 2018

@boglarkaszabova biely vytok je v tehu uplne v poriadki

vyvka
12. apr 2018

one step test
Hned v Limite sa ukaze duch neviem ci ho vidite na fotke na zivo je viditelny ... a par minut po limite zmyzne takze aspon zamna By som
Neodporucala .. si tie testy kupovat

sunflower109
Autor odpoveď zmazal
dracik07
13. apr 2018

@sunflower109 podľa mňa sa tam niečo črtá 😉👍🍀. Skús iný typ testu

sunflower109
13. apr 2018

@dracik07 mám len tieto top baby test 10ks som si objednala cez net ale isto skúsim aj iný mám deň dva do Ms tak dúfam že nepríde aspoň 9mesiacov 🙂

hestia1
13. apr 2018

Ahojte neviem ci to budete vidiet ale dva rozne testy a toto my to urobilo drzim to ponorene tak ako sa ma 10sec dlhsie nie ze by som mala smolu ja na chybne testy?

sangre
13. apr 2018

@boglarkaszabova anoo uplne v poriadku a bude ho coraz viac😂😂

adka6666
13. apr 2018

Dnešný a zas negatívny