Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@bibuska2
Haha nerob si s toho nic ani ja sa v tom moc nevyznam kedze si Ju nemeriam pondelok cakam mrchu ... a po skonceni hned zacnem .. sice fakt sa v tych teplotach nemeriam dokonca som sa docitala ze sa meria stale taky isty cas co je premna nerealne nikdy nevstavam
Taky isty cas takze neviem 😁😁😁
@sunflower109 aj ja mam taky podobny kedy mas dostat?ja tiez cakam ako na zazrak
@tyxoe dnes mám 29den DC mešká 1den ...to čakanie na nervy 😳 držím palce mne sa na tvojom mari niečo
@sunflower109 dakujem urcite musime vydrzat obe a dotiahnut to do uspesneho konca je to veru na nervy
@tyxoe ja už neviem čo si myslieť podľa som do kostola a test som nechala v kúpeľni prídem domov a uschnuty je taký...akože teraz kde je pravda 😑
@sunflower109 fiha no i mne po uschnuti vyzera lepsie fakt...a stalo sa mi to eze som zacala spinit jasnu krv som zvedava ci sa to spusti 😢😭
Budem rada ak By poradite
Zijem v zahranici ale mamka
Cestuje na slovensko
Co by mi mala v lekarni kupit ?? Nejake kvapky vytaminy ??
V uk toho moc nieje co by pomohlo k oplodneniu a co maju na slovensku netusim
@sunflower109 mozes sa tesit podla mna 🙂 ..fesny ruzovy duch.klikni pre zvacsenie 🙂
@emili31 oooo ďakujem krásne ono to ozaj naživo vyzerá ružovo fialovo 😍bože môj odpadnem asi snad sa krásne zabyva a ostaneme spolu už navždy, po toľkých sklamaniach sa bojím aj uveriť
@tyxoe držím palceky aby to dopadlo na 1* 🙂
@sunflower109 zatial len sem tam zaspinim slabo a dnea som pocitala ze mozem byt kludne aj 12dpo...tak snad je to tak a u mna sa tiez zabyva😔

@vyvka áno mám 4rocnu dcérku práve teraz som si skúsila zmerať bazalku a mám 35,8 to čo znamená