icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

any3
17. apr 2018

@sunflower109 ochhhhh. To mi je moc ľúto :(
Dnes som mala volať pre výsledky krvi lebo na Sone nebolo veľa vidieť, tak som si ešte raz spravila ráno test dokonca 2 a obidva taká slabá čiarka že som ju zase musela skúmať a hľadať... Tak so strachom a malou nádejou som volala predchvilkou za výsledky a doktorka potvrdila 4 týždeň 🙏 ďakujem Bohu... A aby som dodala podarilo sa na prvý krát a hneď deň po skončení Ms takže baby držím vám všetkým veľmi palce!!!! a aj sebe nech to potiahneme ďaleko.

ikonica
17. apr 2018

@sonazitnanova no... som tehotna a je to vnutrom@ternicove tehu len mi viac nevedel povedat, nevedel nic zmerat, srdieco este nebolo.... som zmatena... mam ist znova o tyzden :/

luckalee
17. apr 2018

Ahojte kočky, infolic, nejaké skúsenosti? Manžel príde domov až v júli, kedy by som ho mala začať užívať ? 😊 Ináč, všetkým tehulkam gratulujem a snazilkam prajem veľa šťastia, nech to všetky zvládneme až do konca 🍀🍀🍀

vyvka
17. apr 2018

Jooj baby tak ma to stve 😡😡
Dnes mala prist mrcha
Namiesto ms mam vytok...nic ine a test negativny
Tu je fotka upravena nieco tam sice je ale
Mala by to byt normalna ciarka ne zase tie zvlastne dusiky
😢😢😢

bibiankaka
17. apr 2018

@vyvka treba počkať, nič nieje stratené kým silno nekrvácaš. Držím palec, aj dva 🙂

vyvka
17. apr 2018

@bibiankaka zatial nemam ziadne spinenie ...len zlto priesvitny Hlien ale ak tehu niesom .. tak nech uz konecne pride len ma to stresuje a tast uz by mal byt pozitivny keby som tehu bola si myslim

bibiankaka
17. apr 2018

@vyvka Viem ake to je, skusame skoro rok. Zena sama seba presviedca radsej ze nieje tehotna aby nebola sklamana a popritom tajne dufa 😊 treba sa nadychnut, vydychnut .. kym kramy neprisli treba dufat a ked pridu tak treba ist na vinko s kamaratmi a mysliet pozitivne ... neprisli mimco teraz - pride nabuduce. Svet nespadne a aspon sa clovek o dalsi mesiac dlhsie vyspi 😃

sonazitnanova
17. apr 2018

@ikonica neboj nič možno to je skoro v koľkom tt by si mala byť?

vyvka
17. apr 2018

@bibiankaka
Spravny pristup 😁😁 mas pravdu trosku si ma povzbudila nejako
Bolo nejako bude 😁😁
Len to cakanie je hrozne tak snad ovulka bola
Beskor tym
Padom sa aj ms posunula
No uvidime 🙂

sunflower109
17. apr 2018

@emili31 boli sme aj v CAR a všetko ok, vaječníky priechodné, akurát som mala problém s ovulaciou, málo estrogénov, co mi zistili v hormonalom profile,na to som brala minulý mesiac clostilbegyt a teraz bola pauza mesiac a tak zas idem na clostil

sunflower109
17. apr 2018

@any3 tak som rada že ti všetko dobre dopadlo 💙a držím palceky...✊✊✊

evka64
17. apr 2018

Vidite nieco?

ikonica
17. apr 2018

@sonazitnanova podla ms uz 5+6 podla sona sa nevedel vyjadrit...

sonazitnanova
17. apr 2018

@ikonica to nemusi nic znamenat moze by mensie

sonazitnanova
17. apr 2018

@ikonica a este spinis?som citala ze si

miriamn76
17. apr 2018

@vyvka ja tam vidim ciarku

ikonica
17. apr 2018

@sonazitnanova ano trosku dnes aj vcera...

dasaa
17. apr 2018

@vyvka tiež tam vidím jemnú čiarku. Nemáš doma ovulacny test?

sonazitnanova
17. apr 2018

@ikonica
@ikonica a na to ti niečo povedal dr?

ikonica
17. apr 2018

@sonazitnanova nijako zvlast to neriesil..... ja som spinila od 3. do 6.4. ale to som pripisovala uhniezdeniu, ktore bolo asi 1.,2.4. no a potom od 7. do 15.4. nic... az vcera sa to zjavilo... som mu hovorila, ze som to asi prehnala s umyvanim okien a on mi na to povedal to co si aj ja myslim, ze teraz ked som tehu predsa nemozem cely den prelezat a nic nerobit...a to som tie 4okna umyla na etapy s prestavkami nie ze vkuse som drela.... tak neviem ci to z toho... alebo z toho ze som v nedelu dost vela nachodila.....asi skocim v piatok este ki svojmu gynovi.. teraz som bola v centre...

vyvka
17. apr 2018

@dasaa nemam bohuzial ..

biba12
17. apr 2018

@evka64 ja nič

emili31
17. apr 2018

@sunflower109 neni to vec hormonov ale imunity...mali by spravit reprodukcnu imunologiu

biba12
17. apr 2018

@vyvka ja ju tiež vidím.

sunflower109
17. apr 2018

@emili31 mám spravenu ešte v jeseni sme boli v CAR v novembri minulého roka...urobila som si ešte zo srandy jeden test čo mi ostal doma aj keď je ms dosť silná a červená síce nie je z ranného moču ale niečo tam zasvietilo...neviem či ísť na krv do gyndosky ale čo 😑

vyvka
17. apr 2018

Co myslite? V limite tam nieco bolo ale
Po Limite ... ta “ ciarka “ je trosky vyditelnejsia teda aspon ja ju vidim lebo viem kde je ale nakolko
Je po Limite neviem co si Mam Mysliet ..

vyvka
17. apr 2018

@sunflower109 urcite chod ... na gyndu
Budes aspon Kludnejsia

sonazitnanova
17. apr 2018

@ikonic no teraz na začiatku sa obzvlášť šetrí jasné že nebudeš ležať celý deň ale viac oddychovať lebo také spinenie nemusí nič znamenať samozrejme no ja mám.s tým len zlú skúsenosť ....tak teraz šup do postele a oddychovať 😉 držím.palceky určite preistotu skoc k svojmu ak máš dobrého dr

ikonica
17. apr 2018

@sonazitnanova hej skocim vo stvrtok na hematku aj ked som tam bola pred tyzdnom a tiez na gyndu a endokrino.... mam teraz dovcu tak pobeham co sa da... vies duphaston velmi brat nechcem lebo ten este viac zahustuje krv...ale ak mi ho bude chciet dat, tak asi vezmem len automatika musim aj fraxik zacat pichat.... zatial som na anopyrine...

ikonica
17. apr 2018

@vyvka nieco tam je aj po limite... skus nejaky test s cervenym alebo fialovym farbivom....