Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mirkovci Na 4 den meskania je to dost slabe. Sleduj dalej, ci stmavne.
@tonjadabik2 a ako mam pit kolko krat na den
Tak nič,začala som špinit...to už sa nedá žiadnemu testu veriť?
@bibuska2 .Bezna davka su 2 hrnceky denne. Maximalna 3. Ja osobne pijem 3x denne a odvtedy je moj cyklus ukazkovy. Aj vystelka maternice krasne dorasta...
@mirkovci Bud to bol naozaj len kanalik (pozri, ci je ciarka do ruzova, alebo seda), alebo, co si myslim, ze je viac pravdepodobne, kedze ti meskala mrska, ze sa vam podarilo oplodnit vajicko, ale to sa neudrzalo vo vystelke maternice. Cize biochemicke tehotenstvo. Odporucam na to pit alchemilkovy caj od mrsky do ovulky a po ovulke uzivamt bromelanin na lepsie uhniezdenie vajicka. Je vo forme tabletiek, ale najdes ho aj v tom tvrdom strede ananasu. Drzim palce dalsi cyklus...
@mirkovci som trosku upravila.. Ta jebtam dusik..
@bibuska2 ja pijem 0,5 denne tlraz za den.ale baby piju aj 2xza den po 0,2 deci. Mne pomaha
Ahoj @tonjadabik2 ,, mne to príde ako kanalik skús dať neupravenu fotku pokial je tá druha čiarka ružová tak je to krásny dúško a ak nebude sfarbená tak je to kanalik
@mikimi neupravena na str 40
@ejuska2586 ďakujem ale som objednana o týždeň ku gyn a začneme to dajak riešiť liekmi
@tonjadabik2 mne to príde ajo duch lebo porovnala som so včerajším a je tam rozdiel. Keďže som začala slabo spinit ráno,čakám že príde mrcha do dvoch dní
@mirkovci dufam ze nie ale.drzim ti palce
@tonjadabik2 no mne to príde ako kanalik aj na neupravenej foto nech nemám pravdu držím ti palce ale aj ja som mala take testy a tiež som si myslela že už to konečne vyšlo a nakoniec mrška dorazila
@mikimi to nieje moj test 😀
@tonjadabik2 Ahoj. Dnes ako teplota?
@ejuska2586 36,8

@mirkovci moja to je kanalik tieto testy ich maju krasne