icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

daniela2227
22. apr 2018

@vyvka totalne prazdna ...😢

vyvka
22. apr 2018

@daniela2227 nebud smutna .. hlavu hore ty sa s toho dostanes a coskoro budes zase tehu vies dovod preco sa to stalo?

bibuska2
22. apr 2018

@zvedava_cica môj testik teraz večer robený ale ten je inej značky a citlivosť 25

bibuska2
22. apr 2018

@bibuska2 neviem či kanálik neviem?

vyvka
22. apr 2018

@bibuska2
A kolko ti uz meska ms ?

bibuska2
22. apr 2018

@vyvka tak 9 apríla podľa môjho výpočtu a Dr mi povedal nech počkám do 17 apríl a a teraz tie testy

bibuska2
22. apr 2018

@bibuska2 sú také

vyvka
22. apr 2018

@bibuska2 neviem niesom lekarka a ... snad sa Mylim ale 2 tyzdne po Vynechani ms by uz podla mna mala byt jasna Ciarka ...
Ale tak dufam ze sa Mylim
Ja som si robila digitalny ktory mi vyvratil tehotenstvo napriek tomu ze som Mala .. krasnych duchov 2 dni skusila By som digi ...
Ak tehu niesi a ms meska uz 2 tyzdne tak to moze byt aj Nejaky problem

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka pravdepodobne to robi moja krv..uz par rokov mam s nou problemy..je husta...naposledy ked mi robili odbery...ani nesla von..museli so.striekackou vytiahnut 😕 jedna midwife mi povedala..ze ked to vsetko pominie..mam ist k dr..nech mi daju lieky..teraz som sice viac ako tyzden mala injekcie do brucha na jej zriedenie..ale uz to nepomohlo

hennyinnsbruck
23. apr 2018

@bibuska2 ja nic nevidim

biba12
23. apr 2018

@vyvka škoda, tentokrát mi to prišlo nádejne. Mrzí ma to.

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227
Vies ze otehotniet mozes ze s tym nemas problem vies aj kde je problem ...takze hned to mozes zacat riesit
Brat Lieky na zriedenie krvi
Raz to vyjs do uspesneho konca musi ...

Viem ze sa ludom
Naokolo hovori lahko ze to zvladnes a nemas byt smutna no ked som potratila ja som si povedala ze mozno
By babo bolo chore ... tak to boh zariadil inac
Idem dalej snazime sa o babo nedary sa
Tento kraf si myslim ze slo o biochemicke tehu
Poplakala som si nadychla sa a idem dalej
Velmi velmi Mi je to luto budem ti drzat palce nech sa s toho. Cim skor dostanes a verim ze coskoro budes zase tehulka

katusska248
23. apr 2018

@daniela2227 ahoj kamarátka mala podobný problém celé tehu si pichala injekcie

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka dakujem ti za mile slova..ono u mna asi ani je najlahsie otehotniet..za 3,5 roka 3 tehotenstva..a vzdy s rovnakym koncom 😟 predtym dost zavcasu..raz 5tt..druhykrat 6-7tt..no tentokrat az do 12.to zaslo..a je to asi najtazsie z tych troch 😕

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227
A lekar ti povedal
Co bude dalej ? Budu ta liecic budu ti davat lieky na zriedenie krvi ? Ved ked uz 3 raz si potratila by to mali riesit uz nie ??

vyvka
23. apr 2018

@biba12
Som aj trosku rada .. ked som
Zacala spinit som sa zlakla
Ze by sa opakovalo to co ... v january
Potrat zacinal spinenim ... a tak som si povedala radsej ms abo dalsi Potrat ...
Idem dalej tento mesiac ideme s manzelom na plno beriem inofolic pijem alchemilku mam .. aj lubrikacny gel
Ktory dopomaha spermiam prezit .. dlhsie
Beriem tabletky na podporu ovulky sice uz posledny mesiac ale ja verim ze raz sa to podari ...
Musim verit nic ine mi neostava ak Nie
V lete idem na slovensko tak sa aspon odreagujem a uzijem si domovinu 😁😁😁

Viem ze .. je to hrozne ak nevies nacom si na testoch sa ti Nieco rysuje ale nejako pomaly ciarka tmavne spravila by som
Si na Tvojom mieste
Citlivejsi tehu test a spolahlivy nech vies nacom si
Viem podla seba ze je to stresujuce

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka zijem v UK..a pokial pamatam tak.aj ty..vies ako to tu chodi hm? Ale urcite k dr pojdem

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227
Prepac vypadlo mi ze zijes v UK
V tom pripade to...nema cenu riesit to tu
Ja som potratila len raz ale v lete idem na vsetky mozne vysetrenia
Na slovensko Je to na tebe ale ak mas sancu chod na slovensko tam Ti pomozu necakaj na anglickych lekarov ved tu nic nevedia
Unich je vsetko v poriadku

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka aj ja idem v lete na Sk..ale skusim aj tu pytat lieky..i ked som to uz raz skusala 😕

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227
Tak vela stastia .. viem co stoja anglicky lekari ..

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227 myslela som tym aky su hrozny nie drahy 😁

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227 inac 3x si otehotnela bez pomoci nejakych vytaminov alebo niecoho podobneho ?

sangre
23. apr 2018

Kocky chcem vam predctavit nasu Aleksiju mame 908g 😍😘

ikonica
23. apr 2018

@sangre 😍

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka ano..nic som nebrala

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka no ano..o doktoroch v UK by som vedela pisat ..jednym slovom katastrofa...100rokov za opicami

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227 veru su ... ale
Dufam ze ti Pomozu stavaju sa pripady kedy nahodne padnes do ruk .. lekarovy ktory to sice nebude riesit ako na slovensko ale lepsie ako ostatny lekari ...
Ides na Kyret ? Alebo ti len daju ... tabletky na krvacanie ?

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka na kyret nejdem..vcera som zacala soma strasne krvacat..a dve hrudy zo mna vysli..tak ma sanitka odviezla do nemocky..kde som stravila zvysok dna 😕 nieco zo mna povyberali..vela zo mna vyslo samo..kopa krvy 😟 boli to doslova kontrakcie a hned za nimi zo mna vychadzalo..potom mi pichli injekciu a poslali domov

vyvka
23. apr 2018

@daniela2227
😲😲
Ach Moja ... to muselo byt strasne je ti uz Lepsie ?

daniela2227
23. apr 2018

@vyvka veru aj bolo 😟 fyzicky som ok..horsie s psychikou...ale tak..mam doma este 2 baby ☺ musime ist dalej 🙌