Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@simonkazga fuha tak to som nevedela :-/ uz som sa v kutiku trosicku aj zacala tesit ze kooooonecne to snad vyslo.... no tak uvidime uz len cakat ostava
@tinka0000 jasne dobry je ten femibion.ze obsahuje vsetky potrebne doplnky ako.je vitamin B,D kyselina listova ,jod a vsetko okolo toho ze aj pre dieta na vývoj mozgu kosti atd ..kupis normalne v lekarni najprv je femibion 1 a po 12tt beres 2 az do konca budes mat dobru plet aj vlasy nechty vlastne co ti baby bere tak mas v tomto doplnok ...to.neviem.ci je dobre miesat viac doplnkov radsej sa rozhodni pre jeden .
@dorotajedna nechcem davat nadeje ani tlacit kaleraby do hlavky,vyskusaj este iny test.Ale na tomto je obrys ciarky
@dorotajedna ja tam tiež slabučký obrys vidím, súhlasím s @eliska1986 , skús iný test.
@eliska1986
@biba12 baby to je dr.max,este som mala one step doma ale ked som robila z toho isteho mocu tak na nom aj kontrolna bola taka slaba.akokeby malo farbiva. Ducha vidim tri dni,lenze rovnakeho. Nesilnie.rozmyslam co sa to deje
@simbatko ano chybny
@dorotajedna vyskusaj testik ocikat🙂okolo obeda.Kolko ti meska?-pripadne kolko dni mas do ms?
Je tu niekto?
Neukazuje mi upozornenia čo s tým?
@eliska1986 skusila som,aha. Ms mam mat zajtra ale teda teplota tomu nenasvedcuje
@dorotajedna daj to na biely papier na denne svetlo je tam nejaký náznak
@dorotajedna je tam naznak ciarocky,vyskusaj o dva dni
@zvedava_cica uz som ho vyhodila :(
@zvedava_cica
@eliska1986 baby dakujem za podporu.ms ma byt dnes tak uvidim co sa bude diat.dnes som netestovala,uz vsade vidim duchov.ak mi bude meskat,asi tomu zacnem veritze nieco vidim.len sa mi nezda ok ze taky isty duch 3 dni na roznych testoch,ze nesilnie.sama neviem...
@dorotajedna tak počkáme s tebou 😙
Kočky kto skúša tento mesiac? My s manželom sme tento mesiac nedávali pozor že veď uvidíme....som 16DC.....tak uvidíme.Kto je tu so mnou?
FEMIBION
Ahojte ☺️
Prosím kto má skúsenosti s femibion 1?
My sa snažíme pomaly rok o dieťatko, prvý mesiac beriem femibion ( ako na plánovanie).
Všimla som si , že mám silnejšie žltý moč, môže to byť s femibion? Prípadne má niekto skúsenosť, že by vďaka femibion skôr otehotnela?
Ďakujem 💓
@dorotajedna podobne teplota sa drží vysoko mam 2 dni alebo 1 deň do ms a testy biele ako sneh :/
@zuzka1120 zlty moc je z B-komplexu,zapal mechura-mozes mat,malo pijes aj z toho je tmavy moc
@eliska1986 ďakujem pekne za odpoveď, mám to odkedy beriem femibion. Nemám zápal🙂
Neostal niekomu prosim duphaston? Gynekolog ma volno a mne chyba dakujem

@ceklis hej veru aj ja to vidím podobne 😉