Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
caute baby, tak ja dnes 30DC vcera trosku bledoruzoveho hlieniku na papieri a nic ine. myslela som ze sa rozbieha MS ale stale nic..... ani brucho neboli, testy negativne..... to je fakt cudne toto sa mi este nestalo.... este ma napadlo ci to vcera nemohlo byt uhniezdovanie keby sa mi ovulka posunula na cca 16DC tak to by bolo vcera 13DPO ale to je uz asi na uhniezdenie neskoro ci?
@happy9911 ako narysovana ciarocka.Ciarka musi byt plnsia a sirsia asi taka ako prva
@inla zaujimavo ti to vyslo.Treba vyskusat iny a dat ho sem nech sa nan pozreme🙂Drzim palce
@ja17ay áno, úplne neplánovane. Klasická kontrola folikulov pred ovu a zase nečakane na 7dc veľký folik, tak som povedala nech ho výberu že či tam je vajko som bola zvedavá. Vajko bolo a tak sme ho nechali skamosit sa so spermijami 😂. Nečakane to vyšlo a na 3den mi vložili spat embryo. Tak som už netrpezliva, v pondelok mám ísť na krv, no nejako sa mi veriť ani nechce :( dnes aj teplota išla dolu, kŕče mám riadne, tak čakám ms 😢
@ceklis
Nestresuj sa, čítala som v rôznych clankoch, ze po transfere vo veľa prípadoch až na 8 -9 deň sa začne tvoriť HCG hormón, ktorý je na 10-11 deň možné zistiť len z krvi a až neskôr z mocu. Ešte stále je čas. 👍 tak veľmi ti to želám. A klobúk dolu, ze si na to šla tak odvážne 🙂
Baby.. Skusim tu sa opytat..
3eho mi zacala mrcha do 7eho..testy pozitivne aj digi.. Bola som u doktora ze je tam tehotenstvo ale este malicke. Zaciatok.. Dneska mam 31dc a mala som dneska na papieri ked som sa utrela kusok cervene slabsie.. Taky ako vytok.. Co to moze byt.. Uz nemam nic, bola om aj na pohotovosti ma poureli.. Tak dali nejaku inekciu proti krvacaniu.. A beriem od zaciatku duphaaton..
Uhniezdovanie? Ci nie?
Cca spodili sme 13eho az 16eho..
Dakujem..

@hennyinnsbruck jasna vec hodim 😊