icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katesocka
3. máj 2018

@hennyinnsbruck jasna vec hodim 😊

vanesska
3. máj 2018

caute baby, tak ja dnes 30DC vcera trosku bledoruzoveho hlieniku na papieri a nic ine. myslela som ze sa rozbieha MS ale stale nic..... ani brucho neboli, testy negativne..... to je fakt cudne toto sa mi este nestalo.... este ma napadlo ci to vcera nemohlo byt uhniezdovanie keby sa mi ovulka posunula na cca 16DC tak to by bolo vcera 13DPO ale to je uz asi na uhniezdenie neskoro ci?

happy9911
3. máj 2018

Co poviete??

lela123
3. máj 2018

@happy9911 pride mi to ako kanalik🤔

eliska1986
3. máj 2018

@happy9911 ako narysovana ciarocka.Ciarka musi byt plnsia a sirsia asi taka ako prva

inla
3. máj 2018

Ahojte 🙂 mne vysiel takyto test asi je len zly lebo ta druhá čiarka by nemala byť asi tak nízko však ?

eliska1986
3. máj 2018

@inla zaujimavo ti to vyslo.Treba vyskusat iny a dat ho sem nech sa nan pozreme🙂Drzim palce

dasaa
3. máj 2018

@inla tak toto som ešte nevidela taky test. Skus spraviť ešte jeden. Môže byť že je chybný

ceklis
3. máj 2018

Dr max 👻 ocikala som to ráno a úplne som zabudla kuknúť. Ponáhľala som sa preč a teraz pozerám a vidím čiarku. Myslite že tam niečo môže byt? Ako zvyknú duchovat tieto testy? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ja17ay
3. máj 2018

@ceklis
Je tam!!! Dr max sú vraj celkom spoľahlivé 👏
Skús ešte jeden , ale určite to tam bude! Už teraz ti gratulujem a veľmi sa teším s tebou 😘🤗 a na ďalšie tvoje krásne testy ❤

ceklis
3. máj 2018

@ja17ay clearblue som teraz spravila a negatívny :( juuuj, kiež by si mala pravdu zlatik 😘

ceklis
3. máj 2018

@ja17ay jaaaj a neviem či sa tam spravil v limite. Nič, musím počkať. Dnes je už 13dpo, resp 10dpt 🤷🏼‍♀️

katesocka
3. máj 2018

@ceklis tu je krajsie vidiet ako na mojom co som pridavala dnes rano 😊 aj ked moj asi nebol uplne uschnuty, aj ked som ho fotila po 5 minutach. Som zvedava ako bude vyzerat ked pridem domov. Inak kolko dpo si? Drzim palce aby ciarka silnela 😊

katesocka
3. máj 2018

@ceklis clearblue digitalny je 25kovy cize ten ti este nemusi ukazat 😊

vanesska
3. máj 2018

@ceklis super ja tiez vidim celkom zretelne! moc drzim palce!! 😉

ceklis
3. máj 2018

@katesocka ✊🏻✊🏻✊🏻 Moc moc držím palce, práveže ten tvoj ranný je úplne viditeľný. No nič, tak počkám do soboty, alebo až na pondelok na krv. Testujem jak sibnuta od soboty!!! Som dnes 10dni po transfere 3dnoveho embrya 🙏🏻

ceklis
3. máj 2018

@vanesska ďakujem krásne 😘 snáď bude silnejší cez víkend.

ceklis
3. máj 2018

@katesocka odfot potom tvoj doma keď prídeš 👍🏻 Oki?

katesocka
3. máj 2018

@ceklis mne sa zda tvoja silnejsia 😁 dakujem a velmi drzim palce aj tebe, este testuj zajtra a cez vikend a pridaj fotky, som zvedava 😊

katesocka
3. máj 2018

@ceklis odfotim ale az okolo pol siedmej takze neviem ci sa mi ho pekne podari odfotit aj ked bude este svetlo

ja17ay
3. máj 2018

@ceklis
Bola si na transfere? Tak to potom musí vyjsť! Uvidíš 😊. S tym testovanim je to normálne, ani sa ti nečudujem, ja ešte len čakám na Ovu a potom tie 2 týždne ma tiež budú prsty svrbiet, ale skúsim to vydrzat.
Vyloz Nohy hore, oddych a čakám s tebou 🤗 na ďalšie správy.

inla
3. máj 2018

@dasaa tak skusala som este jeden nejde to dobre odfotit ale normalne na oko tam nieco vidno ale zda sa mi ze je tak taka slabulinka ciarocka mozno si to uz sama privolavam a namyslam si :(

lela123
3. máj 2018

@ceklis tu nieco vidim.Je to hrube

ceklis
3. máj 2018

@ja17ay áno, úplne neplánovane. Klasická kontrola folikulov pred ovu a zase nečakane na 7dc veľký folik, tak som povedala nech ho výberu že či tam je vajko som bola zvedavá. Vajko bolo a tak sme ho nechali skamosit sa so spermijami 😂. Nečakane to vyšlo a na 3den mi vložili spat embryo. Tak som už netrpezliva, v pondelok mám ísť na krv, no nejako sa mi veriť ani nechce :( dnes aj teplota išla dolu, kŕče mám riadne, tak čakám ms 😢

ja17ay
3. máj 2018

@ceklis
Nestresuj sa, čítala som v rôznych clankoch, ze po transfere vo veľa prípadoch až na 8 -9 deň sa začne tvoriť HCG hormón, ktorý je na 10-11 deň možné zistiť len z krvi a až neskôr z mocu. Ešte stále je čas. 👍 tak veľmi ti to želám. A klobúk dolu, ze si na to šla tak odvážne 🙂

ceklis
3. máj 2018

@ja17ay ďakujem veľmi pekne

dasaa
3. máj 2018

@inla nie čo vidno. Už ti mešká menzes? Skus spraviť test tak za 4 dní

dadus_ka
3. máj 2018

@inla kanalik :(

tinka0000
3. máj 2018

Baby.. Skusim tu sa opytat..
3eho mi zacala mrcha do 7eho..testy pozitivne aj digi.. Bola som u doktora ze je tam tehotenstvo ale este malicke. Zaciatok.. Dneska mam 31dc a mala som dneska na papieri ked som sa utrela kusok cervene slabsie.. Taky ako vytok.. Co to moze byt.. Uz nemam nic, bola om aj na pohotovosti ma poureli.. Tak dali nejaku inekciu proti krvacaniu.. A beriem od zaciatku duphaaton..
Uhniezdovanie? Ci nie?
Cca spodili sme 13eho az 16eho..
Dakujem..

katesocka
3. máj 2018

@ceklis tak az teraz som prisla domov. Pridavam terajsiu fotku ranneho testu plus na porovnanie z pred dvoch dni. Ja ducha vidim volnym okom aj priamo na teste. Som zvedava na rano.