icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ikonica
4. máj 2018

@trblietava ja az 17.5. dnes mi tiez bolo statocne zle.. aj cez den.... ale som to nejak prezila bez toho aby som musela v praci utekat na wc 😃 a preco si na pn?

trblietava
4. máj 2018

@ikonica mala som horúčky aj hrdlo bolelo dr mi kázala aby som to vylezala , lebo pri teste crp mi vyšlo že je to bakteriálne čiže mi nasadila antibiotika čo vraj môžu aj tehotné, tak som bola u gynekológa , tak vravel že tie môžem. Dúfam že je všetko v poriadku a teším sa k dr o týždeň . Vravel že ak bude všetko ako má byť a zachytí aj akciu srdiečka dostanem tehu knizku 😊 ty asi tiež čakáš na to kedy budeš pocut srdiecko, však? Tak musíme vydržať aj tie nevoľnosti pre naše bublinky 👣

ikonica
4. máj 2018

@trblietava hej tiez cakam lebo naposledy len vacok aj so zltkovym vackom bol, cize som v takej neistote... ale uz musim nejak tie dva tyzdne vydrzat.....

krajcovicka
4. máj 2018

@ikonica keď Ti býva zle tak je to na dobrej ceste! Určite tam uvidíš krásne bábänko aj so ❤️

ikonica
4. máj 2018

@krajcovicka no to teda dufam.... lebo v prvom mi nebolo nic... tak ja tieto nevolnosti beriem ako pozitivny znak 🙂

sevcikovaanna
4. máj 2018

Baby som s toho mimo pred dvoma dnami som trochu krvacala a dnes rano som si robila zo srandy test ....ms ma prist az 14.5 a takto my vysiel test je tam duch 😨

matik7
4. máj 2018

@trblietava co to citam??!! Prave som odpadla😍 ako to, ze som nikde nehachytila pozitivne testiky? Ty tajnostkarka😘 velmi sa s tebou tesiim a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo. Malo by to byt januarovciatko?❤️

hestia1
4. máj 2018

Ahojte baby robeny dnes rano vidite tam nieco ci to len ja vidim

eliska1986
4. máj 2018

@hestia1 veru je tam🙂jemny dusik.Uz ti meska?

hestia1
4. máj 2018

@eliska1986 este nie nemeska ale 19teho aprila som mala ms dva dni a dva dni len spinenie a uz tri dni ma boli pod bruskom co mna nebolieva ani pri ms snazime sa o babo tak reku ci uz si to ja nenamyslam 😉nechcem sa dopredu tesit

trblietava
4. máj 2018

@ikonica a v ktorom ty si bola? Neboj bude dobre všetko aj to že ti je nevoľno je dobré znamenie , držím palce 😊💋

trblietava
4. máj 2018

@matik7 ďakujem krásne ❤ nejak sa to stalo tak rýchlo že som sem ani testiky nedávala do diskusie 😊 my sme už chceli ísť po dovolenke na umelé oplodnenie iui a takto nás ten hore prekvapil 😍 a ty ako už sa ti to kráti? Pozerám že už len mesiac máš pred sebou, ako si zvládla celé tehu? 👣 A termin podľa poslednej ms mám na Vianoce tak uvidíme či stihneme decembrovciatko či januarovciatko ❤

ikonica
4. máj 2018

@trblietava no presne v 6tt... povedal ze vacok zodpoveda tomu tyzdnu ale ze este nevie nic zmerat... myslim babo... trochu ma vystrasil lebo co tu citam, niektore maju uz dajme tomu v 5+3 srdiecko... no ale ja som mala trosku posunutu ovulu.... a povedal ze to je uplne v pohode.... ze srdce bude na dalsom sone... len ma nemusel davat az o mesiac uffff.... potom som tu citala, ze niektorym az neskor (8tt) nasli srdiecko.. tak som sa ukludnila....

trblietava
4. máj 2018

@matik7 tu je testik

ceklis
4. máj 2018

@ceklis
@lela123 tak baby, až teraz som prišla domov s dr.max testom a uplna beloba :( duch sa vyparil. Škoda :( začínala som dúfať 🤷🏼‍♀️

trblietava
4. máj 2018

@ikonica ja som bola u dr 5+2 a nevidel nič len sliznicu vysoko čiže záleží asi aj od prístroja alebo neviem, vravel že o 2 týždne ked prídem by sme mali pocut srdiečko to budem 7+3 o týždeň. Ono je to asi individuálne naozaj lebo niekomu sa mozno ukáže srdiečko skôr, inej neskôr.. mne povedal že je to v poriadku, krv pozitívna , že na sono je to ešte skoro, takže tebe aj mne neostáva nič iné len čakať a ja verím že ti v piatok o týždeň napíšem dobré správy a ty mne 17.5 keď pôjdeš k dr 😘

ikonica
4. máj 2018

@trblietava urcite ano.... urcite sem napiseme dobre spravy a mozno aj fotecku nahodime... inac to nevidim ;) ja som dnes 8+2..... ked pojdem na to sono, to uz budem 10+1 🙂

katesocka
4. máj 2018

@ceklis mala si si ho nechať na ráno

ceklis
4. máj 2018

@katesocka jeden ešte ostal 👍🏻 Tak zajtra ráno spravím, aj keď teda moc nedúfam
Nevadí, všetko je tak ako ma byt a bojujem ďalej
Veľmi sa teším, že Vám to vyšlo a že ste to riskli s tými 5folikulmi 👍🏻 Tak dve by tam mohli byt a máte už potom pokoj 😂 ale nie, hlavne nech všetko už ide na výbornú a drobcekovi nech sa pekne u teba býva najbližšie mesiace ✊🏻✊🏻✊🏻

matik7
4. máj 2018

@trblietava wow, ten testik😍 krasa, velmi sa tesim..a hlavne, ze to prislo naozaj v ten pravy cas. Drobcek si dal trosku na cas, ale o to viac radosti vam urcite sposobil🙂 pamatam si, ze si minule pisala, ze este pockate a potom uz budete riesit..aj si sa sledovala ten osudovy cyklus? Tusila si nieco? A toto bol prvy test?☺️
Ach moja, ani nehovor, uz to moze prist kazdy den😃 kufor do porodnice mam uz zbaleny, uz len cakame. Je to neuveritelne ako to uslo..takto pred rokom som bola na tej operacii kde mi odstranovali polyp z maternice a zistili nepriechodny vajickovod. Vtedy som bola taka zufala, ze ma ani nenapadlo, ze takto o rok budem rodit😃😍
Tehotenstvo som mala a mam krasne..je to najkrajsie obdobie v mojom zivote. Aj ked prve tyzdne ma trapili nevolnosti, do 20tt migreny kazdy druhy den a od 30tt skracujuci sa krcok, tvrdnuce brusko..ALE! Cela ta cesta bola nadherna🙂 ved sama zachvilocku uvidis😘 vychutnavaj si to vsetko najviac ako sa da, ujde to strasne rychlo.. a buduci piatok ma urcite informuj, budem cakat na fotku malej fazulienky

katesocka
4. máj 2018

@ceklis No ráno ešte skús, ja verím že bude pozitívny 🙂 A ďakujem, veru sme radi že sme to riskli, aj keď úprimne som trochu nervózna, že koľko ich bude, stále dúfam skôr v jedno, aj keď tie 2 by boli ešte fajn. Ale hlavne teda nech je všetko v poriadku 🙂 Fakt ďakujem a držím palce nech si aj ty čo najskôr nájdeš 2 čiarky 🙂

ceklis
4. máj 2018

@katesocka neviem :( nezdá sa mi, že by to mohlo vyjsť. Zajtra je už 15dpo akoby a aspoň taký istý ako včera mohol byt 😢 tak zase asi spat dnes veľmi nebudem

katesocka
4. máj 2018

@ceklis No ja som dnes 15 dpo a vidíš akú som mala čiarku. Pred 2 dňami si ty mala silnejšiu ako ja, tak verím, že by si si tam niečo mohla nájsť 🙂

ceklis
4. máj 2018

@katesocka ďakujem, veď zajtra dám vedieť ☺️

katesocka
4. máj 2018

@ceklis oukej budem čakať 🙂

trblietava
4. máj 2018

@matik7 ja už som bola viac menej zmierená s tým že sa nám prirodzené nepodari. Ale cítila som ovulaciu tak som si po ovu začala merať bazalnu teplotu lebo už som vedela aké mám poovulacne teploty, aby som vedela kedy dostanem mrchu. Ako som tak merala a teplota stúpala začalo mi byť nevoľno od 7dpo ale tehu som si nepripúšťala myslela som len že som niečo zjedla🙃 Tak som 10dpo spravila v práci testik poobede a bol tam duch, uhniezdilo sa asi 9dpo lebo som mala pokles teploty. Tak som sa rozplakala 😀 ale ešte vždy som úplne neverila ved už som mala kadejakých duchov..no na ďalší deň tam bol zas a keď bol aj na dr Max vtedy som uverila. Pošlem fotku môjho 1.ducha 😊 vnútorné som to tušila od začiatku ale akoby som tomu nemohla uveriť..
Tak to čakanie v ten posledný mesiac je asi najhoršie, to ti verim moja. Aj ty si si musela prejsť kadečim kým si otehotnela asi to tak všetko malo byť 😊 každé tehotenstvo je iné a niektoré ženy to majú ťažšie ako tie čo ani nevedia že tehu sú. No ja sa snažím užívať si každý jeden deň aj keď tie nevoľnosti sú trošku otravné 😀 ako tak čítam tak si mala pestré tehu ale teším sa že napriek všetkému čím si si prešla je to pre teba stále najkrajšie obdobie v živote 😘 napísala si to krásne

trblietava
4. máj 2018

@matik7 napisem sem v piatok ako som dopadla u dr 😊 posielam foto 1.testik duch 10dpo

nini1010
4. máj 2018

@trblietava krasny duch 😊

trblietava
4. máj 2018

@ikonica určite všetko dobre dopadne iné si nepripušťajme ,ty si odomna popredu 2 týždne čiže sa asi v pôrodnici minieme 😀 pozri ako kedysi doktori nemali ani sono len počúvali srdiečko s takým zvonom a mali kľud , ženy nechodili tak často k dr a aj tak sa im narodili zdravé detičky veď aj my sme toho dôkazom 😊

trblietava
4. máj 2018

@nini1010 ďakujem 😊