Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 Ak budete mat sex kazdy 2 den, tak tam nie je sanca, aby ste sa netrsfili. Ak mas plodny hlien, spermie v tebe vydrzia aj 3 dni zive.
@tonjadabik2 Nie len od plodnych dni. Skuste to tak cely mesiac.
@ejuska2586 ok skusime mojka.uz som vcera vysvetlila manzelovi a dnea mu este pripomeniem.
@ejuska2586 ok cely mesiac mojecko
@michaellab noo natom druhom nieco vidim..upravila som trosku a vidno ciarku
@michaellab Vidím čiarku. Držím palce, nech silnie...
Dakujem dufam ze to nie je klam
@michaellab drzim palce, trochu vypni, zamestnaj saniecim inym, lebo 4 dni budes kukat iba na testy. Uprac cely byt, nieco robkaj, drzim palce. 🙏
Ahojte 🙂 Dufam ze nevadi ze som sa pridala ku vam do novej skupinky,ale nechcela som uz ostavat v tej starej,kde sa uz ani fotecky nedavali trhu ci ovu testikov a tu to pekne "zije"! 🙂 Pridavam fotku mojich ovu testikov,ktore su robene od 13 DC a samostatny je robeny dnes o 9.40...Vcera som myslela,ze dnes budu na teste rovnake // a pritom to zbledlo...:( Je tam este sanca zeby som mohla mat ovu neskor?Dakujem za kazdu radu! 😊
@soncita22 Ahoj. Vitaj medzi nami. Samozrejme, ze nam nevadis, prave naopak 🙂 Podla testikov ovu este neprebehla. Hormon klesa pocas cyklu hore-dolu. Takze urcite nezufaj a testuj dalej. Drzim palce, aby ovulka prisla cim skor a bola aj uspesna v podobe 2 ciarok na tehotenskom teste 😉
@ejuska2586 Dakujem za privitanie...po prvykrat testujem ovu takze je to pre mna nieco,v com este neviem behat...😊 Popravde,uz som bola aj smutna,ze nielenze nemozem otehotniet ale ze este do toho som aj bez ovu...:( Si ma povzbudila teraz! 🙂
Tak na 6 deň meškania dorazila mrcha...v pondelok smer gynekologia a idem hodiť reč s dr. Čo by som okrem folikumetrie mohla od neho požadovať?
@soncita22 Určite nie. Musíš veriť, že ju máš a nestresovať dopredu. Reálne výsledky uvidíš až vtedy, keď sa ukončí cyklus. Ale pevne verím, že je všetko v poriadku 🙂
@mirkovci Určite hormonálny profil. A mrzí ma to, veľmi.
@ejuska2586 to je ok,pravdepodobne išlo o biochemicke keďze sa ukazovali dusikovia ale nesilneli. Mna najviac v novembri odbil môj gyn s tým že som už prirodzene otehotnela tak nevidí dôvod prečo by som nemala aj.3x . Nič mi nenasadil,nič mi neodporučil....tak som.zvedavá čo teraz
@ejuska2586 Tak aspon tu ovu by som si chcela zistit kedy mam...bo uz sa s priatelom aj dost dlho snazime a sme si povedali,ze zainvestujeme do ovu testikov tak dufam ze nieco z toho bude...😊
@mirkovci Tak to máš dosť zlé. Ja som ho požiadala po 2 potrate, nech s tým niečo robíme, tak mi urobil nejaké vyšetrenia a poslal nás na reprodukčnú imunológiu do Nitry. Tam mi zistili príčinu potrácania a pre istotu ma poslala ešte na hematológiu. Tá sa našťastie nepotvrdila - krv mám v poriadku...
@soncita22 OVU testy sú fajn, ale najlepšie ti potvrdí ovuláciu bazálna teplota.
@ejuska2586 ja mám za sebou jeden potrat a zistili mi trombofiliu na hematologii. Pri synovi som brala fraxiparin injekcie každý deň. Teraz však ani otehotnieť neviem už rok sa snažíme
@mirkovci Ja mam vysoku bunkovu imunitu. Budem si tiez pichat Fraxiparin + infuzky nejake...
@n1colette Az vcerajsi sa mi zda pozitivny. Uvidis dnes... Ale podla mna bude ovulka dnes, zajtra...

Od plodnych dni teda prveho plodneho dna kazdy druhy den? Otazka: mozem otehotniet aj mino plodnych dni? Hocikedy cez cely mesiac? Asi nie ze?