icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

dasaa
8. máj 2018

@katesocka ja som mala pekne kolajnicky až na 6ty deň.

dasaa
8. máj 2018
zoja82
8. máj 2018

@silviakub ja ta uplne chapem, lebo som si tym sama presla a tiez som testovala kazdy den 😉 ale viem ako som bola potom na konci smutna, ked to nesilnelo, preto radsej vydrz, aby si uz mala realny vysledok radsej..inak ja si idem pichnut ovitrele dnes (to je ako pregnyl), takze najblizsie tyzdne budem na tom rovnako ako ty

julkapo
8. máj 2018

@zvedava_cica a koľko dpo máš ?? Ja mám dnes 8dpo a ráno som na teste nemala nič tak uvidím možno zajtra.

katesocka
8. máj 2018

@dasaa To fakt? No ešte chcem spraviť 1 test v sobotu, to mi bude ms meškať presne týždeň, tak dúfam že aj ja budem mať také 🙂

boglarkaszabova
8. máj 2018

@katesocka tie ciarky su v uplnom poriadku 🙂 gratulujem!

katesocka
8. máj 2018

@boglarkaszabova ďakujem 🙂

lela123
8. máj 2018

@katesocka hlavne je ze silneju skus iny test,ci na nom nebudu palice.Mne sa paci top test palickovy

katesocka
8. máj 2018

@lela123 aký je ten paličkový? 😀 ja toto vôbec neviem, našla som na nete prúžok, tyčinku a kazetový.

zvedava_cica
8. máj 2018

@julkapo ja cca 6dpo

zvedava_cica
8. máj 2018

@katesocka krásne a v poriadku 😍😘

honey7777
Autor odpoveď zmazal
katesocka
8. máj 2018

@zvedava_cica ďakujem, som trochu kľudnejšia 🙂 :-*

silviakub
8. máj 2018

@ceklis dnes ráno

silviakub
8. máj 2018

@zoja82 držím palce

katesocka
8. máj 2018

@silviakub gratulujem a držím palce, nech čiarka silnie 🙂

zvedava_cica
8. máj 2018

@silviakub krásna bude to dobré

sangre
Autor odpoveď zmazal
silviakub
8. máj 2018

@katesocka myslíš že je to tam a nie je to pregnylom dneska je 15 po jeho pichnúti

sangre
8. máj 2018

@katesocka pekne ti silnie nieje dovod na obavu🤗vsetko pomaly postupne uvidis za par dni krasne ciarky

dasaa
8. máj 2018

@katesocka hlavne je ze ich máš čím ďalej silnejšie //. Keď tak počkaj ešte s testovaním. Ale je to na veľmi dobrej ceste. Nestresuj sa. Ja som si spravila jeden a potom až o pár dní druhý

katesocka
8. máj 2018

@silviakub ja sa v tomto vôbec nevyznám ale čo som tu čítala tak ten 15. deň by už nemala byť čiarka z pregnylu a hlavne nie taká silná 🙂
@sangre @dasaa ďakujem, už si spravím test len v sobotu to mi bude ms meškať presne týždeň 🙂

dasaa
8. máj 2018

@katesocka potom hod tu fotku 🙂

katesocka
8. máj 2018

@dasaa jasné, určite ju sem dám 🙂

kristina132
8. máj 2018

Dobrý deň , chcem sa opýtať , pred menštruáciou som mala testy negatívne ale potom prišla s 3 dňovým meškaním a s úplne slabými bolesťami čo u mna neni zvykom pretože mávam fakt silne bolesti , teraz je menstruacia slabá a konči ,dnes je 3 deň čo ju mám, ale dnes je 10 dni od styku kedy sme to mohli urobiť , teraz som si urobila tehotenský test ale nie z ranného mocu , pridávam 2 fotky jedna je neupravená a druha upravená , chcem vedieť či na testoch vidíte aj niečo vy 😊

dasaa
8. máj 2018

@kristina132 na prvej fotke nie čo tam vydim

eliska1986
8. máj 2018

@kristina132 na oboch sa nieco crta

sangre
8. máj 2018

@kristina132 ahoj ja vidim len na tej prvej upravenej

ceklis
8. máj 2018

@silviakub podľa mna to pregnyl už určite nie je. Je tomu už strašne dlho aby to bol pregnyl 👍🏻

silviakub
8. máj 2018

@ceklis aj ja si to myslím