Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@08snazilka80 moze byt tak 7 dpo
@emili31 no mne ms meska uz druhy den
@08snazilka80
Keď mešká tak je dobre 🙂, už sa tam črtá niečo, skús zajtra hned rano , na 3 den meskania by uz zajtra mohla byť silnejšia, no nie je to pravidlo. Držíme palce 👍
@ja17ay akurat nemam ziadne priznaky...no len prsia ma bolia ale to zasebvzdy pred ms...o babo sa snazime par mesiacov a tento mesiac je fakt taky ze absolutne neverim ze by som tehu bola :-/ ovu sme presvihli a neboli ma ani spodok brucha...akurat ored tyzdnom som mala raz po cikani na toaletnom hnedy vytok tahavy...ale to bolo len raz...tak neviem co to bolo
@08snazilka80 je tam 😉
@08snazilka80
Ja viem ake to je.... tiež to už pár mesiacov ťaháme a zatiaľ neúspešne. Už som sa aj ja vykaslala na Ovu testy atď a nechávame tomu zase voľný priebeh...
Ráno uvidíme, aký budeš mať testik, dúfam, že pozitívny 😉.
@ja17ay
@zvedava_cica
Babkyyyy bodaj by ste mali pravdu
Žienky prosím čo je ten pregnyl? Ďakujem
@08snazilka80 Vyzerá to tak že je to tam😃 inak ja keď som bola tehotná a ešte som o tom nevedela tak ma bolelo brucho ako na krámy..a prsia ma boleli.
@monika20111990 nájdi vo vyhľadávací
@monika20111990 pregnyl je injekcia, ktorá sa dáva na spustenie ovu. Po 36hodinach sa bud robí odber folikulov alebo iui, teda to časovanie už robí doktor, netuším presne, ale je to na riadenie ovulácie
@08snazilka80 ja som mala tiez taky dohneda vytok tiez len raz a bola som tehu.Ja som mala dost skoro ciarky.Nieco sa tam crta.Skus rano.Drzim palce

@ja17ay myslíš že to vyšlo bojím sa aj radovať keď mi povedali že to pregnyl ale po toľkých dňoch a každý deň silnejší myslím že už dávno pregnyl vyprchal