icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katka101018
12. máj 2018
dracik07
12. máj 2018

@katka101018 ja tam niečo slabucke vidím 😉 skús o 2 dní. Kolky dpo si?
@arcanne2 gratulujem krásne ciarocky 😉🍀

A ovu test musí byť pri testovaní tehu taký ako pri ovulke

katka101018
12. máj 2018

@dracik07 moja, podľa môjho pocitu som cca 12-13 dpo. Ale, neviem určite. Som druhy mesiac po kyrete (MA), čiže i ovu a ms mam úplne inak. A áno, skúsim v pondelok, no mam pocit, že to je nejaký tieň alebo co. Neviem.podla mňa by na 13 dpo už mala byť čiarka.

dasaa
12. máj 2018

@ruzicccka ja som skúšala mala som na ovulacnom krasne //tak som skúsila tehu a ukázalo mi tiež // síce bola slapsia čiarka druhá

simonkazga
12. máj 2018

@ruzicccka tak na toto pozor, toto je obycajny blud siriaci sa tu na MK, ze kazda tehotna ma pozitivny ovulacny test. Schvalne som vyskusala pri oboch tehotenstvach a nikdy nic. Ale, mozno som ja vrtulnik a ostatne maju 😉

monika1791
12. máj 2018

@katka101018 Ja tam nič nevidím😪určite skús v pondelok lebo pri 12-13 DPO by už mala byť čiarka🤔

ruzicccka
12. máj 2018

@simonkazga ja som zase v predoslom tehu mala pozitivny ovu test ale ... skor ma zaujima ze ci uz bola alebo je sanca se bude este ovulka .. tehu by ovu tak skoro hadam neukazalo ale skor kolise hormon

ruzicccka
12. máj 2018

@dasaa
No Premna je to dost skoro aby ovu ukazoval Tehotenstvo skor asi mi kolise hormon 🙄

monika1791
12. máj 2018

@ruzicccka Ja som mala pozitívny ovu test pri tehotenstve a neboj sa o chvíľu budeš opäť tehotná..ja som mala pred krpcom tiež MA

bibuska2
12. máj 2018

@tyxoe ahoj podľa mňa si tehu

ruzicccka
12. máj 2018

@monika1791 snad mas pravdu ...
Len aby ta ovulka bola testy mi blbnu uplne viem ze niesu ani neboli pozitivne myslim ovu testy ... Ale
Ciarka tmavne a to sa mi nestavalo Nikdy ...
Po Ovu som Mala ciarku vzdy len jednu a ak Tam bola
Aj druha tak uplne slabunka tak snad mi len hormon kolise a nieje to ovulka bola by som rada ak by ovulka uz Bola 😁😁 17-18DC ten cas som mala
najsilnejsi ovu test ...
Len sa stresujem mesiac co mesiac sa citim ako tehotna ale ... ziaden zazrak sa nedeje ...
:(

monika1791
12. máj 2018

@ruzicccka Neboj sa,o chvíľu to príde keď to budeš najmenej čakať..zober si že ja som bola na kyrete v septembri 2014 a od vtedy sa nedarilo..do toho mi zistili endometriozu,cystu na vaječníku..že možno o vaječnik prídem atď.Opäť v Septembri ale 2015 som bola na laparoskopii a o 3 mesiace sa konečne podarilo😉a to mesiac pred tým som ovulku nemala a rodila som opäť september ale 2016😁a do teraz si pamätám že deň pred tým ako som mala dostať MS ma už brutálne bolelo brucho ako na krámy..a v živote by ma nenapadlo žeby som si na druhý deň našla čiarku na tehotenskom teste.Keď to bude mať byť tak to príde..ja to stále hovorím

ruzicccka
12. máj 2018

@monika1791 jeej to muselo byt krasne prekvapenie po takej dobe 👏
Viem ze raz to pride deti este ziadne nemam
Bojim sa ze ani mat nebudem ... kedze sa nedary k tomu v january som potratila ... tak velmi by som uz chcela babo az mi s toho sibe 😁😁
Kazdy mesiac si najdem nejaky tehu priznak natlacim si do hlavy ze ide o tehu a ... potom som len sklamana a
Neda sa nato nemysliet aj ked je pravda ze ..posledny mesiac som to fakt velmi neriesila ... netlacila na Pilu ako predosle mesiace
Snad mi to tento mesiac vyjde ak nie ideme dalej co sa da robit dakujem. Za povzbudenie .... si zlata musim to brat Tak ako to je ...
A ak to nebudem cakat o to vetsie prekvapenie to bude 👏

lela123
13. máj 2018

@katka101018 ja vidim jemnunke na vsetkych troch

tyxoe
13. máj 2018

@ikonica
@chmurkaxy
@lela123
@dracik07
@monika1791
@ja17ay
@ruzicccka baby ako vidite dr.max duchuje skor robi zbytocnu nadej 😔prikladam test robeny dnes rano

sunflower109
13. máj 2018

Podľa mňa bieloba :( 10dpo

lela123
13. máj 2018

@tyxoe to je co zac.U teba som bola presvedcena ze je to ono.A mohlo to byt aj biochemicke.U mna tak zoslablo.Nechapem

monika1791
13. máj 2018

@tyxoe Čože???no ale to bol teda riadny "duch"🤔

lela123
13. máj 2018

@tyxoe a este ja som videla vela testov.Aj teraz som si kukla nazad ten tvoj.Ak nemas neaky iny problem tak tam bolo pekne vidno.Siroka je a aj ruzova ta ciarka a dost vyrazna.Takze ako som uz pisala skor k tomu biochemickemu sa.priklanam.

lela123
13. máj 2018

@sunflower109 zatial.nic.Skus o dva.tri dni

ikonica
13. máj 2018

@tyxoe ale mrcha este nedosla nie? tak este pockaj.. moze byt vadny kus ten dnesny... nerob este zavery... vcerasi bol z ranneho tiez?

arcanne2
13. máj 2018

Ja dnes bez zmeny,ciarka rovnaka ako vcera,myslite ze je to problem?:/

ikonica
13. máj 2018

@arcanne2 ja tam vidim rozdiel..... zajtrajsi porovnaj s vcerajsim (nie dnesnym) a budes vidiet lepsie rozdiel.. a ten dnesny este neuschol poriadne ako ten vcerajsi... takze ziadna panika ;)

arcanne2
13. máj 2018

@ikonica vdaka,len už nemam rovnake testy,mám len GS mama test, som mala kupit rovnake :/

dasaa
13. máj 2018

@arcanne2 tiež tam vidím rozdiel. Sprav test o 2 dní

arcanne2
13. máj 2018

Po uschnuti je este svetlejsi, ale skusim zajtra-pozajtra,aj keď nemám rovnaky test uz.vvera som ho robila na obed, nie z ranneho

ikonica
13. máj 2018

@arcanne2 taktestuj mamatestom ale dalsi nerob hned na druhy den ale obden... hcg by sa malo zdvojnasobit kazdy druhy treti den takze zbytocne kazdy den robit...

tyxoe
13. máj 2018

@ikonica nedosla ee...takk vcera som naschval nerobila aby som sa zbytocne nestresovala...a aha uplny blud to je 😔

tyxoe
13. máj 2018

@lela123 noo ale zeby az tak zoalabblo naraz?normalne idem kukmut dnesny test ci je to naozaj tak 😔😔

lela123
13. máj 2018

@tyxoe ano mne tak tiez a o dalsi mesiac sa udrzalo