Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@archanjel008
Zatiaľ nič 🙁
@ja17ay dobre:diki
@dasaa Ahoj Dasenka, tehulkovanie ide dobre, aj led stale nizky tlak, male rastie ako z vody, lekar sa uskrnal ale pohlavie minule nepovedal...o dva tyzdne ideme zas, snad sa uz ukaze 🙂
Ahojte baby, ktoré testy sú najcitlivejšie, ala značka? Užívam lieky, ktoré sa v tehotenstve nesmú, ale vysadiť ich nesmiem kvôli diagnóze dopredu... preto potrebujem čo najskôr vedieť keď sa podarí bábätko.. ☺️ Ďakujem 🙂
@radka420 to neviem ja mam dr max
@zvedava_cica ano silnie😊
@zvedava_cica kolky dpo si začala testovať?
Krásne silnie. Potichučky gratulujem 🍀😉
@zvedava_cica to mi nechtiac dva krat teba oznacilo😁
@tyxoe mne tiež dr Max duchoval tiež si ho už nekúpim a viem to preto že som si urobila iný test a tam nič ms prišla potom
@dasaa Ahoj Daska, veru nebola som tu 6 tyzdnov...Vcera som sem prisla po dlhsej dobe a letmo citam ocami vyse 40 zameskanych stranok...Velmi som sa tu zazrala do vsetkeho a nemala som potom cas na svoje deti a este k tomu sme s muzom riesili manzelske nezhody atd...Som rada, ze uz si za polkou tehulkovania a ze hematom ustupil 😉 ...Je to fajn, ze vsetko bezi ako ma a gratulujem k chlapcekovi...Mate uz na 100% potvrdeneho chlapceka?...Boli ste na 3D sone, ci videla si pipka?
@tyxoe nápodobne mi dr Max duchoval viackrát...pokazili sa
@zvedava_cica wau, potichucky gratulujem a prajem len a len zdrave tehulkovanie...Prekvapena som, ze mas super testiky konecne a ze nie su to len slabucki dusikovia...Uzivaj vsetko 😉
@zvedava_cica vyzerá super 👍🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@ikonica
@trblietava Zienky, nebola som tu vyse 6 tyzdnov a teraz take prekvapko pre mna 😉 ...Velmi vam gratulujem, ze konecne po dlhej dobe si tehulkujete a prajem vela zdravicka vam obom a aj vasim malickym babätkam v bruskach 🤰😘🤰😘...Uzivajte vsetko 😀
@sunflower109 nieco sa mi na Tvojom teste mari, mozno len ocny klam mam, ale uvidis, ci MS pride...Dufam, ze nie 😉...Drzim palce...

Baby dnes 24DC ovu testy tmavnu ale stale Niesu pozitivne .. zeby anovulacny cyklus ? :(