icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ja17ay
16. máj 2018

@ruzicccka
😂
Zatiaľ nič, už si koľko 9dpo? Ja 8dpo, v piatok skúsim test, v nedeľu ma prísť ms, ale brucho ma už boli skoro 3den a dnes dosť, tak neviem...
Budeme si luštit potom testy navzájom 😀

ruzicccka
16. máj 2018

@ja17ay netusim kolko som dpo ...no asi tak 9DPO
Aj prsia ta bolia ?
Mna dnes tiez ... zacalo pobolievat brucho ako pred ms

ja17ay
16. máj 2018

@ruzicccka
Nie nebolia, len brucho, ako keby mala zajtra prísť ms, dúfam, že ma neprekvapí tak skoro 🤨

ruzicccka
16. máj 2018

@ja17ay No kludne to moze byt aj tehu priznak velmi ti drzim palce 👏👏

ja17ay
16. máj 2018

@ruzicccka
Skôr sa cítim netehotne 😐. Uvidíme veru..

ruzicccka
16. máj 2018

@ja17ay ja som kazdy mesiac Tehotna 😂😁😂
Mozno prave ked sa tak necitis tak .. to nieco znamena
Ja napriklad som uplny maniak na testovanie ale to len preto ze testy mam doma
Obiednam si cez ebay
Cca 20-30 kusov za lacny peniaz a testujem sa ako diva bezohladu nato ..ci je skoro alebo nie
Neviem preco to kazdy mesiac robim ... ak aj si poviem ze nebudem ...potom je to este horsie
Ale verim ze raz da dopracujem aj ku krasnym kolajnickam zatial
Aspon hladam duchov aspon to mi .. dodava nadej obcas zufalstvo ale co uz ..
Aspon mam co robit 😂😁

bibih
16. máj 2018

@luta13 ahooooj, ano, pretoze to este nikto nevie a po minulej skusenosti ani tak skoro vediet nebude, tak som radsej vymazala 🙂 dakujem krasne 😘

nivea93
16. máj 2018

Baby nechápem tak píšem aj sem že čo toto co?! Oba testy robene áno z jedného moču. Ten ktorý vyšiel pozitívny ten išiel prvý. Keď som to zbadala tak som zo stresu spravila aj druhý akože skúška správnosti. Teraz som mimo😂 btw dnes by som mala dosť ms. Stalo sa to už niekomu? 😂

sonazitnanova
16. máj 2018

@nivea93 to je zaujímavé ale záleží či hneď ste dali aj druhý do moču alebo po niekom čase

nivea93
16. máj 2018

@sonazitnanova no prvý som ponoril hneď a keď celý nastal som vybrala chvíľku sa čudovala q hneď som ponoril aj druhý moc mohol stať dáky 5 minút cca plus mínus pár minutiek

zuzka1120
16. máj 2018

@nivea93 ja aj na druhom vidím slabú čiarku.
Možno už vysal všetok hcg ten prvý 😂.
Ale teraz vážne... Podľa mňa si krásne tehu🙂
Sprav digi a čakáme ďalšie správy 😊

sangre
16. máj 2018

@dracik07
@judit_ka ahoj kocky prepacte ale ja nevidim nic za mna negativne🙄

sangre
16. máj 2018

@nivea93 fuuhaa tak toto som este nezazila ani nevidela 😂😂😂 skus zajtra urobit alebo vecer co to ukaze

sangre
16. máj 2018

@ruzicccka zlatik.zatim.nic neni vidno ale tak asi skoro eeste😧

ruzicccka
16. máj 2018

@sangre
No asi som cca 9DPO dufala
Som ze uz daco vykukne no pockam este

lela123
16. máj 2018

@nivea93 ta to co za haluz.No chceme vidiet dalsi

sangre
16. máj 2018

@ruzicccka skus aspon ked budes 13/14dpo drzim palce

nivea93
16. máj 2018

@zuzka1120
@sangre
@lela123 baby ja som myslela ze tu na modrom kroniku sa vie vždy všetko 😂😂😂 akoze som z toho mimo aj ja ja co vám poviem 😂

monika1791
16. máj 2018

@ruzicccka Stále hľadáš duchov?😁👻

hestia1
16. máj 2018

Ja ze sa to uz podarilo troska to zosilnelo a dosla ms nevadi ideme dalej 😉

sangre
16. máj 2018

@nivea93 😂😂😂😂👍ale vazne urob este dajaky som ozaj zvedava toto je nejaky ukaz 😂😂😁😀😅

nivea93
16. máj 2018

@sangre kúpila som si teraz aj Dr max aj digitálny. Len nasla som si teraz slabo hnedý výtok na nohavičkách tká možno mi aj prídu som ale zvedavá ktorý z tých testov klame 😂

sonazitnanova
16. máj 2018

@sonazitnanova určite tehu si pozerala som to v negative a je tam.druha ciarka pekne......skús radšej ísť k dr ak máš aj hnedý výtok

sonazitnanova
16. máj 2018
nivea93
16. máj 2018

@sonazitnanova diky nooo trosku to tam vidím asi aj ja😂 uvidím počkám ešte lebo len dnes som mala dostať ms beriem kvôli tehu aj anopyrin na riedenie krvi tak dám tomu pár dní uvidím potom zavolám Dr keď tak

sonazitnanova
16. máj 2018

@nivea93 no anopyrin beriem aj ja kvôli tomu tiež no zatiaľ sa ešte nám nepodarilo tebe držím palce nech je všetko dobreeee

nivea93
16. máj 2018

@sonazitnanova no ďakujem ale ešte sa neteším lebo dáko sa mi tie testy nezdajú musím sa testnut ešte. Aj tebe držím. Palce ďakujem, 😊

ruzicccka
16. máj 2018

@monika1791
Jasneeee 😁😁
A stale ho aj vidim 👻👻

sangre
16. máj 2018

@nivea93 a kedy chystas urobit ??no som.zvedava hned ho sem supni ze co to ukaze ...noo je tu kocka tiez mala takto hnedy vytok a je tehotna uz dokonca 15tt tiez si myslela ze dojde ms a vidis takze este to nic nemusi znamenat ze byvteda dosla no som.fakt zveda na teba ...kedy ides robit az z ranneho??

sangre
16. máj 2018

@sangre ako furt mala problem.so.spinenim raz bolo potom.preslo potom.zasa a doktor proste ze niektore to tak maju ale ze vsetko.bolo.ok ..dokonca raz aj normalne krv a uz si myslela ze zle je a vidis vsetko ok to je tazko povedat ze preco sa toro deje...ja som napriklad take daco nikdy nezazila tak neviem ozaj ...