Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ja17ay ja som kazdy mesiac Tehotna 😂😁😂
Mozno prave ked sa tak necitis tak .. to nieco znamena
Ja napriklad som uplny maniak na testovanie ale to len preto ze testy mam doma
Obiednam si cez ebay
Cca 20-30 kusov za lacny peniaz a testujem sa ako diva bezohladu nato ..ci je skoro alebo nie
Neviem preco to kazdy mesiac robim ... ak aj si poviem ze nebudem ...potom je to este horsie
Ale verim ze raz da dopracujem aj ku krasnym kolajnickam zatial
Aspon hladam duchov aspon to mi .. dodava nadej obcas zufalstvo ale co uz ..
Aspon mam co robit 😂😁
@nivea93 to je zaujímavé ale záleží či hneď ste dali aj druhý do moču alebo po niekom čase
@sonazitnanova no prvý som ponoril hneď a keď celý nastal som vybrala chvíľku sa čudovala q hneď som ponoril aj druhý moc mohol stať dáky 5 minút cca plus mínus pár minutiek
@ruzicccka Stále hľadáš duchov?😁👻
@sonazitnanova určite tehu si pozerala som to v negative a je tam.druha ciarka pekne......skús radšej ísť k dr ak máš aj hnedý výtok
@sonazitnanova diky nooo trosku to tam vidím asi aj ja😂 uvidím počkám ešte lebo len dnes som mala dostať ms beriem kvôli tehu aj anopyrin na riedenie krvi tak dám tomu pár dní uvidím potom zavolám Dr keď tak
@nivea93 no anopyrin beriem aj ja kvôli tomu tiež no zatiaľ sa ešte nám nepodarilo tebe držím palce nech je všetko dobreeee
@sonazitnanova no ďakujem ale ešte sa neteším lebo dáko sa mi tie testy nezdajú musím sa testnut ešte. Aj tebe držím. Palce ďakujem, 😊
@monika1791
Jasneeee 😁😁
A stale ho aj vidim 👻👻
@nivea93 a kedy chystas urobit ??no som.zvedava hned ho sem supni ze co to ukaze ...noo je tu kocka tiez mala takto hnedy vytok a je tehotna uz dokonca 15tt tiez si myslela ze dojde ms a vidis takze este to nic nemusi znamenat ze byvteda dosla no som.fakt zveda na teba ...kedy ides robit az z ranneho??
@sangre ako furt mala problem.so.spinenim raz bolo potom.preslo potom.zasa a doktor proste ze niektore to tak maju ale ze vsetko.bolo.ok ..dokonca raz aj normalne krv a uz si myslela ze zle je a vidis vsetko ok to je tazko povedat ze preco sa toro deje...ja som napriklad take daco nikdy nezazila tak neviem ozaj ...

@ruzicccka
😂
Zatiaľ nič, už si koľko 9dpo? Ja 8dpo, v piatok skúsim test, v nedeľu ma prísť ms, ale brucho ma už boli skoro 3den a dnes dosť, tak neviem...
Budeme si luštit potom testy navzájom 😀