icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

monika1791
17. máj 2018

@terezzv Krásny testík.Gratulujem☺️

monika1791
17. máj 2018

@ruzicccka Stále nič😔

ruzicccka
17. máj 2018

@monika1791 no to neje mozne 🤦‍♀️😁😁😁😁

ja17ay
17. máj 2018

@ruzicccka
Aaaale ale.. podľa mňa sa ti tam niečo tlačí, vidíš to aj ty?

ruzicccka
17. máj 2018

@ja17ay
No prave ze ja ano .. ciarka
Je ruzova ale tenka na dennom svetle to moc ani hladat netreba ale je to tenke tak neviem coto je ci kanalik alebo
Neviem tlaci sa Tam nieco hned ako namocim test do mocu ... este ked je mokry
A uz od vcera ak Mi robia tie testy kanaliky na tom istom mieste a kazdy jeden ..na kazdom nieco je ak su to len vazne tak zle testy no tak to vazne ...ich hned vyhodim a uz Nikdy nekupim

ja17ay
17. máj 2018

@ruzicccka
Nemysli negatívne, viem, že tvoje testy často duchovali, ale treba veriť, to tiež urobí svoje. A ako sa cítiš?

ruzicccka
17. máj 2018

@ja17ay

Nakolko som tehu bola len raz ... a aj to som potratila v 7tt tak ... ani teda neviem ake su tehu priznaky ...
Ja mam od vcera akurat tak citlivejsie prsia .. a to nemam nikdy ani pred ms ..
Raz som
mala v predoslom tehu len neviem ci to Bola taka bolest alebo ci to je nieco Ine .. vobec neviem aka by to mala byt bolest alebo ci to je individualne ..
Ja mam pocit ze .. jeden prsnik mam citlivejsi nez ten druhy co mi pride divne :D

sangre
17. máj 2018

@terezzv neboj ja verim ze sa podarilo ale tak.jasne chapem ta dokym nemas od doktora potvrdene nemas istotu ale urcite urob dalsi ci silnie ci je to na dibrej ceste

ruzicccka
17. máj 2018

Tu baby Vidite lepsie nieco ?

vanesska
17. máj 2018

@ruzicccka no ja vidim pekne a to na vacsine testov co tu je nevidim absolutne nic 😀
drzim ti velmi palce aby ti to vyslo 😉

ruzicccka
17. máj 2018

Baby konecneeee som nasla sposob ako odfotit tehu test aby ste ..videli to co ja na dennom svetle
Dva dni mi to trvalo vam ukazat co vidim na teste a neviem ci to je ... kanalik alebo ciarka ...
Snad uz na tejto fotke nieco konecnee uvidite
🤦‍♀️😁😁

ludka0611
17. máj 2018

@ruzicccka ahoj, ja mám tiež tie one step testy a pravdupovediac už si ich viac nekúpim. Mne robia to isté ale trochu slabšie. Včera som si schválne spravila, som bola len 4DPO a mala som to tak ako ty na tejto fotke a bolo to ružové.ale keď sa zapozeras nie sú tam dve ciarky? Takže mne to príde ako kanalik lebo medzi ciarkami je bielo... Ale veľmi držím palce aby ti to vyšlo snáď sa mýlim ✊ 🙂

ruzicccka
17. máj 2018

@vanesska dakujem ja uz dva dni sa snazim test sfotit tak aby .. aj baby videli to co ja .. 😁😁😁

ruzicccka
17. máj 2018

@ludka0611 to vazne ? :(
No ja ked sa pozeram
Normalne vidim .. ruzovu ciarku .. nie len oproti svetlu ale aj na svetle len to sfotit neviem ked to nieje oproti svetlu

vanesska
17. máj 2018

@ruzicccka no hej ja som tiez naklanala hore dole ale aj tak som nic nenasla 🙂 no ale u teba aj na druhej foto pekne vidno. podla mna to nie je kanalik ale v tom nie som expert 🙂 ak to mas one step mne teda falosne neukazovali nic, boli stale biele ako sneh.... takze ta ciarocka je podla mna dobre znamenie 😉

ruzicccka
17. máj 2018

@vanesska Ani mne nikdy neduchovali .. napriek tomu ze
Na ostatnych som
Mala duchov one step ...Boli negativne
Ale
Je pravda ze one step ... ma vela skrabancov a robi kanaliky .. tak uvidim ale dufam ze to nieje kanalik

zuzka1120
17. máj 2018

@nivea ranný testík ako vyšiel?

ja17ay
17. máj 2018

@ruzicccka
Je tam dusik, snáď už tento krát ten pravý!! 👏

ceklis
17. máj 2018

@ja17ay a ty kedy budes testovat? :D

zoja82
17. máj 2018

@ruzicccka ved toto je čiarka 🙂

ceklis
17. máj 2018

@terezzv gratulujem a silno drzim palce aby vsetko dopadlo najlepsie ako len moze

ruzicccka
17. máj 2018

@ja17ay
Dufam ak Nie tak sa uz vazne zblaznim

ruzicccka
17. máj 2018

@zoja82 Nakolko su to one step testy No nikdy nevies .. Ci ciarka ci kanalik ..
Ciarka je nejaka ... slaba ale ruzova tak snad mas pravdu

ja17ay
17. máj 2018

@ceklis
Ja asi až zajtra, dnes ma to láka, ale rano som odolala, bojím sa že nič neuvidím a budem sa len nervacit potom 😂.

ceklis
17. máj 2018

@ja17ay tak obrovitansky silno na teba budem mysliet a drzat paluchy vsetky aj na nohe

ja17ay
17. máj 2018

@ceklis 😘
Dakujeeeem

monika1791
17. máj 2018

@ruzicccka Ja tam čosi vidím😁

sangre
17. máj 2018

@ruzicccka noo pravda je ze ozaj daco vidno len som pri tebe opatrna uz po tolkych duchoch ze neviem co si myslet😂😂 ale ano vidim aj ja druhu snad uz bude ta prava //

ruzicccka
17. máj 2018

@sangre 😁😁😁😁😁
Zlata si 😂😂
Snad to bude ta prava ak nie ide sa dalej
Uz to beriem sportovo 😬

sangre
17. máj 2018

@ruzicccka 😘😘moc ti to prajem