Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka Stále nič😔
@monika1791 no to neje mozne 🤦♀️😁😁😁😁
@ja17ay
No prave ze ja ano .. ciarka
Je ruzova ale tenka na dennom svetle to moc ani hladat netreba ale je to tenke tak neviem coto je ci kanalik alebo
Neviem tlaci sa Tam nieco hned ako namocim test do mocu ... este ked je mokry
A uz od vcera ak Mi robia tie testy kanaliky na tom istom mieste a kazdy jeden ..na kazdom nieco je ak su to len vazne tak zle testy no tak to vazne ...ich hned vyhodim a uz Nikdy nekupim
Nakolko som tehu bola len raz ... a aj to som potratila v 7tt tak ... ani teda neviem ake su tehu priznaky ...
Ja mam od vcera akurat tak citlivejsie prsia .. a to nemam nikdy ani pred ms ..
Raz som
mala v predoslom tehu len neviem ci to Bola taka bolest alebo ci to je nieco Ine .. vobec neviem aka by to mala byt bolest alebo ci to je individualne ..
Ja mam pocit ze .. jeden prsnik mam citlivejsi nez ten druhy co mi pride divne :D
@ruzicccka ahoj, ja mám tiež tie one step testy a pravdupovediac už si ich viac nekúpim. Mne robia to isté ale trochu slabšie. Včera som si schválne spravila, som bola len 4DPO a mala som to tak ako ty na tejto fotke a bolo to ružové.ale keď sa zapozeras nie sú tam dve ciarky? Takže mne to príde ako kanalik lebo medzi ciarkami je bielo... Ale veľmi držím palce aby ti to vyšlo snáď sa mýlim ✊ 🙂
@ruzicccka no hej ja som tiez naklanala hore dole ale aj tak som nic nenasla 🙂 no ale u teba aj na druhej foto pekne vidno. podla mna to nie je kanalik ale v tom nie som expert 🙂 ak to mas one step mne teda falosne neukazovali nic, boli stale biele ako sneh.... takze ta ciarocka je podla mna dobre znamenie 😉
@ruzicccka Ja tam čosi vidím😁

@terezzv Krásny testík.Gratulujem☺️