Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka veru vidime ☺ a velmi dobre...tak tfuj tfuj tfuj..nech silnie 🙌✊
@daniela2227 dakujem krasne ❤️
@emili31 no ani ja nechapem ako je to mozne .. som asi vazne jedina ktora ma ducha na teste kazdy cyklus ale ziaden zazrak sa Nedeje .. dnes a vcera tak
Isto ... pekny dusik podobny tomu tvojmu
Ale teraz robeny test skoro nic nanom nebolo nechapem
Sica sa testujem priskoro nakolko mam 6 Dni do ms
Ale aj tak ved potom preco mi ukazovali dusikov Ked tehu niesom ...
Zajtra skusim inu znacku One step ... sice niesu zle ale uz mi nepridu take spolahlive ako kedysi Boli ...
Ale tvoj testik vyzera nadejne 👏👏 kedy mas mat ms ? Pekna ruzova ciarka 🤗🤗
@ruzicccka aaaale prdlacka..nazivo nic nevidim...no ja mam kazdy mesiac duchov tiez...inak som citala ze ak je cysta tak sa tvori urcite mnozstvo HCG samozrejme som sa vystresovala z toho :Dale to by asi ti duchovia boli fakt silny...no mala som tie one step (20ks) a kazdy jeden robil ducha lebo maju silnu sedu ciarku a vypada to ze to tam je..ak ho budes robit este neocikany dobre pozri ci vidis ducha..potom to porovnaj..MS netusim..mam PCO takze skor si ratam DPOasi 10 dpo..ale skor by to bolo tak ze nedelu som mala 9 den a ovu bola asi 14 den ak spermose pockali by to teoreticky vyslo...muz bere kyselinu listovu tak je nebezpecny :D
Ahojte,
Dnes je 16 deň čo mi mešká menzes, od dnes rána mám plnšie prsia a strašne veľa výtoku, takej bielej- svetlo žltej farby.
Zajtra sa chystám ráno testovať.
Má niekto skúsenosti s tím výtokom?
@emili31 mas pravdu ... tie dusiky su tam .. aj ked testy niesu pouzite 🤔🤭
No super .. uz druhy den sa vytesujem ze .. snad to aj Vyslo 🤦♀️🤦♀️
Vobec by ma nenapadlo sa pozriet na nepouzity tehu test a ta seda. Ciarka sa Len zvyrazni po ocikani ale vies co je divne ze one step testy ale .. kazetove aspon podla mna su ovela spolahlivejsie ...nikdy ani len kanalik mi neurobili .. tak skusim zajtra one step ale kazetovy lebo tuna v UK toho na vyber zial vela nemam ... len one step alebo clear blue a tie su prehnane .. drahe a az 25tkove tusim citlivost ..
Inac aj ja mam PCO
Ale .. tak zatial aspon podla fotky to vyzera nadejne ale asi sa skoro testujeme 😁😁
Tehulky ..
Citlive a bolave prsia su priznak tehotenstva ze ...? Ale trva bolest citlivost cely den .. a kazdy den alebo .. pocas dna sa to meni ? Len tak ma napadlo 🙂
@chuchu86 Čo sa týka výroku môžeš mať premnožené kvasinky..(mykózu)
@chuchu86 *výtoku
@bibuska2 nie
@bibuska2 Ani ja nie😯
@bibuska2 na spodnom teste nieco vidim
@anulka1944 one step ?

@sangre dakujem krasne ❤️❤️