Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@anulka1944
Aku znacka testu to je ..? one step
Ci ..??
@ruzicccka 🤦🏽♀️😂 ja trdlo ano one step
@anulka1944 Aj ja .. ich mam
A tiez to iste mi robia ... ukazuje sa ti to v priebehu 5 Minut ?
@anulka1944
Si zajtra Kupim asi inu znacku alebo One step ale kazetovy ... napriek tomu ze je to ta ista znacka su spolahlivejsie
Ani tieto palickove uz 2 den mi testy robia ciarky a to si ... testy robim par krat do dna len pre porovnanie kedze ich mam dost nimy nesetrim ale cele divne to je ..
V priebehu 5 Minut nieco vykukne hruba ..ruzova ciarka vydim ju najlepsie na dennom svetle alebo oproti svetlu ...
Potom sa na teste ukazuju viac ciarok alebo sa z nim nieco stane ako akeby namokol a za 5 Minut uz je zase Okey ... a
Ta ista jedna ciarka tam zase je ..no divne testy velmi
@ruzicccka no ani nwm vzdy si ich pozriem do dlhsiom case .... ked som bola tehotna prvy krat test mi ukazal iba / a o 24h boli uz 2 jedna slabsia ale bola tam a aj drobcek bol na mieste 🙂 takze vzdy si ich pozeram po case ....
@anulka1944 aj ja pozeram po Limite 🙂
Testy nevyhadzujem lebo chcem
Porovnavat 🙂 ale tak
Zaujimave je ze mi tam Nieco vykukne hned po minute ..
Ale skor to vyzera ako kanalik
Ale aby to na Kazdom bolo ..? Nezda sa mi neviem mam este 6 Dni do ms takze este je cas 🙂
Ale na 8DPO mas peknu ciarku 🙂
@monika1791 - ten výtok nepachne, nesvrbi, nepáli.
Keby by som mala mykózu to by som spoznala, už som to mala po dobrati atb.
@ruzicccka
No ked namocim hned sa ukazuje a tak mizne a po case 🤣 take nieco .... na nervy ... aj ja si ich odkladam snad si odlozim k prvemu do albumu aj druhy krasne pozitivny
@anulka1944 Presne tak aj ja potom zmyzne a zase sa to ukaze haha
Asi bude najlepsie pockat 😁😂
Drzim palce 🙂
@chuchu86 Ja keď som mala premnožené kvasinky tak nepálilo,nesvrbelo..len vytekalo😓 ale tak bodaj by tak nebolo.
@ruzicccka ďakujem a napodobne 😉
@ruzicccka no umna bolo tak ze prvy krat sa od spodu jak keby naliali stvrdli ale nebola to.nejaka.extra bolest len sa zvacsili jak.keby silikony bolestive uz boli neskor a druhy krat ze vobec nic len bradavky sa mi zvacsili az potom.zacali rast cca 8tt sa zacali tak.plnit ja som.hlavne bradavky mala citlive na dotyk a svrbeli ako nikdy ma nebolelibprsia az tak ze by som.z toho zomierala ako jasne boli citlivejsie
@sangre Zaujimave .. ako sa prsia skoro hned menia 🙂
Ja sa tesim az raz budem tehotna ze mi trosku aspon narastu ... lebo keby ze Nie podprsenka tak tam
Skoro nic nemam 😁😁😁
Ja mam od vcera citlivejsie ale hlavne .. na stranach a na vrchu .. a su trosku vetsie co som si hned vsimla
Kedze .. su stale
Male 😂😂
@ruzicccka
@anulka1944 no ja som ich pred synom pouzivala bolo to cca 2roky dozadu a taketo harakiri nerobili..teraz vo februari som si kupila 20ks a furt toto...duch viditelny-presvitajuca seda ciarka alebo test bol akoby polamany a ukazovali sa aj 2-3 ciarky..akoze neco s nimi spravil...duch je z nich uz nespolahlivy... co sa tyka tych tehu priznakov tie zacinaju u kazdej inak ale urcite sa nic nedeje do 15 dpo... to hcg este neni tak vysoke aby uz robilo sarapatu...pockaj ked vystupi na 100 000 a tak to su uz ine sajby ak je niekto citlivy 🙂 inak ja som jedine po uhniezdeni mala asi na 14 dpo bolo ze sa mi vyhadzali stehna takymi mini krupicovovyrazkami jak alergia a aj pri synovi..inak cele tehu som nic nemala iba brucho rastlo 🙂 kazdy sme iny
@ruzicccka No veru je tam čosi🙊🙈
@monika1791 Vies co ze ..
Vobec sa na tie testy nespolieham .. uplne blbnu druhy den take ciarku neciarky
No to sa moze stat len mne 😂😂😂
@ruzicccka A tipujem že ideš skúsiť aj ráno😸som zvedavá 👶
@monika1791 Urcite ... skusim aj rano a potom
Aj dalsie rano a dalsie az kym ms nepride 😁😁😁 ale zajtra si skocim kupit ... iny test
Ak Bude negativny a nebudem mat ziadneho ducha .. tak aspon na par dni sa ukludnim
@ruzicccka Určite skús iný test no som zvedavá a určite držím palce✊
@ruzicccka Ale na tvojom mieste by som ale ten iný test skúsila z ranného moču🍀
@monika1791
Skusim ten isty rano a v podstate planujem
Si Kupit tu istu znacku One step ale kazetovy
Ten test ma taky fialovy vrchnak
Je aj na slovensku lebo ..videla som ze baby ho sem
Uz pridavali ... sice je to One step ale
Uplne je to Ina kvalita ..
Tak skusim .. aj ten co mam doma a poobede
Ten s lekarne 😁

@ruzicccka ako to mysliš?