Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika1791 no uz to prestalo .. neviem coto bola hnedo ruzovy vytok .. skoda lebo dnes sme si chceli vypit
A ja neviem nacom som
@ruzicccka Tak pre pokoj v duši nepi alebo si daj trochu a uvidíš.
@monika1791
Ale nie nedam si nestoji mi to zato mozno sa este ms spusti kontrolujem sa .. ale
Tak zatial len vytok zlty mam ..
@dada2610 podla mna sa tam nieco rysuje.Velmi jemny obrys druhej ciarku.Je to len moj nazor.
@dada2610 Hm,podľa mňa tiež negatívny.A hlavne už ti dosť dlho mešká MS a to by boli koľajnice ako svet🤔Skús ešte z ranného
@zoja82 Vyzerá to byť negatívne🤔
@danko85 Ahoj.Bez tehotenského testu ti asi nikto neporadí...môžeš byť tehotná aj nemusíš😉
@danko85 ahoj a koľko ti mešká ms? Či nemeška? A je tam pravdepodobnosť že otehotnies 🙂
@danko85 prepáč som nepozorna tak vies môžeš si to aj namislat aj nemusíš viem ako si natom ja tak isto akurát že ja mám už po ms a len čakám kedy bude aspoň 10dni po a čo mi ukáže tehu test ale už terás viem aká bude odpoveď ale nedeľu ak nepríde ms tak testuj ale skús aj dnes testnut 🙂
@danko85 a nemôže to byť tie pocíti aj s tich problémov? Ja sa cítim tak isto ako ty vedeli by sme si povedať svoje krv? Hmm není zlý nápad a neskúsiť ale najprv teh.Test? Mňa dotoho nič tvoja vec ja sa len tak pitam 🙂 ja si chcem spraviť zajtra tst tak uvidíme ale tebe držím palceky aby bolo vidieť krásne //čiarky 🙂 :* <3
@danko85 Ďakujem :* si zlatá 🙂
@ruzicccka No ako?
@monika1791 No mam ms sice ove slabsiu ako ..macam zvycajne ale snad sa to rozbehne
Nechcdm byt tehu ked krvacam ... zatial to je take ze
Krvacam z prestavkamy a slabunko
@ruzicccka To mi je ľúto 😓 ja mám tiež dnes dostať tak potom budeme ovu testovať spolu 😉
@monika1791 nech uz len pride normalna ms lebo ... uz sa nevladzem tolko stresovat ...
Nebola By som rada ak by slo o Tehu .. a krvacam
No teraz prichadzaju na rad Ovu testy 😁
V Juny idem na slovensko ... vyziadam si hormonalny profil .. a nejake vysetrenia ktore budem stihat za cca 2-3 tyzdne tak ...Snad to dobre dopadne
Uvazovala som uz aj nad IUI

@ruzicccka Špiniť?veď uvidíš..špiniť môžeš aj na začiatku tehotenstva pred MS...alebo ti fakt ide MS..už ti nič iné neostáva len čakať🤔