Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ishkaa Nič🤔
@monika1791 dakujem
Ahojte baby mam otazku 🙂 tie ktore ste brali femibion 1 zacali ste aj v polke cyklu? hocikedy? alebo iba na prvy den cyklu? A pomohol Vam? 🙂
@val9 to su vitaminy hocikedy mozes zacat brat...moj osobny nazor je ze brat to pred tehu je zbytocne... Staci obyc kys listova v pripade ak nejes ovocie a zeleninu.. Ja nie som na ovocie a zeleninu pred tehu som brala obyc kys listovu a potom kupila Femibion.
@ishkaa negat
@hennyinnsbruck no neviem všade čítam inak, niekto tvrdí, že je to dobré brať niekto že nie .. mne lekárka kázala, že už ked sa snazime nech to beriem vraj sa lepsie vstrebava kyselina listova z femibionu, lebo je tam viacero zloziek ako obycajna kyselina listova tak neviem... mam balenie na mesiac tak vyberiem ho a uvidime
@val9 ano to som pocula aj ja ze on ma nejaku zlozku co napomaha lepsiemu vstrebaniu sa k. listovej.Ktovie ako to je....jasne ked ho mas ber ho... 😉
@hennyinnsbruck pockam pár dni a poviem ti ci to malo nejaký efekt :D
@val9 ahoj ja som po prvom.raze mi.ostal femiboin.tak som.ho.brala len tak dobre prospieva na nechty aj vlasy a podobne a vlastne sa nam.aj podarilo hned ako.sme mohli zacat o druhe takze a brala som.ho dalej ..je uplne jedno.kedy zacnes ale urcite je fajn nieco si davat pred otehotnenim.
@val9 😂😂😉😉
@val9 Femibion je super,brala som 1 aj 2.
@roxi11 Vidím tam😉

@ruzicccka Ešte nestracaj nádej😊veď si predsa už raz otehotnela.Skús si teda keď už budeš na tom slovensku spraviť neaké vyšetrenia a uvidiš