Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Babule aky mate nazor na IUI..? Sem z nim 🙂 budem rada ak Mi niekto o tom povie nieco viacej
@bibuska2 ružový duch.Testni za 2 dni
Ďakujem baby za povzbudenie aj ja vám prajem dve čiarky na teste 😊
Ahoj baby ešte sa vás chcem spýtať minulý mesiac som ms mala dve dní a to som len spinila ružové a ms bola od 18.4.do 20.4.a teraz v máji kedy by som malá mať mrchu neviem si to vypočítať ďakujem za odpoveď
@ruzicccka my sme boli na IUI ale to bolo dávno pred 6 rokmi. Prídeš do centra spravia tebe aj partnerovi vyšetrenie. Tebe zoberú krv, spravia sono a partnerovi spravia dôkladný spermiogram. Potom prídete zas koli výsledku a povedia vám kedy mate prísť na zákrok. Manžel bral bral vytaminy a mne dali lieky neviem jak sa volajú. Pred zákrokom sa pichne injekcia do zadku a teraz neviem ci deň alebo dva dni pred zákrokom. Aspoň mi sme prišli ráno do centra manžel odovzdal spermie mne spravili sono a kazali prísť o 2 hodinky. Potom sme prišli sadla na kozu zákrok trval pár sekúnd. Do skúmavky dali spermie kvalitné a sup do vnútra. 15 minút som polezala a tak som mohla ísť domov. Kontrola som mala o 14dni. Na kontrolu prídeš zoberú ti krv sono a ideš domov. Poobede volajú ci si tehotná alebo nie
@juraja547 Vyzerá byť pozitívny🤗
@chuchu86 ale ja vidim aj tu ciarku ;)
@monika1791 áno vyzerá len som dostala menzes aj tak
@juraja547 Aha,až teraz čítam že ti prišla silnejšia MS
@bibuska2 mamatesty robia bezne taketo mini dusiky bez ruzovej farby,preto ich nekupujem.Pokial by si bola tehotna,tak by bola farba do ruzova.Ak ti mozem poradit,tak dr.max testy su najlepsie,mne neduchuju a ukazuju dobre.kolko ti meska ms? Ci este nemeska?

@danko85 - ahoj
Ja som robila test minulý týždeň a mala som takúto čiarku.